Tüp Bebekte Dış Gebelik Nasil Olur ? Yardim lutfen

Canım ya gelecekte ne olacağı ne doktor ne ben bilirim tek allah bilir bence sen kendini onları düşünerek yorma Birdahaki sefer için şimdiden üzülmeni istemem. Belki bir sonraki kez merkez değiştirirsin daha pozitif bir yere gidersin.

Canim birdaha ayni merkeze gitmiycem bu kandaki beta hcg dusmesini bekliycez dedi ya doktor acaba bana bir zarari olurmu bu bekleme suresinin

Canim birdaha ayni merkeze gitmiycem bu kandaki beta hcg dusmesini bekliycez dedi ya doktor acaba bana bir zarari olurmu bu bekleme suresinin
Yok canım zaten beta çok yüksek değil sana zarar verecek derece de değil. Benimki 10,000 kadar olmuştu ameliyat geçirdiğimde ve hiç bir sıkıntım olmadı. Umarım kendiliğinden düşer yok olur canım merak etme.

Ama 2.ci bir fikir için başka doktora gitmek istersen yine tavsiye ederim canım. Ben 3 doktora gittim fikirlerini aldım.

Bu arada senin tedavin hangi doz ilaçlar kullandın kaç tane yumurta toplandı canım 2.gün embriyo neden transfer edildi acaba?

Canim benim 2 gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti 6 tane yumurta toplanmisti 4 tanesinin genetigi bozuk hucreler bolunmedi dedi kalan 2 taneyi de hemen transfer edelim 4 hucreli kaliteli embriyo dediler ve hemen transfer edelim dediler

Gunde 2 defa sabah aksam prolutex 25 mg igne yine sabah aksam estrofem gunde 1 defa da crinone jel kullaniyordum cnm

Sen hangi ildesin senin kacinci deneme canim

Sen hangi ildesin senin kacinci deneme canim
Anladım canım hayırlısı artık senin yaşın benden çoçuk sanırım inşallah bir sonraki tedavinde olur :)
Ama bu beta takıbı bırakma canım dediğim gibi başka bir kadın doğum doktorla da görüşebilirsin.
Ben istanbuldayım ilk taze transfer 2 tane 5.gün transfer edildi negatif sonuçlandı . Şimdi dondurulmuş 2 tane embriyolarım var onları deneceğim. Yaş 39 olunca fazla beklemek istemiyorum doğal yoldan zaten diş gebelik geçerdim o yüzden mecbur tüp bebek canım.

Kuzum bende 38 yasindayim :) bende izmirdeyim de bu sefer kime gitsem acaba benimde bekleyecek vaktim yok

Istanbulda bulent tras varmis canim onu bile dusundum

Kuzum bende 38 yasindayim :) bende izmirdeyim de bu sefer kime gitsem acaba benimde bekleyecek vaktim yok

Istanbulda bulent tras varmis canim onu bile dusundum
İzmir hangi hastane nasıl bilmiyorum maalesef canım. İstanbul çok merkez var ben evime yakın seçtim bakalım .
6 tane yumurta topladı dedin gonalf ve diğer hormon ilaçların günlük dozu neydi?
Yanı doğru doktora gidersen doğru dozla daha fazla yumurta elde edebilir mi diye sordum.
Bana gonalf 300ml menafur 75ml olarak günlük doz kullanıldı.

Kuzum inan suan hatirlamiyorum okadar cok igne ilac aldim ki hatirlamiyorum cok yordu yipratti beni bu sefer istanbula gelicem cnm sansimi orda deniycem ama 2 ay sonra su beta hcg ins kurtaja gerek kalmadan duser

Kuzum inan suan hatirlamiyorum okadar cok igne ilac aldim ki hatirlamiyorum cok yordu yipratti beni bu sefer istanbula gelicem cnm sansimi orda deniycem ama 2 ay sonra su beta hcg ins kurtaja gerek kalmadan duser
Evet şuan o betayı düşürmek lazım. Bence sen iyi bir merkeze gidersen daha çok yumurta olup 3. yada 5.güne kadar getirir canım merak etme. Yanı gittiği merkezin laboratuvar çok önemliymiş embriyoların gelişmesi için yanı.
38 yine de iyi şükür edelim :) Bu işi 40dan sonra bırakırsak o zaman daha zor olur

Canim istanbulda tavsiye edebilicegin bir merkez varmi aynn cnm 40 a kalmadan halletmemiz lazim :)

Canim istanbulda tavsiye edebilicegin bir merkez varmi aynn cnm 40 a kalmadan halletmemiz lazim :)
Valla herkes bahçeci fulya flan diyor ama bana uzak kaldığı için ben gitmedim oraya. Ama senin için zaten evden uzak gelmişken en iyi merkezi seç derim canım.

Benin şuan tedavi gördüğüm merkezden ben genel olarak memnun kaldım ne kadar negatif sonuç alsamda :)
Ama birisine tavsiye etmek için çok daha erken bence.

Canım g3cmis olsun hakkında hayırlısı olsun merkez demissin brüksel tüp bebek prof yucel karaman var ona bi bak ben orda tedavi gördüm çok iyi bi doktor

Valla herkes bahçeci fulya flan diyor ama bana uzak kaldığı için ben gitmedim oraya. Ama senin için zaten evden uzak gelmişken en iyi merkezi seç derim canım.
Internettende arastiriyim canim zaten izmirden gelicem gelmisken iyisi olsun dedigin gibi ama tedavi surecinde okadar gel git onu da dusunmek lazim :)

Canım g3cmis olsun hakkında hayırlısı olsun merkez demissin brüksel tüp bebek prof yucel karaman var ona bi bak ben orda tedavi gördüm çok iyi bi doktor
Sagol canimbenim sen pozitif sonuc aldin dimi canim onuda bir arastirayim destegin icin cok sagol cnm

Sagol canimbenim sen pozitif sonuc aldin dimi canim onuda bir arastirayim destegin icin cok sagol cnm
Aldım canım inşallah sende kalırsın çok ilgili bi kuruluş bahceciyede gittim memorial de sıra aldım sonra kararımı brükselde yana kullandım iyiki de gitmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…