- 31 Ağustos 2012
- 22.060
- 35.270
- 798
- Konu Sahibi betiiiisss
2 kat artmış hep.8.gün 57
10.gün 103
12.gün bugün 264 çıktı
Sağlıcakla kucağınıza alin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kat artmış hep.8.gün 57
10.gün 103
12.gün bugün 264 çıktı
Cok geçmiş olsun dış gebelik tüp bebekle mi oldu acaba?Ben dış gebelik yaşadım ameliyat olmak zorunda kaldım dış gebelikte düzensiz şekilde düşüyor yükseliyor sizinki gayet iyi masallah diyeyim içinizi rahat tutun çok kafanıza takmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallah
Merhaba ayni surecteyim son durumunuzu mersk ettim guzel gelisme olmusdur insİçimizi ferah tutmak zorundayız benimde genetikli güzel bir embriyo demek ki biraz zor tutunuyorlar bizimkiler dua ile bekleyeceğiz
Merhaba ayni surecteyim son durumunuzu mersk ettim guzel gelisme olmusdur ins
Bende bendeeee bende kesemizi gördük bugünBugün keseyi gördük gayet iyi dedi doktor haftaya randevu verdi
İnşallahhhhhh Allahım inşallahBebeklerimizi de haftaya görürüz inşallah
Evet maalesef ikizdi biri tüpte digeri rahimde oldu hep laparoskopi ameliyatı oldum hem küretaj maalesefCok geçmiş olsun dış gebelik tüp bebekle mi oldu acaba?
ilaçları kullanırken kanama oluyor mu olmaz diye biliyprsumMaalesef kanamam oldu ve düşük yaptım umarım sizin sağlıkla ilerler
Yaa coook geçmiş olsun canim cok üzüldüm Rabbim tez zamanda hayirli evlat versin bizlere insallah❣Evet maalesef ikizdi biri tüpte digeri rahimde oldu hep laparoskopi ameliyatı oldum hem küretaj maalesef
Teşekkür ederim çok aminYaa coook geçmiş olsun canim cok üzüldüm Rabbim tez zamanda hayirli evlat versin bizlere insallah❣
Gelişim kötü olunca ilaçları bıraktım ilaç kullansaydım muhtemelen kürtaj yapılacaktıilaçları kullanırken kanama oluyor mu olmaz diye biliyprsum