• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte çift transfer şansı sizce nasıl?

ArnavutKizi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
40
19
3
herkese merhaba,
geçen ağustosta ilk ve tek transferim gerçekleşti ama olumsuz sonuçlandı maalesef...
10.12’de 2.transferimde çift donmuş embriyo yerleştirildi. Tavsiyeleriniz varmı?
Fikir verirmisiniz?
kimseye söylemedim tüp bebek denediğimizi
2 gündür evde hafif şeyler yapıyorum.İlkinde çok dikkat etmemiştim. Ama bu seferde transfer günü moralmen çok kötüydüm.Allahım hayırlısını versin ...

herkese merhaba,
geçen ağustosta ilk ve tek transferim gerçekleşti ama olumsuz sonuçlandı maalesef...
10.12’de 2.transferimde çift donmuş embriyo yerleştirildi. Tavsiyeleriniz varmı?
Fikir verirmisiniz?
kimseye söylemedim tüp bebek denediğimizi
2 gündür evde hafif şeyler yapıyorum.İlkinde çok dikkat etmemiştim. Ama bu seferde transfer günü moralmen çok kötüydüm.Allahım hayırlısını versin ...

Pozitif düşün 😊 pozitif olsun . Bende çift transfer daha iyi belkibiri tutmazsa diğeri tutar . İnşallah ikiside tutar. Dualarim seninle❤❤❤

Saolasın... Allah razı olsun, insan birazda olumsuz düşünüyor, 12 gün son üzülmemek için 😇

Benim oğlum ilk denemede oldu hep olumlu düşündüm doktor öyle demişti olumlu düşün vücudun hormonların herşey ona göre çalışır diye . Inşallah sende güzel haberler verirrisin . Mesela ikinci denemem de nisanda dondurulmuşla oldu hiç pozitif dusunemedim negatif oldu sonucunda stresde çok önemli tabi

Benim oğlum ilk denemede oldu hep olumlu düşündüm doktor öyle demişti olumlu düşün vücudun hormonların herşey ona göre çalışır diye . Inşallah sende güzel haberler verirrisin . Mesela ikinci denemem de nisanda dondurulmuşla oldu hiç pozitif dusunemedim negatif oldu sonucunda stresde çok önemli tabi

aynen kesinlikle moral çok önemli... ama benim şansıma ikisindede moralim berbat...Allahım yardımcım olsun, önümüzdeki pazara kadar belli olcak,
normalde salı günü regli olmam lazım,
sizinde regli olmanız günlerde lekelenmeleriniz oldumu?

aynen kesinlikle moral çok önemli... ama benim şansıma ikisindede moralim berbat...Allahım yardımcım olsun, önümüzdeki pazara kadar belli olcak,

Regli günüm test gunumdu. Ama zaten ilaçları bırakmadan olmuyorsun bildiğim kadarıyla . Canını sıkma güzel günleri düşün

Regl gününüzü unutun şimdilik genelde ilaç kullanıldığı için negatif olsa da kanama olmuyor lekelenme olursa yerleşme kanaması olma ihtimali de var o yüzden en iyisi kan sonucuna kadar sabretmek ama ne mümkün tabi 🙈 umarım son olur bebeğinize kavuşursunuz 🤗🤗

Regl gününüzü unutun şimdilik genelde ilaç kullanıldığı için negatif olsa da kanama olmuyor lekelenme olursa yerleşme kanaması olma ihtimali de var o yüzden en iyisi kan sonucuna kadar sabretmek ama ne mümkün tabi 🙈 umarım son olur bebeğinize kavuşursunuz 🤗🤗
çok saolasın...Umarım vakti gelmiştir artık,
geçen seferki deneyimimde regli günümde lekelenmelerim başlamıştı,,,
salı günü regli olmam gerekiyor normalde,umarım lekelenmem olmaz çok... sizlerdede oluyormu diye merak ettim açıkçası

çok saolasın...Umarım vakti gelmiştir artık,
geçen seferki deneyimimde regli günümde lekelenmelerim başlamıştı,,,
salı günü regli olmam gerekiyor normalde,umarım lekelenmem olmaz çok... sizlerdede oluyormu diye merak ettim açıkçası
Regl günün test gününe yakın mıydı canım genelde olmuyor lekelenme adet günü de olsa

salı günü regli olmam gerekiyor normalde...önümüzdeki pazarteside test günü ... hafif hafif ağrılarımda başladı gibi...bakalım hayırlısı

salı günü regli olmam gerekiyor normalde...önümüzdeki pazarteside test günü ... hafif hafif ağrılarımda başladı gibi...bakalım hayırlısı
Merhaba hayırlı olsun benim transferim henüz gerçekleşmedi henüz dün yumurta toplantı 4 ü döllenmiş transferden sonra normal regl döneminde mi adet olunuyor yoksa adet tarihi değişiyor mu

Merhaba hayırlı olsun benim transferim henüz gerçekleşmedi henüz dün yumurta toplantı 4 ü döllenmiş transferden sonra normal regl döneminde mi adet olunuyor yoksa adet tarihi değişiyor mu

açıkça söylemek gerekirse bu süreç hepimiz için çok zor ama herkesin belirtileri ayrı ayrı kafada kurmamamız önemli...
normalde regli tarihim geçen salı günüydü şükürler olsun olmadım,
Ama regli olcakmış gibi ağrılarım vardı hiç tutunma kanamasıda olmadı, O yüzden aklını rahatlatarak transferden sonraki günleri stresle geçirmememi tavsiye ederim...Allah’ım her isteyen anne-babaya nasip etsin...Hayırlısıyla :anneadayı::KK200::anneadayı:

açıkça söylemek gerekirse bu süreç hepimiz için çok zor ama herkesin belirtileri ayrı ayrı kafada kurmamamız önemli...
normalde regli tarihim geçen salı günüydü şükürler olsun olmadım,
Ama regli olcakmış gibi ağrılarım vardı hiç tutunma kanamasıda olmadı, O yüzden aklını rahatlatarak transferden sonraki günleri stresle geçirmememi tavsiye ederim...Allah’ım her isteyen anne-babaya nasip etsin...Hayırlısıyla :anneadayı::KK200::anneadayı:
Teşekkürler evet hepimizin durumu belirtisi anatomisi farklı çok güzel haberlerinizi bekliyorum o halde müjdeyi verirsiniz bize de 🥰

şükürler o

şükürler olsun 🤰🏼...5+5
Allahım kimsenin evinden evlat sevgisini eksik etmesin...
benim bebişimde sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olsun 🧚🏻‍♀️
Ayyy çok sevindim canım darısı tüm isteyenlere inşallah.Benim de ocak ayında transfer çok heyecanlıyım.Neler yaptın,neler tükettin transfer sürecinde yardımcı olur musun.Rabbim sağ salim mis kokulu evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🥰

Ayyy çok sevindim canım darısı tüm isteyenlere inşallah.Benim de ocak ayında transfer çok heyecanlıyım.Neler yaptın,neler tükettin transfer sürecinde yardımcı olur musun.Rabbim sağ salim mis kokulu evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🥰
Allah razı olsun...ananas,kabak çekirdeği ve havuç tükettim açıkçası ve sürekli yatmadım ama evde tozda dahi almadım.dikkat ettim açıkçası ve ayaklarımı hep sıcak tuttum...
Allahım hepimizin gönlüne göre versin 💛🤲🏻👶🏼🥰

Canım şimdi gördüm süper bugün mü yaptın testini bir de 5+5 ? Anlamadım çok sevindim hayırlı olsun

5hafta 5gün lüktü o yüzden (5+5), 17 aralıkta regli olmam gerekiyordu.18’inde evde test yaptım.20’sindede doktora gittim.Şükürler olsun keseyi geçen hafta gördük.Pazarteside 💓duycaz inş
dualarınızı eksik etmeyin... Allahım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun 😇

Back