• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte çift transfer şansı sizce nasıl?

5hafta 5gün lüktü o yüzden (5+5), 17 aralıkta regli olmam gerekiyordu.18’inde evde test yaptım.20’sindede doktora gittim.Şükürler olsun keseyi geçen hafta gördük.Pazarteside 💓duycaz inş
dualarınızı eksik etmeyin... Allahım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun 😇
Hayırlı olsun tekrar benim 12 günlük inşallah biz de keseyi görürüz

Allah razı olsun...ananas,kabak çekirdeği ve havuç tükettim açıkçası ve sürekli yatmadım ama evde tozda dahi almadım.dikkat ettim açıkçası ve ayaklarımı hep sıcak tuttum...
Allahım hepimizin gönlüne göre versin 💛🤲🏻👶🏼🥰
Teşekkür ederim ben de öyle yapayım tabi nasip işi.Benim bu 3.deneme olucak diğer ikisinde çok tükettim özellikle ananası hatta bardak bardak suyunu.Acaba abarttım mı🤔Sen nasıl tükettin.Ben test gününe kadar tüketmiştim.

Teşekkür ederim ben de öyle yapayım tabi nasip işi.Benim bu 3.deneme olucak diğer ikisinde çok tükettim özellikle ananası hatta bardak bardak suyunu.Acaba abarttım mı🤔Sen nasıl tükettin.Ben test gününe kadar tüketmiştim.
rica ederim... benimde 2. denememdi.ilkinde çok gergindim.2.sinde çok tevekkül ettim açıkçası. hergün 1 dilim şeklinde tükettim.1küçük tabak 2 günde bir şeklinde kabak çekirdeği tükettim.Allahım yardımcın olsun,Dualarım seninle 🤲🏻😇

Allah razı olsun...ananas,kabak çekirdeği ve havuç tükettim açıkçası ve sürekli yatmadım ama evde tozda dahi almadım.dikkat ettim açıkçası ve ayaklarımı hep sıcak tuttum...
Allahım hepimizin gönlüne göre versin 💛🤲🏻👶🏼🥰
Inşallah canım benim Allah razı olsun gerçekten bu aralar duaya çok ihtiyacım var.Şimdi doktordan dönüyorum transferim bu çarşamba.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲

herkese merhaba,
geçen ağustosta ilk ve tek transferim gerçekleşti ama olumsuz sonuçlandı maalesef...
10.12’de 2.transferimde çift donmuş embriyo yerleştirildi. Tavsiyeleriniz varmı?
Fikir verirmisiniz?
kimseye söylemedim tüp bebek denediğimizi
2 gündür evde hafif şeyler yapıyorum.İlkinde çok dikkat etmemiştim. Ama bu seferde transfer günü moralmen çok kötüydüm.Allahım hayırlısını versin ...
Merhaba doğum yaptınız mı. Çift koyup tek mi tuttu sizin?

Back