Eğer böyle giderse düşürmek için bi tedavi uygulanıyo mu acaba bi bilginz varmıCok iyi gorunmuyor artisiniz, kimyasal gibi... gene de tedbiren 1500 olmasini ya da duzgun artmasini bekliyorlar kese gorunur mu diye, ya da ilac etkisinin bitip adet olmanizi...
Bizim bu belirsiz kan degerleri ne olacak. Ne çok yıprandık yaMerhaba kızlaar..
21 eylülde 2 adet 3. Gün embriyom transfer edildi. O günden sonra 6 kez kan tahlili yaptırdım. Şu an ilaçlarımı kestiler ama sağlıksız yükselmeye devam ediyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı ? Tüp bebek merkezim hala bekletiyo. Ne yaşıyorum ne yaşıcam hc bi bilgim yok korkmaya basladım.
9. Gün 80
11.gün 90
13.gün 121
15.gün 129
19.gün 321 ( ilaçları bıraktım )
23.gün 750 cıktı sonuclarım
Bebek tüplere doğru bi yere tutunms olabilir dediler. Tekrar kan vercem 4 gn snra ona göre iğneyle düşürceklerBizim bu belirsiz kan degerleri ne olacak. Ne çok yıprandık ya( tekrar görüştünüz mü doktor ne dedi
Yaaa üzüldüm gerçekten en hafif bi şekilde atlatırsınız inşallah bu arada ilacı bırakınca herhangi bi ağrı kanama oldu mu ?Bebek tüplere doğru bi yere tutunms olabilir dediler. Tekrar kan vercem 4 gn snra ona göre iğneyle düşürcekler
Hayır hiç bi değişiklik yok ağrı ya da kanama yok. İlaçları bırakmama rağmen artış devam ediyo. İnsallah sağlıklı bi sekilde bu süreci atlatırım. Gözüm korkuyo artıkYaaa üzüldüm gerçekten en hafif bi şekilde atlatırsınız inşallah bu arada ilacı bırakınca herhangi bi ağrı kanama oldu mu ?
Bide başka doktora gitmeyi düşünüyor musun?Bebek tüplere doğru bi yere tutunms olabilir dediler. Tekrar kan vercem 4 gn snra ona göre iğneyle düşürcekler
Eveet. Cnkü istedgm cevapları yeterli sekilde alamıyorum. Baştan beri ilgi alaka istedgm gbi degl. Bi de hc bi sorumun cevabnı alamıyorm doğru düzgn açıklama yapılmıyoBide başka doktora gitmeyi düşünüyor musun?
Bencede başka tup bebek doktoru veya bi kadın dogumcuya görün böyle olup duzelende vardır belki riske atma.bnde pazartesi tektar kan vercem duruma göre bnde farklı doktora gidebilirim artış olursa umut olmalı bnde de agri kanama yok allah emeklerimizi boşa cikarmasinEveet. Cnkü istedgm cevapları yeterli sekilde alamıyorum. Baştan beri ilgi alaka istedgm gbi degl. Bi de hc bi sorumun cevabnı alamıyorm doğru düzgn açıklama yapılmıyo
Amin insallah ya . Süreç iyice zorlastıBencede başka tup bebek doktoru veya bi kadın dogumcuya görün böyle olup duzelende vardır belki riske atma.bnde pazartesi tektar kan vercem duruma göre bnde farklı doktora gidebilirim artış olursa umut olmalı bnde de agri kanama yok allah emeklerimizi boşa cikarmasin
Aynen beklemek çok zor, ne olduğu netlesmis olsa en azından uzulsekte öğrenmiş oluruz ama oda yok koca bi boslukAmin insallah ya . Süreç iyice zorlastıallah yardımcmz olsun. Sağlıklı bi sekilde ya olsun ya olmasın
Evet en en zoru buAynen beklemek çok zor, ne olduğu netlesmis olsa en azından uzulsekte öğrenmiş oluruz ama oda yok koca bi bosluk
Tamam sizde haber edinDoktora gidince haber verirseniz
merhabalar,Merhaba kızlaar..
21 eylülde 2 adet 3. Gün embriyom transfer edildi. O günden sonra 6 kez kan tahlili yaptırdım. Şu an ilaçlarımı kestiler ama sağlıksız yükselmeye devam ediyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı ? Tüp bebek merkezim hala bekletiyo. Ne yaşıyorum ne yaşıcam hc bi bilgim yok korkmaya basladım.
9. Gün 80
11.gün 90
13.gün 121
15.gün 129
19.gün 321 ( ilaçları bıraktım )
23.gün 750 cıktı sonuclarım
Merhaba. İlerleme çok sağlıksz devam etti. 1 hafta önce ilaçları bırakmıstım. Bugn düşüşe geçti beta değerimmerhabalar,
öncelikle geçmiş olsun,bende 20 eylül 5.gün emriyo transfer edildi,
nasıl ilerlemeye devam ediyor,benim rakamlarımda benzer,ultrason bakıldımı,
hayırlısı olsun hepimiz için,Merhaba. İlerleme çok sağlıksz devam etti. 1 hafta önce ilaçları bırakmıstım. Bugn düşüşe geçti beta değerimhayırlısı buym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?