Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tatlım bende tüp bebek tedavisi gördüm transferden sonra progestan fitil, progestan dex, estrofem ve coraspin kullanıyorum. siz de kullanıyormuydunuz, gebeliği öğrendiğinizde de devam ettiniz mi acaba?Merhaba kızlar tüp bebek beta hCG değerim
15.02.25312
17.02.25522.9
19.02.251197 çıktı
Sizce değerim nasıl bu değerde olup kese görenler varmı
Birde Beta 1197 kaç haftalık oluyor acaba![]()
Merhaba evet hepsini kullanıyorum birde oksaparda kullanıyorum kalp atışı duyduk yine devam ediyorum 10. Haftaya kadar hepsi aynen devam oksaparda 12. Haftaya kadar malesefmerhaba tatlım bende tüp bebek tedavisi gördüm transferden sonra progestan fitil, progestan dex, estrofem ve coraspin kullanıyorum. siz de kullanıyormuydunuz, gebeliği öğrendiğinizde de devam ettiniz mi acaba?
bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim bende araştırdığım kadarıyla devam edilmeli. ancak bugün şehir hastanesine gittim genç bir asistana tüp bebek sürecimi ve kullandığım bütün ilaçları söyledim, bunlar bitti devam etmem gerekiyor mu bitti ilaçlar yenisini yazar mısınız kullanmam gerekiyorsa dedim. hiç muayene falan etmeden bunları kullanma sadece folik asit kullan dedi kan ve idrar testi verdi yolladı. bu zamana kadar zaten zorlu süreçten geçmişim daha betaya bu pazartesi ve salı baktım sadece yani tutunma sürecim hala devam ediyor. beni geçiştirdi başka iyi bir doktora gideyim ben en iyisi çok teşekkür ederim hani muayene edip gerek kalmadı dese anlayacağım ama oda olmadı.Merhaba evet hepsini kullanıyorum birde oksaparda kullanıyorum kalp atışı duyduk yine devam ediyorum 10. Haftaya kadar hepsi aynen devam oksaparda 12. Haftaya kadar malesef
Benimde şuanki doğum kontrol doktorum bırak hepsini sadece folik asit ve oxsapar kullan dedi ama tüp bebek doktorum biz kullanma taraftarıyız ama kontrol eden doktorun karar versin dedi bizde çok kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta ama bişey falan olur die devam ediyorumbu kadar hızlı cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim bende araştırdığım kadarıyla devam edilmeli. ancak bugün şehir hastanesine gittim genç bir asistana tüp bebek sürecimi ve kullandığım bütün ilaçları söyledim, bunlar bitti devam etmem gerekiyor mu bitti ilaçlar yenisini yazar mısınız kullanmam gerekiyorsa dedim. hiç muayene falan etmeden bunları kullanma sadece folik asit kullan dedi kan ve idrar testi verdi yolladı. bu zamana kadar zaten zorlu süreçten geçmişim daha betaya bu pazartesi ve salı baktım sadece yani tutunma sürecim hala devam ediyor. beni geçiştirdi başka iyi bir doktora gideyim ben en iyisi çok teşekkür ederim hani muayene edip gerek kalmadı dese anlayacağım ama oda olmadı.
çok rahatlar kadın doğum doktorlarıda, tüp bebek doktorları o kadar uğraşı görüp riske atmıyorBenimde şuanki doğum kontrol doktorum bırak hepsini sadece folik asit ve oxsapar kullan dedi ama tüp bebek doktorum biz kullanma taraftarıyız ama kontrol eden doktorun karar versin dedi bizde çok kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta ama bişey falan olur die devam ediyorum
Arkadaşım Estrofemi kaç alıyorsun gündeMerhaba evet hepsini kullanıyorum birde oksaparda kullanıyorum kalp atışı duyduk yine devam ediyorum 10. Haftaya kadar hepsi aynen devam oksaparda 12. Haftaya kadar malesef
Günde 3 tane içiyorumArkadaşım Estrofemi kaç alıyorsun günde
İnşallah keseyi görmussunuzdür on günü geçmiş sormak istedim,Benm bugün 14. Günüm 381 çıktı değer haftaya kese için gel dedie görünmez büyük ihtimal beni nie çağırdıki bu
![]()
Evet gördm çok şükür pazartesi kalp atışı için gidicem inşallahİnşallah keseyi görmussunuzdür on günü geçmiş sormak istedim,![]()
Ben oksaparı doğuma kadar kullanıcamMerhaba evet hepsini kullanıyorum birde oksaparda kullanıyorum kalp atışı duyduk yine devam ediyorum 10. Haftaya kadar hepsi aynen devam oksaparda 12. Haftaya kadar malesef
Değeriniz gayet güzel görünüyor 5000 üstü olunca kese görünür ben 3000 gidince görmemişti bir hafta sonra gittiğimde görmüştüMerhaba kızlar tüp bebek beta hCG değerim
15.02.25312
17.02.25522.9
19.02.251197 çıktı
Sizce değerim nasıl bu değerde olup kese görenler varmı
Birde Beta 1197 kaç haftalık oluyor acaba![]()
Yaa maşallah hangi gun transfer oldunuz. Banada on gün sonra kese için gel dediler bakalım endişeliyim biraz.9.gün değerim 64.7 idi 11.gün 110 çıktı kimyasal olmasından korkuyorum açıkçasıEvet gördm çok şükür pazartesi kalp atışı için gidicem inşallah![]()
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm zor gerçekten ben hâlâ alışmadım acısınaBen oksaparı doğuma kadar kullanıcamkan pıhtılaşması çıktı bnde. Allahtan alıştm acısına
![]()
Bn 6 şubatta transfer oldm 3. Gün embriyosuYaa maşallah hangi gun transfer oldunuz. Banada on gün sonra kese için gel dediler bakalım endişeliyim biraz.9.gün değerim 64.7 idi 11.gün 110 çıktı kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Göbekten yapınca acısı kalıyor ama koldan yapınca o kadar olmuyor saniyelik bi yanma sonra geçiyor koldan dene canmAllah yardımcın olsun canım ya üzüldüm zor gerçekten ben hâlâ alışmadım acısınainşallah biter benimki
Benim doktorum hep aynı yerde yaptır dedi cünkü her hastanenin beta hcg kitleri farklı oluyormus sen bence tek yerden devam et böyle olmazMerhabalar benim beta HCG değerlerim öyle karışık ki yorum yapabilecek varsa çok sevinirim. Benim 9. Gün değerim çok iyi geldi, sonra aşırı karnım şişti, cts ye geldiği için sabah özele gittim. Oranın laboratuvarı ile araştırmanın lab. Arasında sürekli farklar oldu.Eşim araştırmada görev yaptığı için sürekli aynı gün iki farklı yerde kan verilip artış takip edildi. Durumum şöyle
Araştırma hastanesi
Transferin 6. Günü 04.03.25 - 56
Transferin 9. Günü 07.03.25 - 456
Transferin 12. Günü 10.03.25 - 756 (%60 artış)
Özel hastane
Transferin 10.günü 389
Transferin 12. Günü 561 (%45 artış)
Normalde asla iki farklı yerde yaptırmazdım. Cts aşırı şişlik şikayetiyle mecbur özele Dr a gittik. Hafif ohss olmuşsun dedi ve bir de beta bakalım dedi. Oradaki beta araştırmadan düşük çıkınca, 48 sonra tekrar edildi ve artış oranı düşük çıktı, araştırmada da verildi baştan beri orada verildiği için başka çıktı.. bu aşamada ohss olan, peşine betası böyle karışan başka var mı bilmiyorum.. Allah yardım etsinBenim doktorum hep aynı yerde yaptır dedi cünkü her hastanenin beta hcg kitleri farklı oluyormus sen bence tek yerden devam et böyle olmaz
Kaç günlük embriyoydu ?merhaba tatlım bende tüp bebek tedavisi gördüm transferden sonra progestan fitil, progestan dex, estrofem ve coraspin kullanıyorum. siz de kullanıyormuydunuz, gebeliği öğrendiğinizde de devam ettiniz mi acaba?