Tüp bebek 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Umudunuzu kaybetmeyin ben transfer olmayı beklerken doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim bu işler nasip kısmet ne zaman nasıl geleceğini rabbim bilir
Şuan hamile misiniz :) bu konu başlığını siz açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam beklerken hamile kalmak çok iyi

Tabikide birde bak bunlar gerçekten nasip kismet kader işi benim yumurta rezervim cok azdi 0.64 idi 5tane yumurta toplanıyordu ama cok şükür 1tanesi tuttu ustelik 5.gune bile goturmediler rezerv az riske atmayalim belki 5.gune giden bir emrbiyo kalmaz dediler 3taneydi çünkü embriyom ama inanir misin ben cok duydum 20tane yumurta toplanip 1tane bile dollenmeyen veya bir iki tane dollenen ve tutmayan demem o ki bu işler nasip isi eğer nasibinde varsa mutlaka olacaktir öyle yada böyle ama Allahin izniyle nasibinde vardir 💘🌺 ve benim çift rahim var doğuştan rahim sekil bozuklugum erken dogum düşük risklerim de cok yüksekti ama cok şükür 7.ayima da girdim su an hicbir sorun yok bak ilk zamanlar kanamalar cok olur yemin ederim simdiye kadar 1damla kirmizi kan gelmedi sadce 10.haftada kahverengj akinti oldu oda hemen durdu doktorum önemli bisey degil dedi. Hangi hastaneye gitsem daha bekar iken bana diyrodlardi ki senin çift rahmin var erken dogum düşük risklerin cok yüksek hep psikolojimi bozdular ben evlenmeye bile korktum bu yüzden ama hicbir sorun olmadı allaha şükür o yüzden her soylenene inanmamak lazim her insan ayni değil her vücut ayni tepkiyi gostermez bu arada hamileligim de sıfır belirti ile geçiyor 1kere bile midem bulanmadi kusmadim cok rahat geçiyor insallah darisi sana olur tez zamanda❣🌺🌹🌼
Maşallah canım ne güzel. Rabbim bize de nasip eder inşallah opu sonrası rahimde sıvı oluşmuş iki ay dinlendirme yaptık ama yetmedi mi anlamadım bakalım transfer olacak mı bekliyorum muayeneye gidip geliyorum

6 tane embriyonuz var niye hala havuz istiyorlar acaba ,benim 1 tane 3. Gün embriyom var ben riske atmamak için havuza ok dedim ama isterseniz tek transfer de yapabiliriz demişti doktorum ama tavsiyesi havuz oldu tabi bende Acıbadem de yiğit hoca ile işlem yapmıştık
Acaba orta kalite embriyoları saymıyolar mı? İyi kalite 2 tane var diye 2 embriyo var elimizde olarak mı görüyolar biz de anlamadık. Tutmazsa zaten bir daha aynı aşamalardan geçeceksek elimizdekileri deneyip öyle 2. kez yaptırmak daha mantıklı geldi bize de

Acaba orta kalite embriyoları saymıyolar mı? İyi kalite 2 tane var diye 2 embriyo var elimizde olarak mı görüyolar biz de anlamadık. Tutmazsa zaten bir daha aynı aşamalardan geçeceksek elimizdekileri deneyip öyle 2. kez yaptırmak daha mantıklı geldi bize de
Benim de 3. Gün orta kalite dediler , belkide çok umutlu görmüyorlar mı orta kaliteyi olabilir , bence de daha mantıklı bende aynı şekilde ilerlerdim ,ben yaştan dolayı ve az yumurta olduğu için daha sonra hiç yumurta kalmaması olasılığı havuzu daha mantıklı geldi

Şuan hamile misiniz :) bu konu başlığını siz açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam beklerken hamile kalmak çok iyi
Evet ben açmıştım 3. Gün 2 embriyom dondurulmuştu bu ay transfer için regl olmayı bekliyordum çok şükür hamile olduğumu öğrendim
Çok az embriyom oluştuğu için üzülmüştüm doktor 5. Güne gitmeyebilir elimizde embriyo olsun diye 3. Gün dondurup havuz önermişti ileri yaşta olmam ve erkek faktörü derken tüp bebektende umudum yoktu o yüzden tecrübeli olanlarda bilgi almak istedim
Rabbim ol der olur

Evet ben açmıştım 3. Gün 2 embriyom dondurulmuştu bu ay transfer için regl olmayı bekliyordum çok şükür hamile olduğumu öğrendim
Çok az embriyom oluştuğu için üzülmüştüm doktor 5. Güne gitmeyebilir elimizde embriyo olsun diye 3. Gün dondurup havuz önermişti ileri yaşta olmam ve erkek faktörü derken tüp bebektende umudum yoktu o yüzden tecrübeli olanlarda bilgi almak istedim
Rabbim ol der olur
Çok sevindim gerçekten Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Back
X