Aynı yerde mi bakıldı ikisine? Belki cihaz farklılıgıdır
İnsallah ya üzüldüm acıklama yapmadılar mı neden böyle sonuc cıkmıs sonucta en azından sabah ölcüldüğü gibi cıkardı belki hata vardır ölcümde geriye gidemez cok sacmaAyni yer canim
Sabah baktirdim aksam ustu kanamam oldu tekrsr baktilar 8+3 cikti bebegin de boyu kisa cikti neden boyle oldu anlamadim yarin tekrar gidecegim insallah bebegim buyumus ve hala yasiyordur
Canım yanlış bakmıştır doktorun, Allah korusun bebeğine bişey olsada o küçlümezki öylece kalır iki ölçümden biri hatalı dır sıkma canınıKizlar 8+5 cikan 21 mm bebek aksamina 8+3 cikip 19 mm dusebilir mi ? Boyle birsey yasayan oldu mu ? Bebek anne karninda geriler mi yada kuculur mu ?
Çok sevindim. Profilinizden takip ediyordum sonucunuzu, üzülmüştüm sonucunuzun ikili testte riskli çıkmasına, şimdi de sevindim:)
Ayni yer canim
Sabah baktirdim aksam ustu kanamam oldu tekrsr baktilar 8+3 cikti bebegin de boyu kisa cikti neden boyle oldu anlamadim yarin tekrar gidecegim insallah bebegim buyumus ve hala yasiyordur
Her merkezin uygulama sistemi farklı 12 haftaya kadar tüm ilaçları kullandım tüp bebek merkezi 12 haftada kesti takip eden kadın doğumcu devam ettirdi. Gebeliğin gidişatı doktorun insiyatifi etkiliyorArkadaşlar selam. Kaçıncı haftaya kadar crinone kullanıyoruz?
Sağol canım ben artık kullanmak istemiyorum çok rahatsız oluyorum hem de günde 2 tane jel yapıyorum. haftaya gideceğim kafama göre de iş yapmak istemiyorumHer merkezin uygulama sistemi farklı 12 haftaya kadar tüm ilaçları kullandım tüp bebek merkezi 12 haftada kesti takip eden kadın doğumcu devam ettirdi. Gebeliğin gidişatı doktorun insiyatifi etkiliyor
Arkadaşlar selsm. Ben topiği kaybettim. Uzun süre giremedim bütün etkinlik silinmiş. Neyse buldum çok şükür :) herkes nasıl? Geçen hafta 12+6’da perinatolog’a gittim. Ense kalınlığı, burun kemiği ve diğer organlara bakıldı. Her şey yolunda Allah’a şükür. İkiz başladığı için ikili test ve genetik test yapılamayacak şimdi. 17. Haftada genetik test için kan alınıp yurt dışına gönderilecek. Bebeği hala hissedemiyorum. Kızımı 14’te hissetmeye başlamıştım. Aaaa bu arada cinsiyet de öğrendik :))
Sizden haberler nasıl??
evet cnm kan testi doğru olmuyor o yüzden sadece ultrasonCanım senin ikiz başlayıp sonra teke mi düştü? Kusura bakma muhtemelen okudum da unuttum... Öyle olunca da mı ikili test yapılmıyrmuş?
evet cnm kan testi doğru olmuyor o yüzden sadece ultrason
Benim de iki kese vardı ve bhcg çok yüksekti. Sonra teki kayboldu. Benim ikili testim riskli çıktı ve amniyosentez yaptırdım. Üzüntüsü de artısı... Bbebek çok normal olmasına rağmen, kan değerlerim abuk çıktı. Bir an bu yüzden mi riskli çıktı, boşuna mı çektim üzüntüyü diye düşündüm de...
Teşekkür ederim canım detaylı açıklama için.Olabilir. Normal ultrason cihazıyla bakan ilk doktor sadece ikinci keseyi görmüştü. Perinatalog ikinci kesenin içindeki embriyoyu bile gördü. Onun kaybolmasının ardından en az 7-8 hafta beklemeliyiz dedi.
Diğer embriyodan kalanlar test sonuçlarını bozuyormuş. Diğer gebeliğimde 11. haftada genetik test için yurt dışına kan göndermiştik. Yine onu yapmak istedim ama doktor 17-18'den önce yaparsak false pozitif gelebilir. Yani bebek sağlıklı olmasına rağmen sağlıksız gibi riskli çıkabilir. Boşuna strese girmememiz için beklememiz daha uygun dedi. İki fetusten gelen DNA'yı ayırabilecek tek bir test var o da Panaroma. Onun için bile 17'yi bekleyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?