Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi benim dr. Jeli hiç vermedi zaten. Estrofemi pozitif sonuç aldığımız gibi bıraktırdı. Coraspini de işte 7. Haftada bıtaktığımızı söylemiştim. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Ama profesör yani adama güvenim tam.Ooo valla ben su zamana kadr estrofem progeny f hibor coraspin proluton debot 3 gunde 1 vajinal jel hepsini surkli kullandm ama isde bu doktor birk diynce kararsiz kaldim ama cok saol canm sen de soleyince iyce rahatladm
Ya valla ben kime guzencegimi şasirdimVallahi benim dr. Jeli hiç vermedi zaten. Estrofemi pozitif sonuç aldığımız gibi bıraktırdı. Coraspini de işte 7. Haftada bıtaktığımızı söylemiştim. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Ama profesör yani adama güvenim tam.
Ben ilk baslarda cok istahliydm ama şimdi baya iştahim kesildi ama bende en cok kahvaltilik tarzi yemeyi seviyorumKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz benim iştah Hale'n yok üzülüyorum bebek beslenemez diye sizde durumlar nasıl. Öğle araları bile kahvaltı yaparak geçiriyorum
Doktorumuz ne derse güveniyoruz canım mecburen. Bi de tabi kişisel olarak biraz değişkenlik gösterebilir bence verilen ilaçlar. Mesela pıhtılaşma sıkıntısı olan biri doğuma kadar kan sulandırıcı kullanıyor mecburen.Ya valla ben kime guzencegimi şasirdim
Doktorumuz ne derse güveniyoruz canım mecburen. Bi de tabi kişisel olarak biraz değişkenlik gösterebilir bence verilen ilaçlar. Mesela pıhtılaşma sıkıntısı olan biri doğuma kadar kan her halde ole yapmak zorndayim oda cok fazla buldu ilaclari ozellikle proluton depotu 3 gunde 1 vurlmam adiri geldi ama artk her seybolacagina varir okdr ozeniyrm ki dogal yolla hamile kalip hic bole korku yasama dan genelik gecirenlere
Hayırlı olaun ragbim tamamına erdirsinSelam arkadaşlar bende çok şükür pozitifi aldımm ve aranıza geldim, kabul ederseniz sevinirim. hepimize Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amin hepimizinkini işallah canımHayırlı olaun ragbim tamamına erdirsin
Hayrli olsn rabbim kucagina almayi nasip etsnSelam arkadaşlar bende çok şükür pozitifi aldımm ve aranıza geldim, kabul ederseniz sevinirim. hepimize Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Selam arkadaşlar bende çok şükür pozitifi aldımm ve aranıza geldim, kabul ederseniz sevinirim. hepimize Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun hepimiz o mucize günü sağlıkla yaşayalım işallah canımHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım hepimize işallah :)Hayrli olsn rabbim kucagina almayi nasip etsn
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar bende 6. Günü idrarda 8. Günü kan tahliliyle öğrendim çok şükür. Bugün 11. Günüm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.beni haftaya salı kese kontrolüne çağırdı doktorum.
. Aminn inşAllah saolun sizinde hayırlı olsun bebişiniz.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Maşallah, hayırlı olsun, ama çok erken çağırmışlar sanki, beni iki hafta sonraya çağırdılar kontroleMerhaba arkadaşlar bende 6. Günü idrarda 8. Günü kan tahliliyle öğrendim çok şükür. Bugün 11. Günüm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.beni haftaya salı kese kontrolüne çağırdı doktorum.
Saol cnm sana da hayırlı olsun. Bilmem ki bana da çok geç geldi nasıl dayanacağım bilmiyorum. İnşAllah şu günleri de atlatırızMaşallah, hayırlı olsun, ama çok erken çağırmışlar sanki, beni iki hafta sonraya çağırdılar kontrole