tetenozu 20 ile 24. haftada yapiyolar diye okumustum . baska bi kadin dogum uzmanina danisabilirsiniz bence . asinin bi zarari olacagini sanmiyorum ama tup bebekte farkli olabilirKizlar bisey soracağım ben tüp bebekle hamile kaldım .Aile hekimim 12.haftada tetanoz aşısı vurdurmami söyledi ama kadin dogum doktorum tüp bebekle hamile kalanlarda tetanoz aşısı vurulmaz diyor kafam karisti sizde durumlar nasıl
Canim bende gorumcemde tup bebekle hamileyiz hem tup bebek doktorumuz hem normal.kadin dr muz aşı mecburi degil vurulmak.zorunda degilsiniz dedi o yuzden bende vurdurmayi dusunmuyorumKizlar bisey soracağım ben tüp bebekle hamile kaldım .Aile hekimim 12.haftada tetanoz aşısı vurdurmami söyledi ama kadin dogum doktorum tüp bebekle hamile kalanlarda tetanoz aşısı vurulmaz diyor kafam karisti sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun tatlım bence gayet normal ben 7+1 de gittim 148 atım, 11mm idi. Suara cok hızlı büyüyorlar hemen hemen benimkinin gününde seninki de böyle cıkacaktırKızlar bende aranıza katıldım 6+6 haftalığım bugün kalp atışları 144 dediler boyuda 6.6 mm olmuş normal mi sizce
Öyle mi diyosun sağol içime su serptin dün biraz kafama takılmıştı gerçi doktorda bisey demedi buna zaten de işte takılıyo insanHayırlı olsun tatlım bence gayet normal ben 7+1 de gittim 148 atım, 11mm idi. Suara cok hızlı büyüyorlar hemen hemen benimkinin gününde seninki de böyle cıkacaktır
Çok sevindim. Profilinizden takip ediyordum sonucunuzu, üzülmüştüm sonucunuzun ikili testte riskli çıkmasına, şimdi de sevindim:)Amniyosentez Fish sonucumuz temiz çıktı teyzeleri şükür.Dua eden, inşallah diyen, içinden geçiren herkese çok teşekkür ederim. :)
Benim de hic belirtim yoktu hala da pek yok. Kasık ağrısı sonucu aldıktan sonra başladıMerhaba arkadaşlar, benimde transferimin 4.günü. Henüz hicbir belirtim yok, belirtiler ne zaman ortaya çikiyor? Neler yaşadiniz, yardmci olabilirmisiniz?
İdrar testini ne zaman yaptin cnm?Benim de hic belirtim yoktu hala da pek yok. Kasık ağrısı sonucu aldıktan sonra başladı
İdrar testi hic yapmadım belirtim olmadıgından umudum da yoktu sadece merkez test istediği icin mecbur kan vermiştim transferin 9.günü, 222 cıktı değerim :)İdrar testini ne zaman yaptin cnm?
Canım hayırlı olsun işallah pozitifi alırsın, çok belirti arama kişiden kişiye hatta her gebelikte bile değişebiliyor, benim ilk gebelikte transferden üç gn sonra belirtiler başlamıştı, ama erken kaybettik onu bu transferde hiç bişey hissetmedim hatt olmadı tutmadı die çok üzüldüm ama çok şükür yanılmışım, :)Merhaba arkadaşlar, benimde transferimin 4.günü. Henüz hicbir belirtim yok, belirtiler ne zaman ortaya çikiyor? Neler yaşadiniz, yardmci olabilirmisiniz?
Ayaklarını yükseğe koy dinlen ve mutlaka acile git düşük önleyici iğne vururlarMerhaba tecrübeli annelere sormak istiyorum ?12 haftalik hamileyim daha carsamba gunu doktora gittim.Hersey yolunda demisti ama bugun kahverengi akintim geldi cok korkuyorum.Tup bebekle hamile kalmıştım. Pazar günü olduğu için doktora da gidemiyorum sizce onemli midir nolur dua edin
Tesekkurler doktorumla konustum simdi Proluton yaptır ve kırmızıya dönerse gel dediAyaklarını yükseğe koy dinlen ve mutlaka acile git düşük önleyici iğne vururlar
Merhaba tecrübeli annelere sormak istiyorum ?12 haftalik hamileyim daha carsamba gunu doktora gittim.Hersey yolunda demisti ama bugun kahverengi akintim geldi cok korkuyorum.Tup bebekle hamile kalmıştım. Pazar günü olduğu için doktora da gidemiyorum sizce onemli midir nolur dua edin
Aynı yerde mi bakıldı ikisine? Belki cihaz farklılıgıdırKizlar 8+5 cikan 21 mm bebek aksamina 8+3 cikip 19 mm dusebilir mi ? Boyle birsey yasayan oldu mu ? Bebek anne karninda geriler mi yada kuculur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?