Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bu bebişin inşallah sana tüm acılarını unutturur.banada bir evlat nasip ederse benden mutlusu yok cok yoruldum artık çünkü

Kızlar merhaba gelemedim sayfaya.bebeği salı günü doktor kontrolü esnasında kaybettim.o andan beri dünya durdu sanki beynim uyuştu.o kalp atişları gözümün önünden gitmiyor birde o kan:-(

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez vakitte sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah , umudunu yitirme sakın.

Günaydın kizlar .Allah bu cuma günü yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin. Evlat sahibi olmak isteyen her kulunu evlatla mujdeletsin işallah ..

Amiinnn, ne güzel bir dua

günaydın. amin
yarın kontrolüm var çok korkuyorum

Korkma canım ,güzel haberlerini bekliyoruz.

H hanzadex ,canım sana vajinal muayene yapıldımı?

Hayir canim ben vajinal muayene yaptiramiyorum

Hani vajinal bakılsa daha iyi olacak gibi ama sanırım korkun var ,aslında hiç korkulacak birşey değil, eskiden bende vajinal muayene olacağım zaman çok stresli oluyordum doktorum makat kısmını rahat bırakırsam çok kolay olduğunu söyledi o günden sonra vajinal muayenelerim hep rahat geçti, ama korku farklı birşey tabiki benimde yenemediğim farklı korkularım var malesef:)

canım kese kaç mm peki.
ben de 6+4 de karnımdan bakan tüp bebek dr um görmemişti. aynı gün başka kadın doğumcu alttan muayenede gördü. kesem 21 mm di. sanırım 20 mm den sonra bebek görünüyormuş ( tam emin değilim öyle hatırlıyorum ) günlerimiz yakın yarın 7+4 olcak benimde randevum var. çok merak ediyorum ben de.

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah rabbim tekrar nasip edecek bu duyguyu sana dualarım seninle

Kızlar kaç haftalık olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz bana da yardımcı olurmusunuz 23 şubatta transfer olmuştum 3 gün embiriyosu 7 hücreliydi pozitifi gördük değerlerimiz de yeterli düzeye gelince kese muaynesine gidicez

Canım kalp atışı için mı gidiyorsun hayırlısı olsun bizde 7+5 de duymuştuk :)

Son adet tarihine göre hesap yapıyorlar cnm .

Canım kalp atışı için mı gidiyorsun hayırlısı olsun bizde 7+5 de duymuştuk :)
evet canım bizim hoca karından baktı geçen hafta gittim yumurtalıklarım şişmiş hala alttan bakmadı. ama ben başkasına gidip görmüştüm 6+4 de. sesini duyamadık ama ışık gibi yanıp sönüyordu :)
bizim hocanın cihazı kaliteli değil sanırım.

Siyah beyaz :) bende alttan muayene etti yine ama dinletti çok kısacık hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…