- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Bu bebişin inşallah sana tüm acılarını unutturur.banada bir evlat nasip ederse benden mutlusu yok cok yoruldum artık çünküÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı bi evlat nasip etsin insan çok üzülüyor çok yıpranıyor seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende 8. Defada oğluma hamile kalmıştım ve öncesinde bi defa dış gebe olmuştum ogünler aklıma gelince gözlerim Hale'n dolar seneler sonra hamile kalıp doktora gittiğinde olumsuz şey duyunca o an dünya sanki başına yıkılıyove zamanla tekrardan maddi manevi güç toplayıp yine tedaviye başlıyorsun şükürler olsunki rabbimizden kesmediğimiz umudumuz var umudunu kaybetme tekrardan toparlan ve dene inşallah bizlere erken vakitte yetişirsin
Çok sağol canım sende yavrunu kucağına aldığın zaman bu kötü günlerini unutacaksın inşallahBu bebişin inşallah sana tüm acılarını unutturur.banada bir evlat nasip ederse benden mutlusu yok cok yoruldum artık çünkü
günaydın. aminGünaydın kizlar .Allah bu cuma günü yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin. Evlat sahibi olmak isteyen her kulunu evlatla mujdeletsin işallah ..
İnşallah..Çok sağol canım sende yavrunu kucağına aldığın zaman bu kötü günlerini unutacaksın inşallah
sağol canım ben polikistik over hastasıyım eşimdede hem soerm sayısı az hemde hareket sorunu var.merkezimden memnunum.daha önce basla yerde yaptırdım.Sarisekerannesi canim cok üzüldüm. Sen neden tup bebek tedavisi görmüştün? Baska bir merkeze gitsen?
Korkma Allahin izniyle güzel haber vereceksingünaydın. amin
yarın kontrolüm var çok korkuyorum
inşallah canımKorkma Allahin izniyle güzel haber vereceksin
Aminn canim aminnGünaydın kizlar .Allah bu cuma günü yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin. Evlat sahibi olmak isteyen her kulunu evlatla mujdeletsin işallah ..
Kızlar merhaba gelemedim sayfaya.bebeği salı günü doktor kontrolü esnasında kaybettim.o andan beri dünya durdu sanki beynim uyuştu.o kalp atişları gözümün önünden gitmiyor birde o kan:-(
Günaydın kizlar .Allah bu cuma günü yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin. Evlat sahibi olmak isteyen her kulunu evlatla mujdeletsin işallah ..
günaydın. amin
yarın kontrolüm var çok korkuyorum
Hayir canim ben vajinal muayene yaptiramiyorum
canım kese kaç mm peki.Hayir canim ben vajinal muayene yaptiramiyorum
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah rabbim tekrar nasip edecek bu duyguyu sana dualarım seninleSağol canım.kontrole gittim üzerimi cıkardım tam muayneye geçicem çok afedersiniz eğildim terlıklerı giyicem kan boşaldı birden amq durduramıyoruz.doktor yat bakalım dedi.yattım yerlere akıyor o derecede baktı kesede yok bebekde düşürdün dedikalktım giyindim birdahada kanamam olmadı bebeğim 2 dk lık bir kanamayla gitti
Canım kalp atışı için mı gidiyorsun hayırlısı olsun bizde 7+5 de duymuştuk :)canım kese kaç mm peki.
ben de 6+4 de karnımdan bakan tüp bebek dr um görmemişti. aynı gün başka kadın doğumcu alttan muayenede gördü. kesem 21 mm di. sanırım 20 mm den sonra bebek görünüyormuş ( tam emin değilim öyle hatırlıyorum ) günlerimiz yakın yarın 7+4 olcak benimde randevum var. çok merak ediyorum ben de.
Son adet tarihine göre hesap yapıyorlar cnm .Kızlar kaç haftalık olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz bana da yardımcı olurmusunuz 23 şubatta transfer olmuştum 3 gün embiriyosu 7 hücreliydi pozitifi gördük değerlerimiz de yeterli düzeye gelince kese muaynesine gidicez
evet canım bizim hoca karından baktı geçen hafta gittim yumurtalıklarım şişmiş hala alttan bakmadı. ama ben başkasına gidip görmüştüm 6+4 de. sesini duyamadık ama ışık gibi yanıp sönüyordu :)Canım kalp atışı için mı gidiyorsun hayırlısı olsun bizde 7+5 de duymuştuk :)
Siyah beyaz :) bende alttan muayene etti yine ama dinletti çok kısacık hadi güzel haberlerini bekliyoruzevet canım bizim hoca karından baktı geçen hafta gittim yumurtalıklarım şişmiş hala alttan bakmadı. ama ben başkasına gidip görmüştüm 6+4 de. sesini duyamadık ama ışık gibi yanıp sönüyordu :)
bizim hocanın cihazı kaliteli değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?