Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Sevindimm canim insallah bizde goruruz bir an once

Canim 7. Haftadayım evet ilacımı kullanıyorum geçen haftada gittim normaldi. 12 hafta gel dedi ama kalp çarpıntım olunca korkmaya başladım belki bir tahlil yaptiririm
canım 5 hafta sonra çağırmış belki normal diyedir bilmiyorum. ilaç kullanıyorsun değil mi? sen yine de 4hafta sonra kontrole git çok bekletme

Kızlar merhaba, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben Allah kısmet ederse kasım başı anne olucam. Kasım topiği olmadığı için buraya yazmaK istedim. 10. Gün değerim 119, 13. Gün değerim 324, 16. Gün değerim 842. Bugün transferimin 19. Günü belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi bi ağrı var sizlerde de oldu mu? İnsan hep kaygı içinde İnşallah sıkıntısız hamilelik dönemi geçirir kucağımıza alırız bebişleri.

oldu canım epey de devam ediyor o sancılar. rahimin genişlemesinden dolayı gerilen bağlardan dolayı o sancıyı hissediyoruz. hayırlı olsun bu arada..

oldu canım epey de devam ediyor o sancılar. rahimin genişlemesinden dolayı gerilen bağlardan dolayı o sancıyı hissediyoruz. hayırlı olsun bu arada..
Tşk ederim çok sağol, tüp bebekle ilgili sadece tedavi süreciyle ilgili bilgiye ulaşabiliyorum. O yüzden her belirtiye kaygılanıyorum, belirti yoksa da kaygılanıyorum. Allah bize yardım etsin

İlacımı kullaniyorum hiç aksatmiyorum yasin tsh değerime baktir cam. Isallh dediğin gibidir gebelikten kaynaklı normal bir çarpıntı dır.

Tşk ederim çok sağol, tüp bebekle ilgili sadece tedavi süreciyle ilgili bilgiye ulaşabiliyorum. O yüzden her belirtiye kaygılanıyorum, belirti yoksa da kaygılanıyorum. Allah bize yardım etsin
kafana takılan bişey olursa burda yardımcı olmaya çalışırız ama istediğin zaman ulaşacağın bir doktorun kontrolünde olman önemli

Canim bende hafta içi 50 haftasonu 75 kullanıyorum. Benim de tsh normal çıktı ilacın dozu aynı kalsın dedi. Ay ben bilmiyorum tansiyon aletinnde kalp ritmi 78 çıktı normalde kaç olması gerekiyor.birde ben zaten düşük tansiyonluyum 11_6 değerlerim.

Bende hergün 75 kullanıyorum merak ettiğim neden sizler hafta sonu farklı dozaj içiyorsun benim hep aynı

Bnde probcyl kullanyrm ama bn sürekli takip ettirdm hamile kalmama engel degl dediği zaman embriyo yüklemesi oldu bnce ondn dgldr blki genelinde yukseliyomu blmyrm

Bende 75 ilk kullanıyorum. Benim 10+2 bulantım azaldı yani kusmuyorum artık. Acaba estrofem ı bıraktım diye mi. Estrofem bulantıyi arttiriyor mu acaba.. sizde durum nasil

Bende 75 ilk kullanıyorum. Benim 10+2 bulantım azaldı yani kusmuyorum artık. Acaba estrofem ı bıraktım diye mi. Estrofem bulantıyi arttiriyor mu acaba.. sizde durum nasil
canım zaten bulantının azalma zamanları. bende 11 oldum yok denecek kadar az artık bulantılarım. estrofem çok şişlik yapıyordu ama bulantı yapmadı bende. gebelik öncesi de kullandık o zamanda sadece ödem olmuştu bende

Çok teşekkürler canım bende acaba bir sorun mu var diyordum. .

Blmiyorm. Ki cnm doktorm oyle demişti bana hala devam ediyorum tiroid ilaclarina sanırım doğuma kdr
canım ilacının adı ne? özel bir durumun var mı bilmiyorum ama tiroid ilaçları aç karnına içiliyor yanlış anlamış olma ihtimalin yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…