Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Sabah aç karına içtiğiniz troid ilacı ile diğer kullandığınız ilaçlar arasında en az 3 saat olmalı kızlar.Bunu da atlamayın...

canım ilacının adı ne? özel bir durumun var mı bilmiyorum ama tiroid ilaçları aç karnına içiliyor yanlış anlamış olma ihtimalin yok dimi?
İlacimin ismi probcyil canım doktoruma özellikle sordm bn İlk önce dahiliyeye gitmistm kendi doktorumda bilgisi var ama mutlaka sorucam gittiğimde bunu bn mi yanlış anladm acaba diye

kafana takılan bişey olursa burda yardımcı olmaya çalışırız ama istediğin zaman ulaşacağın bir doktorun kontrolünde olman önemli

Biz haftaya ilk kontrol için doktorumuza gidicez. Yani öğrendikten sonra 15.gün. Onun öncesinde bir doktor edindiniz mi?

Biz haftaya ilk kontrol için doktorumuza gidicez. Yani öğrendikten sonra 15.gün. Onun öncesinde bir doktor edindiniz mi?
hayır bende öğrendikten sonra tüp bebek doktoruma gittim takibimi de hala merkezim yapıyor. ama bu dönemde ağrım kanamam vs olduğunda merkezi arayıp bilgi alıyordum kastettiğim buydu. merkezin ilgilenmiyorsa bir doktor bulup destek al canım

Ben sabah rahim kalinlastirici estrofem kullanıyorum o tok karnına içiliyor ddi doktorum tiroid icin ise AC tok iceblrsn ddi bnm migdem bulanıyor sabahları ondan mi oyle ddiki bilemedm smdi

İlacimin ismi probcyil canım doktoruma özellikle sordm bn İlk önce dahiliyeye gitmistm kendi doktorumda bilgisi var ama mutlaka sorucam gittiğimde bunu bn mi yanlış anladm acaba diye
canım netten baktım senin ilacın hipertiroidi için. bizim bahsettiğimiz hipotiroidi ve haşimato için kullanılan ilaç. hipertiroidi hakkında bilgim yok

Iyı aksamlar kızlar uzun zamandır yazamıyorum, kotu gunler gecırdım, kısaca anlataym, tam bebegmın kalp atısını duymaya gdecegm gunun gecesı, kanamam oldu hem de fazlaca hemen acıle gıttık, doktor ultrasonla baktı, kese hareketlı sabaha duser, dusmezse ayrıntılı ultrasonla bakarz kalp atışını duymamız gerek dedı, hastaneye yatırdı benı, ıgne yaptlar, neyse sabh ayrıntılı ultrasonda bebegımın kalp atısını duyduk cok şukur, yatışa devam dedı doktor, kan sulandırıcı ıgne kullanıyordum, doktor devam edecez dedı, tup bebek doktorum ıse hemen kes ıgneyı dedı, ıkı doktor arasnda kaldm, neyse yaptırmadm, bır haft hastane de yattm, tam kanamam bıttı çıkacgm gun sabah yenıden buyuk bır kanama gecırdm. Bu sefer doktor yapacam kan sulandırıcı ıgneyı dedı, tamam dedım ama yıne tup bebek doktorumu aradm, hemen cık o hastaneden devlet hastanesıne gıt dedı, cıktk hastaneden devlet hastanesıne gıttım. Hemen yatırdılar ve bır suru test yaptılar, ve benım guatrm yuksek çıktı, zaten ılac kullanıyordum ama hamılelıkle yukselmıs, ılacımın dozunu ayarladılar ve 10 gun sonra tekrar test yaptr dedıler, kısa dedm ama uzun oldu, sımdı evde yatıyorum hala lekelenmeler devam edıyor,

Kızlar ya kusura bakmayın ama bazı arkadaşlar hamile günlüğü koymadığından kaç haftalık olduğunuzu bilemiyoruz lütfen sizlerde ekleyin en azından sohbet sırasında kaç haftalıksın diye daima sorulmaz hem çok kolay tabi bu benim nacizane fikrim

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim inşallah yavrunu sana bağışlar bu stresli zor sürecide sağlıkla bebeğinle atlatırsın inşallah sen dikkat et kendine stres yapma ve herşeyi Allah'a bırak Rabbim sana bağışlayacaktır

Nasil yapiliyo cnim bilmiyorum ben

Kizlar meraba pozitif sonuc aldiktan sonra ilkkez bugun merkeze gidip kontrol olcam 6+4 haftalik olduk sizce alttani yoksa karindan mi muayene olcam

Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin cnm ilk önce bebeğn snn le en azından şuan dkkt et cnm hc bi is yapma yat sürekli

Cok gecmis olsun canim ins. Saglikla kucagina alirsin bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…