Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım zofranı doktor eltime vermişti. mecbur kalmadıkça içme demişti. kanser hastalarına kemoterapi sonrası veriyorlarmış. bence ilaç kullanmadan durumu atlatmaya çalış derim.

Canım ben günde 5 kez değişiyorum çamaşırla başa çıkamam her namaz vaktinde yeniliyorum
sık değişiyorsan sıkıntı olmaz canım. ben çok uyuyorum bütün günüm neredeyse uyku ile geçiyor.

pimu canım kaç haftalık? Bende progestan iğne kullanıyorum her gün estofem kullanıyorum ve ikiz. İnanılmaz mide bulantım var her öğün yediğimi çıkarıyorum ve öğürmenin bebeğe zararı var mı aklıma hep o geliyo ya ((

7-8 canim.
@emily07 ben calistigim icin her gun mecbur iciyorum yoksa ise gidemem allahim bu uc ay cabuk gecsin

bende sabah aksam estrofem kullaniyorum. bide progestan fitil

Canim kayisi kurusu cekirdekli kuru üzüm hepsini cok guzel yiyordum ama simdi kusmalardan ötürü hic bisi yiyemiyorum su bile icemiyorum ne olacak bole bilmiyorum
kefir içmeyi dene canım. yanında çubuk kraker gibi tuzlu ve kuru bişeyle yersen hem bağırsaklarını düzenler hem miden bulanmaz. probiyotik yoğurt da olabilir..

midesi bulanan arkadaşlar kaçıncı haftada başladı ve birdenmi başladı

Ben o jelden kullanmiyorum cok sukur ama iyimi kotumu benim icin bilmiyorum

Benim tam 7. Haftada başladı ve çok kötü kusamıyorum ama midem hep ağzımda ha kustum ha kusacam gibi senin başladımı
canım içim bulanıyor gibi. sanki midem bulandı bulanıcak. kusacak kadar değil ama sanki zorlasam kusacak gibi. değişik birşey ne olduğunu anlamadım tam. cuma günü tam 7 hafta oluyorum. artacakmı diyorsun

canım içim bulanıyor gibi. sanki midem bulandı bulanıcak. kusacak kadar değil ama sanki zorlasam kusacak gibi. değişik birşey ne olduğunu anlamadım tam. cuma günü tam 7 hafta oluyorum. artacakmı diyorsun
Canım bende öyleydim 2 gün önce dün 2 kere falan çıkardım ama bugün geceden beri çıkarıyorum su içsem lavaboda alıyorum soluğu cok kötüyüm coookkk. 6. haftadayım bide bu böyle 12 haftaya kadar sürecek diyolar. Allahım sen sabır ver ya

Benimde öyle başladı tam 7. Haftada hergün aynı şeyi yaşıyorum şuan bile midem havalanıyor ama birdefa tek kusabildim kussam rahatlatacam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…