- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
Ewt canim midem düzelip bisiler yiyebilene kadar en mantiklisi duphalacBenim de canım hayat kalitem sıfır şuan her gün her gece istifra ediyorum. Ben tedavi sürecinde de cok kabuzlık yaşadım bana duphalac vermişti cok iyi geldi şurup deneyebilirsin
canım zofranı doktor eltime vermişti. mecbur kalmadıkça içme demişti. kanser hastalarına kemoterapi sonrası veriyorlarmış. bence ilaç kullanmadan durumu atlatmaya çalış derim.kizlar bulantilarla nasil basa cikiyorsunuz? progestan kullaniyorum ve ikiz. o kadar bulantim var ki anlatamam. dr zorfran ya da zofer tavsiye etti ama kimi doktora gore kesinlikle kullanilmamali. zofran kullaniyorum sadece zar zor kahvalti edebiliyorum pek bi yararini gormedim. zofer kullanan var mi?
sık değişiyorsan sıkıntı olmaz canım. ben çok uyuyorum bütün günüm neredeyse uyku ile geçiyor.Canım ben günde 5 kez değişiyorum çamaşırla başa çıkamam her namaz vaktinde yeniliyorum
7-8 canim.pimu canım kaç haftalık? Bende progestan iğne kullanıyorum her gün estofem kullanıyorum ve ikiz. İnanılmaz mide bulantım var her öğün yediğimi çıkarıyorum ve öğürmenin bebeğe zararı var mı aklıma hep o geliyo ya ((
bende sabah aksam estrofem kullaniyorum. bide progestan fitilpimu canım kaç haftalık? Bende progestan iğne kullanıyorum her gün estofem kullanıyorum ve ikiz. İnanılmaz mide bulantım var her öğün yediğimi çıkarıyorum ve öğürmenin bebeğe zararı var mı aklıma hep o geliyo ya ((
allah yardımcın olsun canım çok zor. rapor alma şansın yokmu7-8 canim.
emily07 ben calistigim icin her gun mecbur iciyorum yoksa ise gidemem allahim bu uc ay cabuk gecsin
kefir içmeyi dene canım. yanında çubuk kraker gibi tuzlu ve kuru bişeyle yersen hem bağırsaklarını düzenler hem miden bulanmaz. probiyotik yoğurt da olabilir..Canim kayisi kurusu cekirdekli kuru üzüm hepsini cok guzel yiyordum ama simdi kusmalardan ötürü hic bisi yiyemiyorum su bile icemiyorum ne olacak bole bilmiyorum
kağıt havluyu katlayıp koymayı dene. hem her tuvalette değiştirirsin hem mantar riski olmazCanım ben günde 5 kez değişiyorum çamaşırla başa çıkamam her namaz vaktinde yeniliyorum
Benim tam 7. Haftada başladı ve çok kötü kusamıyorum ama midem hep ağzımda ha kustum ha kusacam gibi senin başladımımidesi bulanan arkadaşlar kaçıncı haftada başladı ve birdenmi başladı
İşte benim ilk öyle başladı ve günden güne kötü oldu şimdi heran kusacam gibibenim sanki içim bulanıyor gibime geliyor
Sabah muayenem var insallah goruruzBenimde bizim fasülyeler aynı gün dogucak görünüyor.kese kalp atişi gördünüz mü siz?
Ben o jelden kullanmiyorum cok sukur ama iyimi kotumu benim icin bilmiyorumBende hazır yoğurt yiyemiyorum sağolsun annem haftada 1 evde 2 kilo yoğurt yapıyor bana hergün 1 kase yiyorum yatmadan önce de 1 su bardağı ılık süt ( içimsüt) içiyorum. şifa olsun bebişlerimize inş canım. 2 gündür benden crinino jel kalıntıları dökülüyor tortu olmuş sanki içimde. Normalde jeli yapınca yarım saat yatıp kalkıyorum.
Kefiri deneyecegim canimkefir içmeyi dene canım. yanında çubuk kraker gibi tuzlu ve kuru bişeyle yersen hem bağırsaklarını düzenler hem miden bulanmaz. probiyotik yoğurt da olabilir..
canım içim bulanıyor gibi. sanki midem bulandı bulanıcak. kusacak kadar değil ama sanki zorlasam kusacak gibi. değişik birşey ne olduğunu anlamadım tam. cuma günü tam 7 hafta oluyorum. artacakmı diyorsunBenim tam 7. Haftada başladı ve çok kötü kusamıyorum ama midem hep ağzımda ha kustum ha kusacam gibi senin başladımı
Canım bende öyleydim 2 gün önce dün 2 kere falan çıkardım ama bugün geceden beri çıkarıyorum su içsem lavaboda alıyorum soluğu cok kötüyüm coookkk. 6. haftadayım bide bu böyle 12 haftaya kadar sürecek diyolar. Allahım sen sabır ver yacanım içim bulanıyor gibi. sanki midem bulandı bulanıcak. kusacak kadar değil ama sanki zorlasam kusacak gibi. değişik birşey ne olduğunu anlamadım tam. cuma günü tam 7 hafta oluyorum. artacakmı diyorsun
Benimde öyle başladı tam 7. Haftada hergün aynı şeyi yaşıyorum şuan bile midem havalanıyor ama birdefa tek kusabildim kussam rahatlatacam sankicanım içim bulanıyor gibi. sanki midem bulandı bulanıcak. kusacak kadar değil ama sanki zorlasam kusacak gibi. değişik birşey ne olduğunu anlamadım tam. cuma günü tam 7 hafta oluyorum. artacakmı diyorsun
İnşallah canım.benimde kızım rahatsız hastanedeyiz yatıyor yani.miğdem cok bulanıyorSabah muayenem var insallah goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?