Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ben sabah 7:30 da yapıyorum kalkasım gelmiyor:))) Yarım saat yatıp kalktığımda normalde beyazımsı beyazımsı akıyor benim ama 2 gündür tortu gibi şeylerde çıkıyor.
canım bana ilaç kullanım şeması verdi tüp bebek merkezi orada jeli sık ve yürü yazıyor. internettede çok araştırdım yatılmayacakmış. sabah 9 kullan 7 de olması şart değilki.

Kızlar neden doktorunuz jel yerine fitil vermiyor fitil daha rahat kullanımı acaba jel dahamı iyi onu anlamadım bu Arada jelden bütün arkadaşlar rahatsız ondan sordum yani
jel daha etkili canım o yüzden jel veriyor çoğu doktor

Oooo muhteşem bir haber işallah bebis devam eder tutunmaya

Doğrudur demek daha iyi zaten bunun başka bi açıklaması olamaz çünkü arkadaşlar sen dahil hepiniz bu jelden bıkmış durumdasınız ben ilk günden belli feminita (progestan 200 ml fitil yani sabah akşam birer tane kullanıyorum çok iyi evet buda çok akıntı yapıyo ama jele baktım tahriş yapıyo resmen oyüzden sormuştum canım

Kızlar bn ilk gebeligimde crinone jel kullandım ve çok rahatsızlıklar çektim sizin gibi.şuan progestan fitil kullanıyorum. Ve çok rahatım. Bu arada jel progestandan iyi diye birşey yok
İçerik aynı

Kızlar neden doktorunuz jel yerine fitil vermiyor fitil daha rahat kullanımı acaba jel dahamı iyi onu anlamadım bu Arada jelden bütün arkadaşlar rahatsız ondan sordum yani
İkiside aynı cnm ikiside progestan içeriyor bana doktorum hangisini rahat kullanıyorsan onu kullan sesi ben fitil kullanıyorum jel kasıklarımda agrı yapıyordu
Cnm senin ikizdi TEKe düştü ya ara ara kanama leke olur Çan'ını sıkma iğnelerini yaptır bşy olmaz inş

ilkinde bende fitil kullandım canım. onunda kullanımı kolaydı ama çok akıntım oluyordu. jeli kullanmadan önce ucunda çıkanı etrafına sürüyorum o zaman girmesi kolaylaşıyor zorlanmadım tahrişde olmadı ama pisliği çok işte. çamaşır değişmekden bıktım. doktor ne veriyorsa onu kullanıyoruz. hatta ben doktora sadece iğne vurulayım jel yada fitil kullanmayayım dedim iğne çok can yakar dayanamazsın eziyet olur sana dedi

Canim kayisi kurusu cekirdekli kuru üzüm hepsini cok guzel yiyordum ama simdi kusmalardan ötürü hic bisi yiyemiyorum su bile icemiyorum ne olacak bole bilmiyorum
Benim de canım hayat kalitem sıfır şuan her gün her gece istifra ediyorum. Ben tedavi sürecinde de cok kabuzlık yaşadım bana duphalac vermişti cok iyi geldi şurup deneyebilirsin

Benim de canım hayat kalitem sıfır şuan her gün her gece istifra ediyorum. Ben tedavi sürecinde de cok kabuzlık yaşadım bana duphalac vermişti cok iyi geldi şurup deneyebilirsin
kaçıncı haftada başladı birdenmi başladı

Canım ben günlük ped kullanıyorum en azından sık sık çamaşır yerine pedi kullanıyorum tavsiye ederim daha iyi

Canım ben günlük ped kullanıyorum en azından sık sık çamaşır yerine pedi kullanıyorum tavsiye ederim daha iyi
canım onu bende kullanıyordum ama doktor sakın kullanma sık sık çamaşır değiştir dedi. ped mantar oluşumu için çok verimli hep nemli ve ıslak olduğu için dedi. öyle deyince korktum kullanmıyorum. sadece dışarı çıktığımda kullanıyorum onuda uzun tutmuyorum.

kizlar bulantilarla nasil basa cikiyorsunuz? progestan kullaniyorum ve ikiz. o kadar bulantim var ki anlatamam. dr zorfran ya da zofer tavsiye etti ama kimi doktora gore kesinlikle kullanilmamali. zofran kullaniyorum sadece zar zor kahvalti edebiliyorum pek bi yararini gormedim. zofer kullanan var mi?

Canım ben günde 5 kez değişiyorum çamaşırla başa çıkamam her namaz vaktinde yeniliyorum

Benim doktorum premesis tablet önerdi canim ama bi gün hafif oluyo bulantilarim bi gün siddetli hafifken ise yariyor ilac ama siddetliyken ne yapsam ise yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…