Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Günaydın

Kızlar birşey söylicem ben estofem progestan iğne hibor falan kullanıyorum ama artık mide bulantılarından uyku sorunundan hep aksatıyorum saatleri bişey olur mu ki ya. Hep unutuyorum

Telefonuna alarm kur ilaç saatlerini ve adını kaydet ,ben öyle yapıyorum ,dene istersen gayet düzenli oluyor.

kızlar yavrumu gördüm. ultrason sırasında elini yüzüne götürdü inanılmaz güzel bi duygu.. bin şükür rabbim bekleyen herkese nasip etsin

Maşaaallahh, ayy ne güzel ya ,amin canım inşallah.

canım içim bulanıyor gibi. sanki midem bulandı bulanıcak. kusacak kadar değil ama sanki zorlasam kusacak gibi. değişik birşey ne olduğunu anlamadım tam. cuma günü tam 7 hafta oluyorum. artacakmı diyorsun
Benim kusmalarim 6-7 haftalikken birden baslamisti canim ins. Sizin daha kusmalar olmadigi gibi bundan sonrada olmaz , bulanma zaten hergun var bulanti olup kusma olmadığı gün seviniyorum zaten en azindan yediklerim bugün bebegime gitti diyorum

Günaydın kizlar bugün doktor randevum var işallah güzel haberle gelirim
Ins. Canim büyük ihtimal 2li test icin gun verecek benim 12 haftalik olunca cagirdi hayirlisi artik
insallah canim bende simdi gidiyorum ilk defa gorcem insallah gorunur dua edin
Ins görürsün canim benim ama göremesende telas yapma küçük daha ben 8+3de görmüştüm o zaman bile kucuk bi fasulye kadar demisti suan fistik kadar olduk cok hizli büyüyo lar masallah...

Duphalagi aldim dün basladim canim , süte gelince ah ne güzel icerdim bi bilsen ama simdi gorunce midem kalkiyo , ama bakalim icmeyi deneyecegim

Iyiki yazdin canim bunu simdi ciktim muayeneden 6+6 dedi ama goremedik 3 hafta sonra daha iyi goruruz kucuk daha dedi

canım 3 ilk 3 ay çocuk anneden beslenmiyor. kan ile organları oluşuyor. 3. aydan itibaren senden beslenmeye başlayacak. o yüzden üzülme. Hatta benim doktorum bu 3 ay çok yeme kilo alma hatta verirsen ilerki zamanda verdiğin kiloyu alırsın demişti

Gercekten mi bilmiyodum iyi bari o kadar dert etmeyeyim kusmalarimi , 3. Ayimizda duzeliriz ins. Ama kizlar ben sunu da anladim farketmesekte cok hafif bi üsütme kusmalari acayip siddetlendiriyo hamileler hemen üsür dikkat et derdi annem inanmazdim simdi sirtima ceket almadan tuvalete bile gitmiyorum ve cok farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…