Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

Benim eşim arkadaşına söylemiş dur dedim şu 12.hafta bir geçsin kime istiyorsan söyle ama sabırsızlar işte,yavrumda bunu duyunca anne nolursun en yakın arkadaşıma söyleyeyim sadece dedi olmaz tatlım bekle biraz daha dedim ,sabah okula gidecek kapıdan çıkmadan yanımda bitti anne söyleyebilirmiyim ayy artık söyle dedim,söylemek sıkıntı değilde arkadaşım 2 kaybım var korkuyorum Allah göstermesin birşey olsa insanlara birde açıklama yapmak gerekiyor,meraklılar ,laflarıyla çok canımı yakanlar oldu ,bu sayedede dostu düşmanı tanıdık o ayrı. Rabbim korusun yavrularımızı.

Benim bulantıları kusmaya dönüştü otobüslerdeb inmek zorunda kalıyorum Allah'ım herkese yardım etsin ama buna bile seviniyorum bebegim benimle diye uyku da sabah kalkamıyorum ama akşam da geç uyuyorum

Uykuya bende doyamıyorum gerçekten ,hayatım uyku oldu :) birde tembelim sorma :)
Allah yardımcın olsun canım kusmak zor oluyordur.

Ah canim ya demekki hamileligim devam ediyo diyo hepimiz ayniyiz demek ki hep bi korku var icimizde elimfe olsa usg yi eve alcam saat basi bakcam bebek yerinde mi kalbi atiyomu diye Allah hepimize saglikla benelerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

canım bende senin gibiyim, aşırı derecede yoruluyorum, kızım var, onu okula hazırla, kendin hazırlan mahvoluyorum. Az önce okulda tüm koridora kustum :) lavaboya yetişemedim. Bulantılarım çok feci şekilde, tüm gün sürüyor habire kusuyorum. Birde çalışıyorum, iş ev derken bayılacak gibi oluyorum artık. Bulantı kusma olmasa yine iyimde kusma mahvediyor beni..

Ah canim ya demekki hamileligim devam ediyo diyo hepimiz ayniyiz demek ki hep bi korku var icimizde elimfe olsa usg yi eve alcam saat basi bakcam bebek yerinde mi kalbi atiyomu diye Allah hepimize saglikla benelerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hiç sorma canım insanın elinde değil işte,şu 12.haftayı bir atlatsak biraz daha rahatlayacağım.

Ben yıllardır bebek eşyaları satan mağazalarda,oyuncak mağazalarında,şampuanıydı,biberonuydu böyle ürünlere iç geçirerek bakıyordum ,bebeği olan arkadaşlarıma hediye alırken çok mutlu oluyordum ve içimden Allahım banada nasip edecekmisin acaba diye geçiriyordum,Rabbim alışverişini yapmayıda,sağlıkla kucağımıza almayıda bütün hamilelere nasip etsin inşallah.

inşallah canım benim pek bi alışveriş yapma niyetim yok malum abladan kalan fazlasıyla eşya var.hatta odası hazır duruyor.yeterki o gelsin.kızıma genç odası alınca bebek odasını bozmadım sadece kapısını kapattım hazır şekilde duruyor

Kızlar bugün yine kahverengi pıhtı geldi. ip kadar ince ve minicik bir kahverengiydi ama progestan iğneye döndük tekrar. 2 hafta önceki iğne yerleri daha iyileşmemişti ama olsun bebeğim iyi olsun yeter. bugün burda bir doktora gidip bebeğimi görcem inşallah herşey yolundadır..

Kızlar birşey söylicem ben estofem progestan iğne hibor falan kullanıyorum ama artık mide bulantılarından uyku sorunundan hep aksatıyorum saatleri bişey olur mu ki ya. Hep unutuyorum

Kiz bn arada bebislerimi hissediyorum .oğlumda da hissetmistim.yada şuan paranoya yapıyorum. Olsun
Canim benim ilk hamileligim ama belki inanamazsiniz ama bende hissediyorum internette erken dinemde hissedilen bagirsak hareketleri diyo ama bence degil sanki birden karnim buruluyo bisi atiyo gibi oluyo surekli degil ama sirt üstü düm düz yatinca hissediyorum

Kizlar 10. Haftamdayim ilk defa bugün büyük tuvaletimi yaparken zorladim esime aslinda lavman yapalim demistim abartma gerek yok dedi evden cikti gitti , tedirgin oldum bu zamana kadar gayet rahattim ama kusma lardan ötürü 2 gündür kati beslendim sonuc böyle oldu umarim bisi olmaz ama kendimi tutadim , sonucta 2 ayimizi doldurduk umarim sirf bu yuzden bisi olmaz bebegime

Canim kendin mayalasana cok basit hemde daha faydali tabiki hazir yogurtlara gore ben artik hazir yogurt yiyemiyorum sut icemiyorum ama ayran ve yogurt olmadan duramam
Bende hazır yoğurt yiyemiyorum sağolsun annem haftada 1 evde 2 kilo yoğurt yapıyor bana hergün 1 kase yiyorum yatmadan önce de 1 su bardağı ılık süt ( içimsüt) içiyorum. şifa olsun bebişlerimize inş canım. 2 gündür benden crinino jel kalıntıları dökülüyor tortu olmuş sanki içimde. Normalde jeli yapınca yarım saat yatıp kalkıyorum.

kayısı kurusu ye canım rahatlatıyor

Canım içimsüt tavsiye ediyorum benim bağırsaklarıma çok iyi geliyor sabah çok rahatlıyorum. Dr kabız olursan duphalac yazmıştı bana bebişe zararı yokmuş öyle Dedi çok şükür benim kullanmama gerek kalmadı istersen Dr una danış yazsın sana

canım jel kullanınca yatmayacaksın aksine 10 dk evde yürümen gerek. yattığın için öyle olmuş. yürüdüğünde akmıyor.

canım jel kullanınca yatmayacaksın aksine 10 dk evde yürümen gerek. yattığın için öyle olmuş. yürüdüğünde akmıyor.
Ben sabah 7:30 da yapıyorum kalkasım gelmiyor:))) Yarım saat yatıp kalktığımda normalde beyazımsı beyazımsı akıyor benim ama 2 gündür tortu gibi şeylerde çıkıyor.

Kızlar neden doktorunuz jel yerine fitil vermiyor fitil daha rahat kullanımı acaba jel dahamı iyi onu anlamadım bu Arada jelden bütün arkadaşlar rahatsız ondan sordum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…