- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
8 ocakta olmuştum son adet işte 19. Gün sanırım transfer 26 ocak cnm senin randevu kaçta benim de aynı gün de öğleden sonra gelebiliyruz ancak :)Yok canim. Adetin kacinci gunu demek istedim
kardeşimmmm :) ay tek aç gözlü ben miyim diyordumKizlar...sizde iki saatte bir hiç birsey yememis gibi acıkıyormusunuz?Deliricem sürekli açım :) Yiyorum iki saat sonra hopp yine açım...Bu durumda olan var mı aranızda?
Neyse ya tek derdimiz gun olsun :))8 ocakta olmuştum son adet işte 19. Gün sanırım transfer 26 ocak cnm senin randevu kaçta benim de aynı gün de öğleden sonra gelebiliyruz ancak :)
Duydum canım şükürler olsun.ama vajinal baktirmadigim için zor oldu. Hatta nöbetçiydi doktorum 3 ultrason makinası değiştirdik önce bebek gorunmedi korktuk sonra cihaz değiştirdi besi yolunu gördük ve bebis inatçı çıktı çok ugrastı doktor derken bir kalp sesi çok kısa dinletti ama dünyalar bizim oldu. İstanbulda olan arkadaşlar medicalpark Mehmet Ali Mungan çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence sende çok bekleme bir kadim dgm a git...Ayy benimde 30 ocak 5.gun embriyosu sali gunu gidicem duydunmu kalp atislarini haber ver nolur
Ahahaha yaşasınnnnnn....aynı durumdayız kendimden suphe ediyordum...Senin ki kaç haftalık?Birde tatlı uzerine eksi onun uzerine tuzlu istiyorumkardeşimmmm :) ay tek aç gözlü ben miyim diyordumyemek yemekten yoruldum. hem midem bulanıyor hem açım. yemek yiyorum az sonra başlıyorum acıkmaya. daha yeni yedim diye kendimle kavgam 2-3 saat sürüyor sonra yine yiyorum
Ne zaman basladi mide bulantiniz..kardeşimmmm :) ay tek aç gözlü ben miyim diyordumyemek yemekten yoruldum. hem midem bulanıyor hem açım. yemek yiyorum az sonra başlıyorum acıkmaya. daha yeni yedim diye kendimle kavgam 2-3 saat sürüyor sonra yine yiyorum
Kizlar...sizde iki saatte bir hiç birsey yememis gibi acıkıyormusunuz?Deliricem sürekli açım :) Yiyorum iki saat sonra hopp yine açım...Bu durumda olan var mı aranızda?
Geçmiş olsun eğer taze zencefil varsa biraz rendele yoksa toz da oluyo balla karıştır sabah akşam kaşıkla canım çok iyi geliyorAy canım cevabın için çok sağol eltimde bugün bahsetti internetten bakmış zencefil iyi her ikisinede ama senin doktorunda söyleyince kesin yarın alacam çünkü bu Boğaz beni mafetti
10+1 olduk sanırım 11 haftalık demem gerekiyor. başından beri tuzlu ve tatlılar favorim. hunharca yiyorum arkadaşım. hem eşime kızıyorum sanki onun yüzünden yiyormuşum gibi hem yemeye devam ediyorum. bu haftalarda yediğinin bebekle alakası yok dur diyorum kendime ama nafileAhahaha yaşasınnnnnn....aynı durumdayız kendimden suphe ediyordum...Senin ki kaç haftalık?Birde tatlı uzerine eksi onun uzerine tuzlu istiyorum
6.haftaydı sanırım ama öyle sabah bulantısı yada şiddetli bulantı olmadı. ara ara bulanıyor sonra geçiyor canımNe zaman basladi mide bulantiniz..
ultrasonda ne kadarlık gözüktü canım8 ocakta olmuştum son adet işte 19. Gün sanırım transfer 26 ocak cnm senin randevu kaçta benim de aynı gün de öğleden sonra gelebiliyruz ancak :)
canım garip olan benim son adetim 13 ocak transfer tarihim 1 şubat her ikisi ile hesaplıyorum ikinsindede aynı sonuç çıkıyor 6+2 sizlerinki farklı çıkıyor. nedenini anlamadım8 ocakta olmuştum son adet işte 19. Gün sanırım transfer 26 ocak cnm senin randevu kaçta benim de aynı gün de öğleden sonra gelebiliyruz ancak :)
Ben tup bebek doktorumla devam ediyorum canim nurat gurkan arikan gaziosmanpasa prof cok da iyi sagolsun bende vajinal baktiramadigim icin bekledik bu kadar insallah saliya gorunur senin transfer gunun ne zmndiDuydum canım şükürler olsun.ama vajinal baktirmadigim için zor oldu. Hatta nöbetçiydi doktorum 3 ultrason makinası değiştirdik önce bebek gorunmedi korktuk sonra cihaz değiştirdi besi yolunu gördük ve bebis inatçı çıktı çok ugrastı doktor derken bir kalp sesi çok kısa dinletti ama dünyalar bizim oldu. İstanbulda olan arkadaşlar medicalpark Mehmet Ali Mungan çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence sende çok bekleme bir kadim dgm a git...
Midem patliycak yemekten ama hala açımNe zaman basladi mide bulantiniz..
Benimde bizim fasülyeler aynı gün dogucak görünüyor.kese kalp atişi gördünüz mü siz?Midem patliycak yemekten ama hala açım
benim de 2-3 gündür var ama. aynen çok rahatsız edici değil. üşütmüşte olabilirim. bilemedim .6.haftaydı sanırım ama öyle sabah bulantısı yada şiddetli bulantı olmadı. ara ara bulanıyor sonra geçiyor canım
nedeni transfer zamanları işte. senin 5. gün embriyosu adetin 20. günü olmuş transferin. benimde 5. gün ama adetin 17. günü oldu. 3 gün oynuyor o nedenle.canım garip olan benim son adetim 13 ocak transfer tarihim 1 şubat her ikisi ile hesaplıyorum ikinsindede aynı sonuç çıkıyor 6+2 sizlerinki farklı çıkıyor. nedenini anlamadım
o zaman transfer tarihine göre hesaplamak en mantıklısınedeni transfer zamanları işte. senin 5. gün embriyosu adetin 20. günü olmuş transferin. benimde 5. gün ama adetin 17. günü oldu. 3 gün oynuyor o nedenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?