Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar...sizde iki saatte bir hiç birsey yememis gibi acıkıyormusunuz?Deliricem sürekli açım :) Yiyorum iki saat sonra hopp yine açım...Bu durumda olan var mı aranızda?
kardeşimmmm :) ay tek aç gözlü ben miyim diyordum yemek yemekten yoruldum. hem midem bulanıyor hem açım. yemek yiyorum az sonra başlıyorum acıkmaya. daha yeni yedim diye kendimle kavgam 2-3 saat sürüyor sonra yine yiyorum

8 ocakta olmuştum son adet işte 19. Gün sanırım transfer 26 ocak cnm senin randevu kaçta benim de aynı gün de öğleden sonra gelebiliyruz ancak :)
Neyse ya tek derdimiz gun olsun :))
Yarin donuyormus aslinda paristen. Ama isten izin alip gitmek istemiyorum.. sabrediyorum bakalim
1 gun once arayip saati soyluyorlarmis. Sadece 4 mart diye randevu aldik o kadar.

Ayy benimde 30 ocak 5.gun embriyosu sali gunu gidicem duydunmu kalp atislarini haber ver nolur
Duydum canım şükürler olsun.ama vajinal baktirmadigim için zor oldu. Hatta nöbetçiydi doktorum 3 ultrason makinası değiştirdik önce bebek gorunmedi korktuk sonra cihaz değiştirdi besi yolunu gördük ve bebis inatçı çıktı çok ugrastı doktor derken bir kalp sesi çok kısa dinletti ama dünyalar bizim oldu. İstanbulda olan arkadaşlar medicalpark Mehmet Ali Mungan çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence sende çok bekleme bir kadim dgm a git...

Ahahaha yaşasınnnnnn....aynı durumdayız kendimden suphe ediyordum...Senin ki kaç haftalık?Birde tatlı uzerine eksi onun uzerine tuzlu istiyorum

Ne zaman basladi mide bulantiniz..
Kizlar...sizde iki saatte bir hiç birsey yememis gibi acıkıyormusunuz?Deliricem sürekli açım :) Yiyorum iki saat sonra hopp yine açım...Bu durumda olan var mı aranızda?

Ay canım cevabın için çok sağol eltimde bugün bahsetti internetten bakmış zencefil iyi her ikisinede ama senin doktorunda söyleyince kesin yarın alacam çünkü bu Boğaz beni mafetti
Geçmiş olsun eğer taze zencefil varsa biraz rendele yoksa toz da oluyo balla karıştır sabah akşam kaşıkla canım çok iyi geliyor

Ahahaha yaşasınnnnnn....aynı durumdayız kendimden suphe ediyordum...Senin ki kaç haftalık?Birde tatlı uzerine eksi onun uzerine tuzlu istiyorum
10+1 olduk sanırım 11 haftalık demem gerekiyor. başından beri tuzlu ve tatlılar favorim. hunharca yiyorum arkadaşım. hem eşime kızıyorum sanki onun yüzünden yiyormuşum gibi hem yemeye devam ediyorum. bu haftalarda yediğinin bebekle alakası yok dur diyorum kendime ama nafile

8 ocakta olmuştum son adet işte 19. Gün sanırım transfer 26 ocak cnm senin randevu kaçta benim de aynı gün de öğleden sonra gelebiliyruz ancak :)
canım garip olan benim son adetim 13 ocak transfer tarihim 1 şubat her ikisi ile hesaplıyorum ikinsindede aynı sonuç çıkıyor 6+2 sizlerinki farklı çıkıyor. nedenini anlamadım

Ben tup bebek doktorumla devam ediyorum canim nurat gurkan arikan gaziosmanpasa prof cok da iyi sagolsun bende vajinal baktiramadigim icin bekledik bu kadar insallah saliya gorunur senin transfer gunun ne zmndi

Merhaba kızlar yogun kanama ve ikiye katlamayan değerlerim vardı.geçen hafta cumartesi günü değerim düştü be kanamam basladı doktoeum düşük yaptıgımı söyledi.bir hafta öldüm kaybettiğim için üzüldüm çıktım cam sildim atladim fln neyse cuma günü bebek tamamen dülmüş mü bakalım kan testi yapalım dediler tamam dedim kan verdim eve geldim.sonuc 175 çıktı.aradilar diş gebelık dediler.muayneye çağirdilar.kese görünğr mü dedim imkansız dediler.cumartesi gittim ben yine bitik durumda.doktor şaşırdı kese var dedi.ama 7.haftada olmasi gerekenden kücük ama bu bebek inatçi bekleyelım dedi.rabbim mucizesini gösterdi cok şükür

canım garip olan benim son adetim 13 ocak transfer tarihim 1 şubat her ikisi ile hesaplıyorum ikinsindede aynı sonuç çıkıyor 6+2 sizlerinki farklı çıkıyor. nedenini anlamadım
nedeni transfer zamanları işte. senin 5. gün embriyosu adetin 20. günü olmuş transferin. benimde 5. gün ama adetin 17. günü oldu. 3 gün oynuyor o nedenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…