Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
hemen hemen aynı durumdayız. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

biraz önce içimdeki fazla jeller dışarı çıktı kahve beyaz karışıktı. cuma günü oluşan lekelenmede hep jel emmiş.
Jelden ben de biktim..rengi degiserek geri cikiyo. Koyu renk gelmedi benden de. Senin o gunkunden dolayidir.korkma canim ondan sonra gittin ya dr a

Jelden ben de biktim..rengi degiserek geri cikiyo. Koyu renk gelmedi benden de. Senin o gunkunden dolayidir.korkma canim ondan sonra gittin ya dr a
evet şükür tekrar lekelenmem olmadı. cuma gününden gelen leke sanırım onlar. jeller yeni çıktı. ilk defa ben böyle gördüm. benim hep beyaz çıkıyordu. bu 9 ay nasıl geçecek acaba. valla diken üzerinde bekliyoruz hep

Cnm jeli sıkıp 5 dk ayaklarını dikip yat sonra kalkıp yatım saat yürü yürümeyince jel rahim emmeden sertleşip geri geliyor yürürsen hiç geri gelme olmaz ve işe yarar yoksa hiç bi etkisi olmuyor

Canim kendin mayalasana cok basit hemde daha faydali tabiki hazir yogurtlara gore ben artik hazir yogurt yiyemiyorum sut icemiyorum ama ayran ve yogurt olmadan duramam

İyi akşamlar kızlar ben çok kötüyüm Boğaz'ım acayip dolmuş sabahtan yutkunamıyorum birde zaten başım yerden kalkmıyo midem bulanıyo ama kusamıyorum şu Boğaz ağrısına sizce ne iyi gelebilir acaba bitki çayları iyi değil diye duymuştum

Canım mide bulantılarında doktorum zencefilin her türlüsünü kullanabilirsin dedi. Boğazın için de çayını kullanabilirsin hem midene de iyi gelir biraz da bal koyarsan daha iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…