hemen hemen aynı durumdayız. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBende günde 1 kez kan sulandırıcı clexane iğne- 3 adet estrofem- 3 adet folic trio( içinde folik asit,D vitamini, kalsiyum var) - günde 2 kere crinino jel- 3 gündür günde 2 kere progestan 50 mg iğne - haftada 1 proloton iğne oluyorum. Kesemizi 22 şubatta gördük çok şükür kalp atışımız için Dr 8 marta randevu verdi. Bizim 5inci gün embriyosu idi
2 şubat 3.gün cnmtransfer tarihin kaç ve kaçıncı gün embriyo sizin
O zaman doğru cnm benim 3.gün. Embriyosu5. Gun embriyosu olarak hesaplandiginda 6+1 oluyo canim
Adete gore evet 5+5. Ne bilimemily07 atsana o linki burayada. Onun benimle ayni. Adetide transferide..
Artik en dogrusunu dr soyleyecek. Ama 3.gun ise seninki dogru oluyorO zaman doğru cnm benim 3.gün. Embriyosu
biraz önce içimdeki fazla jeller dışarı çıktı kahve beyaz karışıktı. cuma günü oluşan lekelenmede hep jel emmiş.Artik en dogrusunu dr soyleyecek. Ama 3.gun ise seninki dogru oluyor
Jelden ben de biktim..rengi degiserek geri cikiyo. Koyu renk gelmedi benden de. Senin o gunkunden dolayidir.korkma canim ondan sonra gittin ya dr abiraz önce içimdeki fazla jeller dışarı çıktı kahve beyaz karışıktı. cuma günü oluşan lekelenmede hep jel emmiş.
evet şükür tekrar lekelenmem olmadı. cuma gününden gelen leke sanırım onlar. jeller yeni çıktı. ilk defa ben böyle gördüm. benim hep beyaz çıkıyordu. bu 9 ay nasıl geçecek acaba. valla diken üzerinde bekliyoruz hepJelden ben de biktim..rengi degiserek geri cikiyo. Koyu renk gelmedi benden de. Senin o gunkunden dolayidir.korkma canim ondan sonra gittin ya dr a
Cnm jeli sıkıp 5 dk ayaklarını dikip yat sonra kalkıp yatım saat yürü yürümeyince jel rahim emmeden sertleşip geri geliyor yürürsen hiç geri gelme olmaz ve işe yarar yoksa hiç bi etkisi olmuyorevet şükür tekrar lekelenmem olmadı. cuma gününden gelen leke sanırım onlar. jeller yeni çıktı. ilk defa ben böyle gördüm. benim hep beyaz çıkıyordu. bu 9 ay nasıl geçecek acaba. valla diken üzerinde bekliyoruz hep
Amin inş. Canım cümlemizinhemen hemen aynı durumdayız. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canim kendin mayalasana cok basit hemde daha faydali tabiki hazir yogurtlara gore ben artik hazir yogurt yiyemiyorum sut icemiyorum ama ayran ve yogurt olmadan duramamkızlaaar kalsiyum için süt yada yoğurt tüketimini nasıl yapıyorsunuz? güvendiğim bir siteden doğal yoğurt sipariş ettim ama sıkıntı şu ki yıllardır market yoğurduna alıştığım için tadını yadırgadım. tabi katkısız olduğu için de çabuk ekşiyor. bu şekilde yiyemiyorum, yesem bile sakıncalı mı emin olamadım..
Ama benim çift kese gözüktü ikiz bebeğe göre böyle değerler zaten
canım mayaladığım da oldu sorun mayalamak değil tadına alışmam lazımCanim kendin mayalasana cok basit hemde daha faydali tabiki hazir yogurtlara gore ben artik hazir yogurt yiyemiyorum sut icemiyorum ama ayran ve yogurt olmadan duramam
duyarsınız inşallah hadi güzel haberlerle gel tatlımKizlar akşam 8de doktora gidiyorum.31 ocak 5. Gun emriyosu.gecem hafta keseyi görmüştük. Bu akşam kalp sesini duyarmiyiz acaba. Heyecan bastı. ..
Canım mide bulantılarında doktorum zencefilin her türlüsünü kullanabilirsin dedi. Boğazın için de çayını kullanabilirsin hem midene de iyi gelir biraz da bal koyarsan daha iyi gelirİyi akşamlar kızlar ben çok kötüyüm Boğaz'ım acayip dolmuş sabahtan yutkunamıyorum birde zaten başım yerden kalkmıyo midem bulanıyo ama kusamıyorum şu Boğaz ağrısına sizce ne iyi gelebilir acaba bitki çayları iyi değil diye duymuştum
Gökhan ciragil cnm .bn günde sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?