- 26 Eylül 2012
- 173
- 72
- 98
Yani 5 haftada 2 ye mi düştün cnm benim şuan 5 haftalık hala 3 kullanıyorumben ilk başlarda 3 tane kullanıyordum sonra 2 düşürdün 1 hafta sonrada tamemen bıraktım 7 haftamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani 5 haftada 2 ye mi düştün cnm benim şuan 5 haftalık hala 3 kullanıyorumben ilk başlarda 3 tane kullanıyordum sonra 2 düşürdün 1 hafta sonrada tamemen bıraktım 7 haftamda
Senin ki kahverengi mi geliyor..Korkma hiç benimde göğüs hassasiyetim çoktu sonra birden kayboldu tabi bende senin gibi tedirgin oldum, bir hafta sonra tekrar başladı bir gidiyor bir geliyor normal yani:)
Benimde 2 kaybım var ,aynı şekilde dinliyorum kendimi bugün kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor yürürken ilk kaybım da bunu yaşamıştım ve şimdi çok korkuyorum kalbi durursa diye
Jeli sıktıktan sonra en fazla 2 dk yat sonra en az 20 dk dolaş o zaman topaklaşmıyor, tabi belki böyle yapıyorsun bilmiyorum ama tahminimce jel den sonra uzun süre kalkmıyorsun.
Çok sağol canım cevabın için Kendim gibi birilerini duyunca daha rahatlıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırızKorkma hiç benimde göğüs hassasiyetim çoktu sonra birden kayboldu tabi bende senin gibi tedirgin oldum, bir hafta sonra tekrar başladı bir gidiyor bir geliyor normal yani:)
Benimde 2 kaybım var ,aynı şekilde dinliyorum kendimi bugün kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor yürürken ilk kaybım da bunu yaşamıştım ve şimdi çok korkuyorum kalbi durursa diye
Jeli sıktıktan sonra en fazla 2 dk yat sonra en az 20 dk dolaş o zaman topaklaşmıyor, tabi belki böyle yapıyorsun bilmiyorum ama tahminimce jel den sonra uzun süre kalkmıyorsun.
Canım ben kontrole gittiğimde doktor jel içerde topaklanma yapar o yüzden bi eldiven takip arada temizle dedi topaklasmayi bide sürdükten sonra bol yürümen lazım dedi etkisi için bende çok fazla olmuyor bide çok ileri ittirme kullanırken rahim duvarına zarar vermesin dediSürekli geçmeyen bir kahvelik var. Jelle birlikte topak şeklinde geri geliyor.. 6 . Haftadan beri var 8 haftalık oldum iğne ye jele rağmen geçmedi.
6+6 günlükdüm bundan sonra 2 tane iç bi hafta sonrada tamamen bırak dediYani 5 haftada 2 ye mi düştün cnm benim şuan 5 haftalık hala 3 kullanıyorum
Canım sen neden bekliyorsun okadar başka bi doktora görün çok uzun zaman banada ilk randevumu 2 hafta sonra vermişti senin 3 hafta oluyo değilmi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızben ne yapayım hiç bir şey hissetmedim hissetmiyorum
randevumda teeeeeeeeeee 4 martta
canım aslında 2 hafta sonra dedi. drum yurt dısına cıkıcak. o nedenle sonraki haftaya kaldı. başkasına da korkuyorum ya ne bilim. meraktan çatlıcam ama zor duruyorumCanım sen neden bekliyorsun okadar başka bi doktora görün çok uzun zaman banada ilk randevumu 2 hafta sonra vermişti senin 3 hafta oluyo değilmi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Ne kadar içeri sokuyorsun.Canım ben kontrole gittiğimde doktor jel içerde topaklanma yapar o yüzden bi eldiven takip arada temizle dedi topaklasmayi bide sürdükten sonra bol yürümen lazım dedi etkisi için bende çok fazla olmuyor bide çok ileri ittirme kullanırken rahim duvarına zarar vermesin dedi
Çok sevinirim cnm hayırlı haberler al inşSevdaluk11 bana tüp bebek doktoru 8. Haftada bırakacağız demisti.Birazdan randevum var buradan bilgilendiririm canım...
Azaltarak bırakmak daha sağlıklı gibi geliyor banada teşekkürler cnm cevabın için6+6 günlükdüm bundan sonra 2 tane iç bi hafta sonrada tamamen bırak dedi
Canım bende keseyi gördüğüm gün bıraktım. Zaten günde 2 alıyordum birden kestimKızlar estrofemi ne zaman bıraktınız birden mi yoksa azaltarak mı bıraktırdı doktorunuz
Ben buldum cnım. Simdi onunla devam ediyorumKızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım
Bnm doktorum 12 hafta da bırakılan dediAzaltarak bırakmak daha sağlıklı gibi geliyor banada teşekkürler cnm cevabın için
Ölçüm yaptı ozmn cnm 8+2 olduğuna göre. Takviminde 8 hafta dio .9 hafta olmalıSevdaluk11 canim simdi ciktim doktordan 8+2 olmusuz cok sukur hersey yolunda dedi ve estorfemi artik icme dedi.Ben günde 3 iciyordum birden kestirtmiş oldu.12. Haftaya kadar crinojel devam dedi.
Bu arada crinojel ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar bir dönem benimde yeşil kahverengi ve beyaz olmak üzere topak topak döküntülerim oluyordu.Eldiven yardımı ile temizle demişti doktor.Ve kesinlikle hareket şart.Şimdi jeli kullandıktan sonra yuruyus yapiyorum artik geri gelmiyor.
Aynen cnm bende jeli sıkıp 5 dk yatıp sonra yarım saat yürüyorum evde yoksa hiçbir etkisi olmuyormuş rahim emmeden katılaşıp geri geliyor yürümeyince bende ara ara geliyor ama çok az yürümek şartSevdaluk11 canim simdi ciktim doktordan 8+2 olmusuz cok sukur hersey yolunda dedi ve estorfemi artik icme dedi.Ben günde 3 iciyordum birden kestirtmiş oldu.12. Haftaya kadar crinojel devam dedi.
Bu arada crinojel ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar bir dönem benimde yeşil kahverengi ve beyaz olmak üzere topak topak döküntülerim oluyordu.Eldiven yardımı ile temizle demişti doktor.Ve kesinlikle hareket şart.Şimdi jeli kullandıktan sonra yuruyus yapiyorum artik geri gelmiyor.
Çok değil mi cnm ya en geç 8 9 hafta da bırakılması lazım diye biliyorumBnm doktorum 12 hafta da bırakılan dedi