• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Korkma hiç benimde göğüs hassasiyetim çoktu sonra birden kayboldu tabi bende senin gibi tedirgin oldum, bir hafta sonra tekrar başladı bir gidiyor bir geliyor normal yani:)

Benimde 2 kaybım var ,aynı şekilde dinliyorum kendimi bugün kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor yürürken ilk kaybım da bunu yaşamıştım ve şimdi çok korkuyorum kalbi durursa diye :KK43:

Jeli sıktıktan sonra en fazla 2 dk yat sonra en az 20 dk dolaş o zaman topaklaşmıyor, tabi belki böyle yapıyorsun bilmiyorum ama tahminimce jel den sonra uzun süre kalkmıyorsun.
Senin ki kahverengi mi geliyor..

Korkma hiç benimde göğüs hassasiyetim çoktu sonra birden kayboldu tabi bende senin gibi tedirgin oldum, bir hafta sonra tekrar başladı bir gidiyor bir geliyor normal yani:)

Benimde 2 kaybım var ,aynı şekilde dinliyorum kendimi bugün kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor yürürken ilk kaybım da bunu yaşamıştım ve şimdi çok korkuyorum kalbi durursa diye :KK43:

Jeli sıktıktan sonra en fazla 2 dk yat sonra en az 20 dk dolaş o zaman topaklaşmıyor, tabi belki böyle yapıyorsun bilmiyorum ama tahminimce jel den sonra uzun süre kalkmıyorsun.
Çok sağol canım cevabın için Kendim gibi birilerini duyunca daha rahatlıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Sürekli geçmeyen bir kahvelik var. Jelle birlikte topak şeklinde geri geliyor.. 6 . Haftadan beri var 8 haftalık oldum iğne ye jele rağmen geçmedi.
Canım ben kontrole gittiğimde doktor jel içerde topaklanma yapar o yüzden bi eldiven takip arada temizle dedi topaklasmayi bide sürdükten sonra bol yürümen lazım dedi etkisi için bende çok fazla olmuyor bide çok ileri ittirme kullanırken rahim duvarına zarar vermesin dedi

ben ne yapayım hiç bir şey hissetmedim hissetmiyorum :KK51:
randevumda teeeeeeeeeee 4 martta :anneadayı:
Canım sen neden bekliyorsun okadar başka bi doktora görün çok uzun zaman banada ilk randevumu 2 hafta sonra vermişti senin 3 hafta oluyo değilmi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Canım sen neden bekliyorsun okadar başka bi doktora görün çok uzun zaman banada ilk randevumu 2 hafta sonra vermişti senin 3 hafta oluyo değilmi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
canım aslında 2 hafta sonra dedi. drum yurt dısına cıkıcak. o nedenle sonraki haftaya kaldı. başkasına da korkuyorum ya ne bilim. meraktan çatlıcam ama zor duruyorum :KK4:

Canım ben kontrole gittiğimde doktor jel içerde topaklanma yapar o yüzden bi eldiven takip arada temizle dedi topaklasmayi bide sürdükten sonra bol yürümen lazım dedi etkisi için bende çok fazla olmuyor bide çok ileri ittirme kullanırken rahim duvarına zarar vermesin dedi
Ne kadar içeri sokuyorsun.

Sevdaluk11 Sevdaluk11 canim simdi ciktim doktordan 8+2 olmusuz cok sukur hersey yolunda dedi ve estorfemi artik icme dedi.Ben günde 3 iciyordum birden kestirtmiş oldu.12. Haftaya kadar crinojel devam dedi.
Bu arada crinojel ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar bir dönem benimde yeşil kahverengi ve beyaz olmak üzere topak topak döküntülerim oluyordu.Eldiven yardımı ile temizle demişti doktor.Ve kesinlikle hareket şart.Şimdi jeli kullandıktan sonra yuruyus yapiyorum artik geri gelmiyor.

Kızlar Rabbime çok şükür bende bugün kesemi gördüm :KK49: 1 ay sonraya verdi diğer muayeneyi kalbini duymak için çağırmadı bi daha. bende estrofemi 6 alıyordum her hafta 1 er tane düşürelim dedi. Rabbim herkese böyle mutlulukları nasip etsin :anne: inşallah hep beraber sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam ederiz :dua:

Kızlar siz tüp bebek doktorunuz dışında hamile kaldoğınızı öğrendiğinizde kendinize normal kadın Doğum doktoru buldunuz mu hemen? Sanki herkesin başka doktoru var gibi ben de bulsam mı acaba? :işsiz: Yoksa tüp bebek doktorumu mu beklesem bi fikir verin arkadaşlarım :KK15:
Ben buldum cnım. Simdi onunla devam ediyorum

Sevdaluk11 Sevdaluk11 canim simdi ciktim doktordan 8+2 olmusuz cok sukur hersey yolunda dedi ve estorfemi artik icme dedi.Ben günde 3 iciyordum birden kestirtmiş oldu.12. Haftaya kadar crinojel devam dedi.
Bu arada crinojel ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar bir dönem benimde yeşil kahverengi ve beyaz olmak üzere topak topak döküntülerim oluyordu.Eldiven yardımı ile temizle demişti doktor.Ve kesinlikle hareket şart.Şimdi jeli kullandıktan sonra yuruyus yapiyorum artik geri gelmiyor.
Ölçüm yaptı ozmn cnm 8+2 olduğuna göre. Takviminde 8 hafta dio .9 hafta olmalı

İkiz gebelik yaşayan arkadaşlar .sececeginiz hastanede yenidogan yoğun bakım ünitesi ve yoğun bakım uzman doktoru olmasına dikkat edin.erken doğum gibi riskler var cunku .bn 8 martta normal doktoruma haftayada yenidogan unit.ve uzman doktor olan hastaneye kontrole baslicam hayırlısıyla
Hergünum endişe dolu Rabbim evlatlarimiza kavustursun

Aynen cnm bende jeli sıkıp 5 dk yatıp sonra yarım saat yürüyorum evde yoksa hiçbir etkisi olmuyormuş rahim emmeden katılaşıp geri geliyor yürümeyince bende ara ara geliyor ama çok az yürümek şart

Back