- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
Insallah daha cook ara acilmaz ilk gebeligimde boyleacilmis sonrada kalbi durmustuBazen bir kaç günlük farklar olabilir zaman o fark kapanır merak etme...
Bizde aynıyız canım hayırlısı olsun bende 28subatta gidicem kalp atışına2 embriyo 5. Gun 2 subat transfer.
Aa gidersen yazsana cok merak ediyorumm.
Kese icin gittin mi pekiBizde aynıyız canım hayırlısı olsun bende 28subatta gidicem kalp atışına
Aynı günleriniz valla yazsana gidersen bende cok merak ediyorum. En son 13. günümde test yaptım 2269 çıktı bidaha da hiçbişey yapmadımBende en son perşembe yaptırdım 1190 çıktı cnm senin kaç embriyo kaçıncı gün embriyosuydu ben de yarın bakılmayı düşünüyorum kese için
Yok direk 28inde çağırdıKese icin gittin mi peki
Yok hiç moralini bozma benim de üç gün fark çıkıyor. Birkaç gün eksik yada fazla olabiliyor başlarda. Sonra duzene girer.Insallah daha cook ara acilmaz ilk gebeligimde boyleacilmis sonrada kalbi durmustu
Canım bu farkı nasıl hesaplıyorsunuz acaba?Yok hiç moralini bozma benim de üç gün fark çıkıyor. Birkaç gün eksik yada fazla olabiliyor başlarda. Sonra duzene girer.
Dur bide ben hesaplayım bakayım ne çıkıyorSon adet tarihine göre hesaplıyorum. Doktor da ultrasyonda boyunu olcup kaç haftalık olduğunu söylediğinde bizim hesabımıza göre bir kaç günlük fark olabiliyor.
Gayet iyi masallah....Bende de birinde çıktı canım, biri perşembe 6+3 tü, biri 6+4. Adete göre bugün 7+0 iyimi sence?kelebek2435
Saol canım öğrenmiş oldum :) teşekkür ediyorum ama bazende çoğu şeyi bilmek iyi olmuyor evham yapıyoruz :) Rabbim inşAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.Gayet iyi masallah....
Evet aynen canim cok bilmekte bazen iyi olmuyor sürekli evham yapıyoruz. .Saol canım öğrenmiş oldum :) teşekkür ediyorum ama bazende çoğu şeyi bilmek iyi olmuyor evham yapıyoruz :) Rabbim inşAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Benimde 2 şubattı tramsfer 3.gün embriyosu 2 tane söylerim cnm inşallah görürüm ya2 embriyo 5. Gun 2 subat transfer.
Aa gidersen yazsana cok merak ediyorumm.
Haber edicem cnm dua edin göreyimAynı günleriniz valla yazsana gidersen bende cok merak ediyorum. En son 13. günümde test yaptım 2269 çıktı bidaha da hiçbişey yapmadım
Hoşgeldin cnm hayırlısıyla kucagina alirsin isallah
blastosist transferinegore dr um hesapladi be ultrason verilerine de dr bakiyor ara 1 haftayi gecmemeli demisti bana .ilk tup dr umda ayni seyi soylediCanım bu farkı nasıl hesaplıyorsunuz acaba?
Tamam canım ben son adete göre hesaplamıştım. Bide ona göre yapayım bakim.blastosist transferinegore dr um hesapladi be ultrason verilerine de dr bakiyor ara 1 haftayi gecmemeli demisti bana .ilk tup dr umda ayni seyi soyledi
Canım blast teansferine göre hesapladığımda benimde fark çıktı 1 hafta değil ama birinde 4, diğerinde 5 gün fark çıktı. Rabbime emanet artık.blastosist transferinegore dr um hesapladi be ultrason verilerine de dr bakiyor ara 1 haftayi gecmemeli demisti bana .ilk tup dr umda ayni seyi soyledi
Naptin gittin mi dr aBende en son perşembe yaptırdım 1190 çıktı cnm senin kaç embriyo kaçıncı gün embriyosuydu ben de yarın bakılmayı düşünüyorum kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?