1 şubatta transfer olmuştu canım. Güzel haberlerini ver yarın. senin ne zaman transferin kaç haftalıksınCnm senin transfer ne zaman olmuştu benf inşallah yarın göreceğim bakalım
İnşallah canım benim de 26 ocak transfer günü ilk defa gidicem bakalım karın ultrasonu ile mı baktı. Bu arada sağlıklı mutlu .kucagina almayı nasip etsin inşallah canım1 şubatta transfer olmuştu canım. Güzel haberlerini ver yarın. senin ne zaman transferin kaç haftalıksın
hayır canım karından gözükmez dedi vajinal baktı. ama senin benimkinden büyük galiba görünür karnından.İnşallah canım benim de 26 ocak transfer günü ilk defa gidicem bakalım karın ultrasonu ile mı baktı. Bu arada sağlıklı mutlu .kucagina almayı nasip etsin inşallah canım
14 ocak tatlimSon adet tarihin ne cnm
Sanırım 1 hafta ondeyim cnm senden bakalım artık nasıl olacak :)hayır canım karından gözükmez dedi vajinal baktı. ama senin benimkinden büyük galiba görünür karnından.
Aaa hala varmı yani öyle bi durumYok öyle olmuyor işte benim. 5 haftalıkken tekti geriden gelen şimdi daha önde :) zaten 8. Haftada kesin belli olurmuş tekmi ikizmi diye
Insallah cnim benimm bakalim. Ben hamileligin sadece aşerme ve idrara sık çıkma belirtisini yaşıyorum:))8. haftaya doğru başlıyor ve herkeste aynı olmaz. Bazıları çok rahat geçiriyor. Hiç kafaya takma inşallah yolunda gider.
Tabi cnm benim arkadaşım 8. Hafta ikiz olduğunu öğrendi ondan önce hep tekmiş gittiğindeAaa hala varmı yani öyle bi durum
Sende ki mutasyon neydi neden 2 kez 0.4 luk. Bende 0.6 lik kullanıyorum. Gebeliğimiz hemen hemen aynı tarihlı.Günde 3 kez estorfem,corasprin,folikasit ve gunde 2 kez clexan 0.4 mg iğne kullanıyorum.Tabiki hasimato troidim icin her sabah eutroxy iciyorum.24 subatta yine kontrolüm var,gebelikte ki rutin tahlilleri istedi doktor.Toksoplazma,tam idrar,tam kan,t3 t4 gibi...
C677T var bende...Doktor bu dozla başladı,toplam günlük 0.8 kullanmis oluyorum.Daha önceki gebeligimdeki doz az gelmisti sanırsam o yızden biraz yüksek başladı canımSende ki mutasyon neydi neden 2 kez 0.4 luk. Bende 0.6 lik kullanıyorum. Gebeliğimiz hemen hemen aynı tarihlı.
4+6 günlük gebe görünüyorsun14 ocak tatlim
Allah yardımcin olsun canım progestan iğne çok acıtıyor lekelenme oldu diye bir kere kullandım da resmen 3 gün ağrıdıYa ben günde 3 kez estofem günde 1 folio günde 1 coraspin günde bir hibor iğne günde 2 progestan iğne oluyorum biraz fazla gibi geliyor bana ama sesimi çıkarmıyorum şimdilikçünkü hiç bir sorun çıkmadı ben de Allah'a şükür herşeyim normaldi ama muayeneye gitmediğim için kesme ilaçları kullan dedi transferden beri kullanıyorum göbeğim totom mosmor oldu
hakkında hayırlısı olsunSanırım 1 hafta ondeyim cnm senden bakalım artık nasıl olacak :)
benim 13 ocak son adet 1 şubat transfer. adete göre hesabım 5+0 çıkıyordu bugün ultrasondada aynı çıktı4+6 günlük gebe görünüyorsun
21 ekimde tahmini doğum tarihin cnm oyle çıktı hesaplayicida
Nerden konuluyor takvimÇok iyıkmış. Bu arada takvim koysanıza unuturum bn sürekli sorarim
Ben delik deşiğim vallahi artık hissetmiyorum 17 gündür vuruluyorumAllah yardımcin olsun canım progestan iğne çok acıtıyor lekelenme oldu diye bir kere kullandım da resmen 3 gün ağrıdı
Nekadarlik gebesin cnmYa ben günde 3 kez estofem günde 1 folio günde 1 coraspin günde bir hibor iğne günde 2 progestan iğne oluyorum biraz fazla gibi geliyor bana ama sesimi çıkarmıyorum şimdilikçünkü hiç bir sorun çıkmadı ben de Allah'a şükür herşeyim normaldi ama muayeneye gitmediğim için kesme ilaçları kullan dedi transferden beri kullanıyorum göbeğim totom mosmor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?