Benim gonlumde tekten yana.bakimi acisindan. Bakalim hakkimizda hayirlisi :)Rabbim daim etsin mutluluğumuzu insallah. Benimde 9. Gün 320 11. Gün 720ydi ikiz sandık ama tekmiş :)))
Bakımı kolayda hamilelik kısmı zor bence :) okdr eziyet görüyoruz iki tane çoçuğun bikerede olması ayrı keyifli :)Benim gonlumde tekten yana.bakimi acisindan. Bakalim hakkimizda hayirlisi :)
Ben calisiyorum sonrasinda annem bakicak 2 aylik yigenim var onada annem bakicak :) ona zorluk olacak. Allah bilir tabi hakkimiza raziyiz.Bakımı kolayda hamilelik kısmı zor bence :) okdr eziyet görüyoruz iki tane çoçuğun bikerede olması ayrı keyifli :)
Ozaman annene zor olurmuş cnm kadıncağız yetişemez hepsine benim kızım var işe başladığımda anaokuluna gitmiş olcak kaynanam kayınpederim ikizlere bakar seviyorlar baya yürekliler çocuk bakma konusunda :) rabbim hakkımızda hayırlısını versin ikiz gebelik çok güzel ama İnsan çok korkuyor erken Doğum yapıp kaybetmektenBen calisiyorum sonrasinda annem bakicak 2 aylik yigenim var onada annem bakicak :) ona zorluk olacak. Allah bilir tabi hakkimiza raziyiz.
Aynen canim anneme kiyamiyorum iste :)Ozaman annene zor olurmuş cnm kadıncağız yetişemez hepsine benim kızım var işe başladığımda anaokuluna gitmiş olcak kaynanam kayınpederim ikizlere bakar seviyorlar baya yürekliler çocuk bakma konusunda :) rabbim hakkımızda hayırlısını versin ikiz gebelik çok güzel ama İnsan çok korkuyor erken Doğum yapıp kaybetmekten
Evt cnm gayet güzel artmışAynen canim anneme kiyamiyorum iste :)
Yaa ben dayanamadim.kan verdim 14.gun 1248 cikti 11. De 365 di. Normal dimi.
Evet evet daha vermimEvt cnm gayet güzel artmışdaha kan verme güzel artıyor bşy olmaz
Cnm 1 -2 haftaya belirtim Yok dediğine pişman olcan :) daha erken diye bşy yok :)Evet evet daha vermim
En azindan daha rahat beklerim artik.
En basindan beri.hic belirtidm yok..merak ettm neler oluyor diye.. demekki bende.bole yasayacagim
Sorunsuz olsunda belirti olmasin.
Canim adet belirtiside yasamam ben kasik agrisi bel agridi gogus agrisi nasil olur bilmiyorum.. ona bagliyorum aslinda. Insallah aramam boyle devam eder :) su an hic gormedigim icin bi tik ses ariyorum yoksa boylesi daha rahat tabiCnm 1 -2 haftaya belirtim Yok dediğine pişman olcan :) daha erken diye bşy yok :)
7+5 tatlım. Doktor artık olmaz dedi. Olmasinda korkarim 7 hafta arayi nasil kapatir bebekDeğerin baya yüksekmiş cnm benim 12. Gün 720 idi ikiz .. seninki benimkinden de yüksek demek çok güvenilmiyor bu değerlere :) kaç haftalıksın ben 5. Haftada tek 6. Haftada iki kese gördüm belki sonradan gelir
Yok cnim ya herkeste farkli oluyo. Bende hala yok hic bisey :)))Cnm 1 -2 haftaya belirtim Yok dediğine pişman olcan :) daha erken diye bşy yok :)
Yok öyle olmuyor işte benim. 5 haftalıkken tekti geriden gelen şimdi daha önde :) zaten 8. Haftada kesin belli olurmuş tekmi ikizmi diye7+5 tatlım. Doktor artık olmaz dedi. Olmasinda korkarim 7 hafta arayi nasil kapatir bebek
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al bebelerini ins. Doktorunuda bayildim ayrica ne guzel konusmus , benimki tutturdu artik bu normal bebek günlük islerini yap falan diye esim kaynanam da duydu ona göre davranmami bekliyolar ama yok ben yatiyorum korucam kendimi 3. Transferim bu hem pkoluyum zaten yumurta toplamalarim da zor geciyo bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorum ben kendimi koruyayimda nesip edecek olan Allah tabikiÇok şükür ikisininde güm güm atan kalbini duydum doktor biraz uyardı tabi.gezme tozmak yok tüm gebeliklerde ilk 3 ay çok mühimdir dinlen bol bol.ayrıca ikiz gebelik seninkini kiloya dikkat et dedi .kafanda bişeleri kurup kurup deli deli buraya gelmek yok.ara bni sormak istediğini sor hastaneye yiğinla insan geliyor yiğinla hasta birinden virüs kapsam bide onla uğraşmaz dedi.3 hafta sonraya randevu verdi .anı hareket yok.bnm doktorum biraz kirik:) bırak kaynana gorumce kıçı ağır bu gelinin desin diyo eşimede donmus kurban olsunlar dio :)nazlan dio bana onuda mı bn dicem dedi Eee dinlicezxz
Aynn dinlenmek ok önemli. İlk 3 ay valla bnm eş sabah kahvaltı hazırlıyorum şöyle evi sıkıyor supuruyor wç temizliyor ise gidiyor .napim çabuk yoruluyom ağrı var bnde bacaklarda falanHayirli olsun canim saglikla kucagina al bebelerini ins. Doktorunuda bayildim ayrica ne guzel konusmus , benimki tutturdu artik bu normal bebek günlük islerini yap falan diye esim kaynanam da duydu ona göre davranmami bekliyolar ama yok ben yatiyorum korucam kendimi 3. Transferim bu hem pkoluyum zaten yumurta toplamalarim da zor geciyo bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorum ben kendimi koruyayimda nesip edecek olan Allah tabiki
Vallahi mşlh eşine ben 1 haftadır evi süpür diyorum süpürmedi:) sabah işe giderken söylesem varya kavga ederiz :):):)Aynn dinlenmek ok önemli. İlk 3 ay valla bnm eş sabah kahvaltı hazırlıyorum şöyle evi sıkıyor supuruyor wç temizliyor ise gidiyor .napim çabuk yoruluyom ağrı var bnde bacaklarda falan
Gün aşırı 50 lik progestan iğne ve her gün günde bir tane jel. Folic asit estrofem omega 3 ve b vitamini. Coraspin ve clexan 0.6.Kızlar bu arada transferden buyana kullandığımız ilaçlarda yazalım.
Yumurta toplandığı gün progestan fitil,günde sabah 2 akşam 2 estrofem ve folic asit kullaniyorum.transfer olunca bunlara ek iki gün progestan igne oldum.ayrıca transfere giderkende. Akabinde sadece estrafem fitil ve folic asit kullandım. Tup bebek doktoruna 6+4 de gittim bana pruloton igne yazdı kanamam yoktu önlem amaçlı 3 kutu yazdı haftada 1 vurulmam söyledi. İki kutu vuruldum son kutu kaldı. Bu arada 12.haftaya kadar estrofem,proje. Fitil, folic asit devam
Bence de riske atma ilk üç ay önemli.Hayirli olsun canim saglikla kucagina al bebelerini ins. Doktorunuda bayildim ayrica ne guzel konusmus , benimki tutturdu artik bu normal bebek günlük islerini yap falan diye esim kaynanam da duydu ona göre davranmami bekliyolar ama yok ben yatiyorum korucam kendimi 3. Transferim bu hem pkoluyum zaten yumurta toplamalarim da zor geciyo bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorum ben kendimi koruyayimda nesip edecek olan Allah tabiki
8. haftaya doğru başlıyor ve herkeste aynı olmaz. Bazıları çok rahat geçiriyor. Hiç kafaya takma inşallah yolunda gider.Yok cnim ya herkeste farkli oluyo. Bende hala yok hic bisey :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?