Nasıl dikiş atılıyor yaGözün aydın cnm rabbim sonuna kdr götürsün inş
Malesef ikiz hamilelikte korkular hat safhada oluyormuş onu iyi anladım bide netten biraz yazı okuyunca insan daha vesvese yapıyor ... 1 ay sonra Rahime dikiş atcak erken doğumu öneleme için ondanda korkuyorum ... her hafta ay gibi geçiyor bana
Rahim ağzını dikiyorlarmış cnm erken Doğum olmasın diye eger zamanında yapılırsa %90 erken doğumu önlüyormuş haftaya tüp bebek doktoruna gitcem sanırım detaylı öğreneceğim nasıl olacağınıNasıl dikiş atılıyor ya
Benimde iki kese göründu. Kalp atışı için salı gününü bekliyorum canım. Inşallah hayirlisiyla duyarım bende.korku hiç bitmiyor. Rahat olmaya çalışıyorum ama hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Ikiz olunca korkular daha fazla.bi tedirginlik var içimde.Allah sana da ikiz versin :)) Sen daha duymadın demi kalp atımını? valla bir yandan korku, bir yandan sevinç garip duygular içersindeyim. En çok buna kızım sevinir :) bir anda 3 ken 5 kişilik aile olacağız, tuhaf geliyor :)) Rabbim kolaylık verecektir inanıyorum ama ben kızımda çok çektim, çok üzüldüm o nedenle korkuyorum biraz. Yine aynı şeyleri yaşamaktan
Canım çok sevindim gözün aydın bu Arada seninde lekelenmen olmuşmuydu benim dün çok az pembe bir iki damla kadar oldu biraz tedirgin oldum doktorada gidemedim bugünde hiç leke falan olmayınca gitmedim daha doktoraKızlar selam çok şükür kalp atımlarını duyduk ikisininde :)
Değerlerin çok güzel cnm benim değerlerimden de yüksek ben ikiz bekliyorum rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip ederse :) gözün aydın :)Arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 2 şubatta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti. 7. gün değerim 175
9.gün 415 - 11. gün 912 ve 13. gün 2269
Beni taaaa 28 şubatta çağırdı dr bu sürede test yapma dedi. Merak ettiğim ikiz annişleri değerler nasıl? Acaba ikiz olma ihtimali var mı yada böyle değerler olup kesede bir sorun yaşar mıyım. Kafamda deli sorular bana bi yardımcı olsanız
Amin inşallah kucağına alacağın günler de bir çırpıda gelir:)Değerlerin çok güzel cnm benim değerlerimden de yüksek ben ikiz bekliyorum rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip ederse :) gözün aydın :)
Cnim bnde zerre belirti yok valla hamile oldugumu unutuyorum düşün. Ne bulanti ne bas dönmesibulantilariniz ne alemde ben fenayim hic bir sey yiyemiyorum nasil bas ediyorsunuz?
Canım benimde 12. gün 1185, 14. gün 3399 du ve ikiz :) Seninde olabilir yani..Arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 2 şubatta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti. 7. gün değerim 175
9.gün 415 - 11. gün 912 ve 13. gün 2269
Beni taaaa 28 şubatta çağırdı dr bu sürede test yapma dedi. Merak ettiğim ikiz annişleri değerler nasıl? Acaba ikiz olma ihtimali var mı yada böyle değerler olup kesede bir sorun yaşar mıyım. Kafamda deli sorular bana bi yardımcı olsanız
ay ne güzel tek değilim yani ben daha kese bile görmedim ama. hiiç belirtim yok. transferden sonra 15. günüm henüz. en ufak ağrım sızım olmadı.Cnim bnde zerre belirti yok valla hamile oldugumu unutuyorum düşün. Ne bulanti ne bas dönmesi
Doktor bu durumun cok iyi olduğunu soyledi her bünye farkli olabilirmiş. Calisiyorumda cok iyi oldu böyle olmasiay ne güzel tek değilim yani ben daha kese bile görmedim ama. hiiç belirtim yok. transferden sonra 15. günüm henüz. en ufak ağrım sızım olmadı.
iyi bari canım. aynen bende çalışıyorum. ve unutuyorum hamile olduğumu. hatırlayıp seviniyorum :) randevumda 4 martta. her şeyi çok merak ediyorum. 9. gün 128 11. gün 365 çıktı. bir daha test istemedi. 2 sene bekledim 15 gün daha sevinçle bekliyorum.Doktor bu durumun cok iyi olduğunu soyledi her bünye farkli olabilirmiş. Calisiyorumda cok iyi oldu böyle olmasi
Rabbim daim etsin mutluluğumuzu insallah. Benimde 9. Gün 320 11. Gün 720ydi ikiz sandık ama tekmiş :)))iyi bari canım. aynen bende çalışıyorum. ve unutuyorum hamile olduğumu. hatırlayıp seviniyorum :) randevumda 4 martta. her şeyi çok merak ediyorum. 9. gün 128 11. gün 365 çıktı. bir daha test istemedi. 2 sene bekledim 15 gün daha sevinçle bekliyorum.
Değerin baya yüksekmiş cnm benim 12. Gün 720 idi ikiz .. seninki benimkinden de yüksek demek çok güvenilmiyor bu değerlere :) kaç haftalıksın ben 5. Haftada tek 6. Haftada iki kese gördüm belki sonradan gelirRabbim daim etsin mutluluğumuzu insallah. Benimde 9. Gün 320 11. Gün 720ydi ikiz sandık ama tekmiş :)))
Ya benim jelle birlikte hafif kahvelik geliyor sizde durum ne . Tamamen kesildı miDeğerin baya yüksekmiş cnm benim 12. Gün 720 idi ikiz .. seninki benimkinden de yüksek demek çok güvenilmiyor bu değerlere :) kaç haftalıksın ben 5. Haftada tek 6. Haftada iki kese gördüm belki sonradan gelir
Normal cnm kahve gelmesi benimde jel kahve geliyor arada kahve lekede geliyor bakalım pazartesi gidince kanama alanı azalmışmı merak ediyorum bu hafta kahve leke geldi çünkü inş içerde kan kuruyor diye oluyırdurYa benim jelle birlikte hafif kahvelik geliyor sizde durum ne . Tamamen kesildı mi
İyi sevindim. İğneyi sürekli vurunca geçmişti şimdi tekrar çok açık kahvelik var. Ama tabi bulantilarim tam gaz devam o yüzden dinleniyorum.. Allah yardimcimiz olsun.Normal cnm kahve gelmesi benimde jel kahve geliyor arada kahve lekede geliyor bakalım pazartesi gidince kanama alanı azalmışmı merak ediyorum bu hafta kahve leke geldi çünkü inş içerde kan kuruyor diye oluyırdur
Kahve lekeden korkma cnm kırmızı gelmesin ağrın olmasın gerisi önemli deil .. agrı derkende ciddi sancı agrı olcak yoksa şuanda ağrılarımız oluyor o normalİyi sevindim. İğneyi sürekli vurunca geçmişti şimdi tekrar çok açık kahvelik var. Ama tabi bulantilarim tam gaz devam o yüzden dinleniyorum.. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?