• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnm korkma ağrın olurdu kötü bşy olsa ilaçlarını iğneni kullan önemli olan yatmak geçiyor sonra bide senin ikiz bence ondan böyle oldu :KK66: ikizlerde kanama falan çok oluyormuş
İnşallah öyledir canım çok şükür hiç bir ağrım yok bakalım eğer yine aynı şekil olursa sabah normal doktoruma gider bi kontrol olurum inşallah dediğin gibi ikizlerdir çok zor biliyorum bakımı ama çokta tatlı oluyor Rabbim senin miniklerini sana bağışlasın canım

merhaba Arkadaşlar yeniyim ben :) Ben de Cuma Günü Test Yaptıracağım inşallah herşey gönlümüze göre olur çok heycanlı ve sabırısızım hiçbir belirtim olmadı bugün transfer günümüde sayarsak 8. günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ama Rabbımızın verdiği güçle ben hala pozitifim umarım sonuçta öyle gelir :) belirti olarakta sadece transferden 1-2 gün sonra vücudum acayip ateş bastı 1 gün sürdü buda böyle yani bende kendimi dinliyorum tabi belirti arıyor insan elinde olmayarak inşallah olumlu olur.
Hoşgeldin arkadaşım İnşallah cuma buraya hamiş :anneadayı:olarak gelirsin idrar testine bakma bende evde yaptım 7. Gün negatif ama gördüğün gibi hamileyim sende İnşallah öylesindir hadi hayırlı haberlerle gel topiğimize :KK46:

birde bu idrar testlerinde erken test olanlar varya hani 20 l,iralık filan onlardan denedim ben sonuçta yinede takılmayayım demi bu duruma ? yoksa onlar gerçekten doğru sonucu verir mi

İnşallah öyledir canım çok şükür hiç bir ağrım yok bakalım eğer yine aynı şekil olursa sabah normal doktoruma gider bi kontrol olurum inşallah dediğin gibi ikizlerdir çok zor biliyorum bakımı ama çokta tatlı oluyor Rabbim senin miniklerini sana bağışlasın canım
Amin cnm hepimizinkini bağışlasın
İkiz çok güzel bi duygu ama insan erken doğacak diye çok korkuyorum tek gebelikte hiç öyle korkum olmamıştı ..
Sen her ihtimale karşı yarın doktoruna git ihmal etme

birde bu idrar testlerinde erken test olanlar varya hani 20 l,iralık filan onlardan denedim ben sonuçta yinede takılmayayım demi bu duruma ? yoksa onlar gerçekten doğru sonucu verir mi
canım ne çok umutlan ne çok umutsuz ol. hcg 8.günden itibaren salgılanmaya başlıyor. idrar kitlerinin algılayacağı yüksekliğe ulaşması biraz geç olduğundan yanıltıcı olabiliyor. bazen çift embriyo olduğunda daha yüksek seyreden hcg idrarda erkenden çıkıyor bazende pozitif olduğu halde kanda hemen çıkmayabiliyor. ben ikisini de yaşadım. sen yarın kan ver çok merak ediyorsan ama gününde tekrar test yaptırmanı isteyecektir merkezin

canım ne çok umutlan ne çok umutsuz ol. hcg 8.günden itibaren salgılanmaya başlıyor. idrar kitlerinin algılayacağı yüksekliğe ulaşması biraz geç olduğundan yanıltıcı olabiliyor. bazen çift embriyo olduğunda daha yüksek seyreden hcg idrarda erkenden çıkıyor bazende pozitif olduğu halde kanda hemen çıkmayabiliyor. ben ikisini de yaşadım. sen yarın kan ver çok merak ediyorsan ama gününde tekrar test yaptırmanı isteyecektir merkezin
haklısın tabi ben en iyisi 1 gün daha sıkayım dişimi inşallah

haklısın tabi ben en iyisi 1 gün daha sıkayım dişimi inşallah
Kızımda 12. Gün değeri 365 di 10. Günden önce test yapsam çıkmazdı
Şimdi ikizlere hamileyim 12. Gün 720 idi 9. Gün idrarda çıktı ...
Kan değerin önemli olan düşükse çıkmayabilir testlerde

Kızımda 12. Gün değeri 365 di 10. Günden önce test yapsam çıkmazdı
Şimdi ikizlere hamileyim 12. Gün 720 idi 9. Gün idrarda çıktı ...
Kan değerin önemli olan düşükse çıkmayabilir testlerde
bulantilariniz ne alemde ben fenayim hic bir sey yiyemiyorum nasil bas ediyorsunuz?

bulantilariniz ne alemde ben fenayim hic bir sey yiyemiyorum nasil bas ediyorsunuz?
Cnm benim bulantım çok yok aç kalınca migdem bulanıyor ama kusacak kdr deil hafif geçiyor çok şükür zaten ilk aylar normalde zayıflar hamileler kusmaktan ben 3 kilo aldım 2-3 saatte bir bşy yemezsem migdem bulanıyor :) eger çok kötüysen doktora söyle hap veriyor hafiflesin diye

Sürekli açım bende...Ilk lokmada midem bulanıyor içim almıyor doydum gibi oluyorum kalkıyorum.Akabinde hemen acıkıyorum o da mide bulantısına sebep oluyor...Ama şükrediyorum...Bende belirti oldukça onun iyi olduğunu hissediyorum...Yarın sabah yine kontrol var insallah hersey yolundadir...

Sürekli açım bende...Ilk lokmada midem bulanıyor içim almıyor doydum gibi oluyorum kalkıyorum.Akabinde hemen acıkıyorum o da mide bulantısına sebep oluyor...Ama şükrediyorum...Bende belirti oldukça onun iyi olduğunu hissediyorum...Yarın sabah yine kontrol var insallah hersey yolundadir...
İşallah güzel haber alırsın. Belirti olunca rahat oluyor insan evet

Ayyy çok heyecanlı :)) rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Allah sana da ikiz versin :)) Sen daha duymadın demi kalp atımını? valla bir yandan korku, bir yandan sevinç garip duygular içersindeyim. En çok buna kızım sevinir :) bir anda 3 ken 5 kişilik aile olacağız, tuhaf geliyor :)) Rabbim kolaylık verecektir inanıyorum ama ben kızımda çok çektim, çok üzüldüm o nedenle korkuyorum biraz. Yine aynı şeyleri yaşamaktan :(

Allah sana da ikiz versin :)) Sen daha duymadın demi kalp atımını? valla bir yandan korku, bir yandan sevinç garip duygular içersindeyim. En çok buna kızım sevinir :) bir anda 3 ken 5 kişilik aile olacağız, tuhaf geliyor :)) Rabbim kolaylık verecektir inanıyorum ama ben kızımda çok çektim, çok üzüldüm o nedenle korkuyorum biraz. Yine aynı şeyleri yaşamaktan :KK43:
Gözün aydın cnm rabbim sonuna kdr götürsün inş
Malesef ikiz hamilelikte korkular hat safhada oluyormuş onu iyi anladım bide netten biraz yazı okuyunca insan daha vesvese yapıyor ... 1 ay sonra Rahime dikiş atcak erken doğumu öneleme için ondanda korkuyorum ... her hafta ay gibi geçiyor bana

Back