Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım bende nette rastlamıştım kalp atış hızından cinsiyet tahmin diye ama bilimsel olmadığını düşünmüştüm. bilimselmiymiş?

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tam olarak ne kadarlık oldun. Ayrıca karından mi ölçü

Umutlarimvar1600 gözün aydın cnm..
minikgelin ne yaptın haber ver bizedeee
minikgelin guzel haberlerle gel cnm insallah
Kızlar eve geç geldim anca yazıyorum
Doktora gittim bebekler iyi kanama alanı var ama azalmış gecen haftaya göre bende bu keyifle biraz dolaşayım dedim eve geldim kahve leke gelmiş anladımki dinlenmek şart.. doktor kanama alanı bitene kdr geleceksin dedi ... işe başlarım diye düşünüyordum bi kaç hafta sonra ama böyle biraz ayakta fazla durunca leke gelecekse başlamam

Aman canim koru kendini sen doktorlar artik rahat ol desede koru

Gözün aydın cnm kalp atışlarına doktorum güzel dedi sadece kaç attığını demedi :) biri iri bi bebek diğeri daha kibardı boyları aynı içimden iri olan erkek kibar olan kız geçti benimde :) kızımdada kız geçmişti dogru içime doğmuştu bakalım bunlarıda merak ediyorum:)

Sagol canim seninde hayirli olsun canim rabbim ne istiyorsan onu nasip etsin saglikla kucagana al ins.

Tahmin ettim geziosun diye.yok yok bacim yat dilen paso azcık az gez bişe olmaz bebisleri iyi olsun yeterki

canım o kahverengi olanlar içerde önceki kanamadan kalanlar. zaten taze kanama olsa kırmızılar gelir allah korusun. benimde kırmızılar bittikten sonra kahveler uzun zaman geldi onlarda kesilince iğneyi bırakıp fitile döndürdü doktorum. endişelenme ama tabi ayakta uzun süre de kalma

Tahmin ettim geziosun diye.yok yok bacim yat dilen paso azcık az gez bişe olmaz bebisleri iyi olsun yeterki
Aslında çık gezdim sayılmaz markete gittik eve gelirken o beni çok yordu zaten baktım ayakta duramıyorum arabada bekledim eşimi :) neyse bidaha bukdr uzun süre kalmam korktum:)
Bende kahve görünce çok korkmadım o eski kanamadan sonra bu kahve lekeler korkutmadı beni:) dinlenmeye devam bebekler iyi olsun gerekirse Doğuma kdr evden çıkmam neyapim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…