canım bende nette rastlamıştım kalp atış hızından cinsiyet tahmin diye ama bilimsel olmadığını düşünmüştüm. bilimselmiymiş?Kizlar bebegimin kalp atislari 175/dk cikti doktorum 160/dk uzeri genelde kiz olur dedi , kizimda yok oglumda her ikisinede binlerve kez şükürler olsun da hic böle bisi duydunuzmu kalp atislarindan belliydi benimkinin kiz olacagi diyen oldu mu etrafinizda , heyecan yaptim simdiden bandana bakmaya basladim fasulye me
Bende bilimsel olmadigini düşünüyorum canim bekleyip göreceğiz bakalimcanım bende nette rastlamıştım kalp atış hızından cinsiyet tahmin diye ama bilimsel olmadığını düşünmüştüm. bilimselmiymiş?
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tam olarak ne kadarlık oldun. Ayrıca karından mi ölçüKizlar bebegimin kalp atislari 175/dk cikti doktorum 160/dk uzeri genelde kiz olur dedi , kizimda yok oglumda her ikisinede binlerve kez şükürler olsun da hic böle bisi duydunuzmu kalp atislarindan belliydi benimkinin kiz olacagi diyen oldu mu etrafinizda , heyecan yaptim simdiden bandana bakmaya basladim fasulye me
Kızlar eve geç geldim anca yazıyorumminikgelin guzel haberlerle gel cnm insallah
Sagol canim , 8+3 cum canim karindan bakti doktorumGözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tam olarak ne kadarlık oldun. Ayrıca karından mi ölçü
Aman canim koru kendini sen doktorlar artik rahat ol desede koruKızlar eve geç geldim anca yazıyorum
Doktora gittim bebekler iyi kanama alanı var ama azalmış gecen haftaya göre bende bu keyifle biraz dolaşayım dedim eve geldim kahve leke gelmiş anladımki dinlenmek şart.. doktor kanama alanı bitene kdr geleceksin dedi ... işe başlarım diye düşünüyordum bi kaç hafta sonra ama böyle biraz ayakta fazla durunca leke gelecekse başlamam
Aynen cnm bugun onu daha iyi anladım şu ilk 3 ay bitse rahatlıycam biraz daha ama korkular hiç bitmez o ayrı:)Aman canim koru kendini sen doktorlar artik rahat ol desede koru
Gözün aydın cnm kalp atışlarına doktorum güzel dedi sadece kaç attığını demedi :) biri iri bi bebek diğeri daha kibardı boyları aynı içimden iri olan erkek kibar olan kız geçti benimde :) kızımdada kız geçmişti dogru içime doğmuştu bakalım bunlarıda merak ediyorum:)Kizlar bebegimin kalp atislari 175/dk cikti doktorum 160/dk uzeri genelde kiz olur dedi , kizimda yok oglumda her ikisinede binlerve kez şükürler olsun da hic böle bisi duydunuzmu kalp atislarindan belliydi benimkinin kiz olacagi diyen oldu mu etrafinizda , heyecan yaptim simdiden bandana bakmaya basladim fasulye me
Sagol canim seninde hayirli olsun canim rabbim ne istiyorsan onu nasip etsin saglikla kucagana al ins.Gözün aydın cnm kalp atışlarına doktorum güzel dedi sadece kaç attığını demedi :) biri iri bi bebek diğeri daha kibardı boyları aynı içimden iri olan erkek kibar olan kız geçti benimde :) kızımdada kız geçmişti dogru içime doğmuştu bakalım bunlarıda merak ediyorum:)
Tahmin ettim geziosun diye.yok yok bacim yat dilen paso azcık az gez bişe olmaz bebisleri iyi olsun yeterkiKızlar eve geç geldim anca yazıyorum
Doktora gittim bebekler iyi kanama alanı var ama azalmış gecen haftaya göre bende bu keyifle biraz dolaşayım dedim eve geldim kahve leke gelmiş anladımki dinlenmek şart.. doktor kanama alanı bitene kdr geleceksin dedi ... işe başlarım diye düşünüyordum bi kaç hafta sonra ama böyle biraz ayakta fazla durunca leke gelecekse başlamam
Son adet tarihin ne cnmSagol canim , 8+3 cum canim karindan bakti doktorum
canım o kahverengi olanlar içerde önceki kanamadan kalanlar. zaten taze kanama olsa kırmızılar gelir allah korusun. benimde kırmızılar bittikten sonra kahveler uzun zaman geldi onlarda kesilince iğneyi bırakıp fitile döndürdü doktorum. endişelenme ama tabi ayakta uzun süre de kalmaKızlar eve geç geldim anca yazıyorum
bende 8+2 yim canım. beraber ilerleyeceğiz deseneSagol canim , 8+3 cum canim karindan bakti doktorum
19 aralik canimSon adet tarihin ne cnm
Hadi bakalim ins. Canim saglikla kucagimaza alalimbende 8+2 yim canım. beraber ilerleyeceğiz desene
canım benim 18 aralık. 8+2 oluyorum. sen 19 yazmışsın şimdi gördüm 8+1 oluyorsun?Hadi bakalim ins. Canim saglikla kucagimaza alalim
Aslında çık gezdim sayılmaz markete gittik eve gelirken o beni çok yordu zaten baktım ayakta duramıyorum arabada bekledim eşimi :) neyse bidaha bukdr uzun süre kalmam korktum:)Tahmin ettim geziosun diye.yok yok bacim yat dilen paso azcık az gez bişe olmaz bebisleri iyi olsun yeterki
Bende kahve görünce çok korkmadım o eski kanamadan sonra bu kahve lekeler korkutmadı beni:) dinlenmeye devam bebekler iyi olsun gerekirse Doğuma kdr evden çıkmam neyapim:)canım o kahverengi olanlar içerde önceki kanamadan kalanlar. zaten taze kanama olsa kırmızılar gelir allah korusun. benimde kırmızılar bittikten sonra kahveler uzun zaman geldi onlarda kesilince iğneyi bırakıp fitile döndürdü doktorum. endişelenme ama tabi ayakta uzun süre de kalma
Belki bebisi gelişimi öndedircanım benim 18 aralık. 8+2 oluyorum. sen 19 yazmışsın şimdi gördüm 8+1 oluyorsun?
satla ultrason farklı olursa ultrason mu baz alınıyor yani? bilemedim ki ilk gebeliğim zatenBelki bebisi gelişimi öndedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?