• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım benim 18 aralık. 8+2 oluyorum. sen 19 yazmışsın şimdi gördüm 8+1 oluyorsun?
5. Gün embriyosu ondan olabilir mi bilmiyorum canim doktorumdan duydugumu yazdim, zaten benim son adet tarihine gorede transfer olmadi dondurulmus ebmriyo transferi oldugu icin baskilayici igne falanda vurdular bende anlamiyorum neye gore hesap ettiler canim

Cnm bnm normal doktor keşeyi görmüştü hep sata göre hesap etti.bn tup bebek doktoruna gittim geçen hafta iki gün ilerde şöledi.bakalım yarın be diçek normal dktr. Şuan normal doktora göre 6+5 tup dktr 7+0

5. Gün embriyosu ondan olabilir mi bilmiyorum canim doktorumdan duydugumu yazdim, zaten benim son adet tarihine gorede transfer olmadi dondurulmus ebmriyo transferi oldugu icin baskilayici igne falanda vurdular bende anlamiyorum neye gore hesap ettiler canim
o zaman ultrasona göredir. bana hiç hafta+gün olarak belirtmedi hep haftasına uygun herşey yolunda dediler. benimde dondurulmuş ve 6.gün blastosit transferi olmuştu bununla alakası yok yani senin bebiş maşallah çabuk büyüyor ;)

Kızlar eve geç geldim anca yazıyorum
Doktora gittim bebekler iyi kanama alanı var ama azalmış gecen haftaya göre bende bu keyifle biraz dolaşayım dedim eve geldim kahve leke gelmiş anladımki dinlenmek şart.. doktor kanama alanı bitene kdr geleceksin dedi ... işe başlarım diye düşünüyordum bi kaç hafta sonra ama böyle biraz ayakta fazla durunca leke gelecekse başlamam :KK43:
Canim bebislerin iyi olmasina cok sevindim, dinlen bol bol yorma kendini :)

Tmm cnm bugun abarttım biraz bidahakine bukdr ayakta kalmam sadece yemeğe gider gelirim arada :) valla evde oturdukçada insan bisürü bşy kuruyor kafasında :)
Sorma canim yaa benimde dusuk riskim oldugu icin bende hep yatiyorum :( boyleside cok zor
oooo selam gündaş :KK66: testleri takipleri beraber yapacağımız bir sürü arkadaşımız oldu burda ne güzel
Aynen canim bu yolculukta allah nasip ederse sonuna kadar beraberiz, guzel gelismeler paylasmak nasip olsun hepimize

Hanımlar günaydın. Bir sorum olacaktı. Aranizda iki embriyo transferi olup teki tutan ya da sadece birinin gelisime devam ettiği var mi? Bu surecte kanama vs oluyor mu? Ya da beta hcg ile ilgili bir değişiklik sonradan (yavas artmasi gibi)?

Hanımlar günaydın. Bir sorum olacaktı. Aranizda iki embriyo transferi olup teki tutan ya da sadece birinin gelisime devam ettiği var mi? Bu surecte kanama vs oluyor mu? Ya da beta hcg ile ilgili bir değişiklik sonradan (yavas artmasi gibi)?
Benim 2 embriyo transferi oldu teki tuttu canim hic bi belirtim yoktu sanki ikizmis gibi bhcg derim cok yuksek gitti ilk degerim 905 di mesela ama sonrasi usg de tek kese gördük digeri ne oldu hic bilmiyorum ama kanamam vs biseyim olmadi

Tesekkur ederim canim. Hayirlisi olur insallah hepimiz icin
Benim 2 embriyo transferi oldu teki tuttu canim hic bi belirtim yoktu sanki ikizmis gibi bhcg derim cok yuksek gitti ilk degerim 905 di mesela ama sonrasi usg de tek kese gördük digeri ne oldu hic bilmiyorum ama kanamam vs biseyim olmadi

Hastaneyi aradım bu hafta gelsem olur mu diye 5+3 oldu yok görünmez gelmeyin dedi sinir oldum yani zaten alttan bakacak niye böyle yapıyor çok sinir oldum ya ister istemez merak ediyorum öğrenelim zaten 13 gün falan oldu 5. Gün embriyosu

Hastaneyi aradım bu hafta gelsem olur mu diye 5+3 oldu yok görünmez gelmeyin dedi sinir oldum yani zaten alttan bakacak niye böyle yapıyor çok sinir oldum ya ister istemez merak ediyorum öğrenelim zaten 13 gün falan oldu 5. Gün embriyosu
Hcg degeri 1500 gecince vajinal ultrasonda gorunuyor canim, seninde gorunurdu aslinda, ne zamana cagirdi dr ?

Hiç uyuyamadım 9.50 de randevum var.kalktım oğlumun beslenmesini hazırladım. Oda gelecek kardeslerinin kalbini dinlemeye.Allahım sen yardımcımız ol.
Hadi güzel haberlerle gel cnm :)
Cnm benim kızım iki embriyo konulmuştu kızım tuttu diğeri tutmadı kan değerim 10. Gün 133 12. Gün 360 dı.. lekenme olmuştu az bşy

Cnm başka doktora git ben öyle yaptım tüp bebek geç çağırmıştır 5+2 de başka doktora gittim karından gördüm

canım benim öyle oldu. iki kese gördük. kalp atışı için gittiğimizde biri gelişimini durdurmuştu. bu süreçte kanamam başladı hatta kese görmeye gittiğimizde de kanamam vardı zaten bu yüzden erken gitmiştik. progestan iğne kullandım önce kahverengiye döndü sonra kesildi ama bebişlerin birinin gitmesine engel olmadı. hcg tekrar istemedikleri için bilmiyorum

Çok şükür ikisininde güm güm atan kalbini duydum doktor biraz uyardı tabi.gezme tozmak yok tüm gebeliklerde ilk 3 ay çok mühimdir dinlen bol bol.ayrıca ikiz gebelik seninkini kiloya dikkat et dedi .kafanda bişeleri kurup kurup deli deli buraya gelmek yok.ara bni sormak istediğini sor hastaneye yiğinla insan geliyor yiğinla hasta birinden virüs kapsam bide onla uğraşmaz dedi.3 hafta sonraya randevu verdi .anı hareket yok.bnm doktorum biraz kirik:) bırak kaynana gorumce kıçı ağır bu gelinin desin diyo eşimede donmus kurban olsunlar dio :)nazlan dio bana onuda mı bn dicem dedi Eee dinlicezxz

canım benim öyle oldu. iki kese gördük. kalp atışı için gittiğimizde biri gelişimini durdurmuştu. bu süreçte kanamam başladı hatta kese görmeye gittiğimizde de kanamam vardı zaten bu yüzden erken gitmiştik. progestan iğne kullandım önce kahverengiye döndü sonra kesildi ama bebişlerin birinin gitmesine engel olmadı. hcg tekrar istemedikleri için bilmiyorum
Cnm senin biri gittimi ikizdi sanki

Back