çocuğunuz varmıdondurulmuş yokiki tane birinci kalite embriyo transferi olmuştu.çok kötüyüm gözümde düşmeyi bekleyen gözyaşları var.kimsenin de haberi yok.evde annem ablam eşim çocuklar offff sabır ve sükunet ver Allahım.
hayır ben daha yeni öğrendim. 20 şubatta kese muayenesi varTam 7 haftalığım bugün. Sen kontrole gittin mi hic
Benide 19 şubatta çağırdı doktorum.sen transferin kaçıncı günündesin nezaman öğrendin ve değerin kaçtı. Ayy pozitif aldık ama sonrası da varmis beklemekle vakit gecmiyorhayır ben daha yeni öğrendim. 20 şubatta kese muayenesi var
ben cuma günü test yaptım. 9. günümdü 134.43 çıktı. salı günü testi tekrarlıcam. bugün 10. günümBenide 19 şubatta çağırdı doktorum.sen transferin kaçıncı günündesin nezaman öğrendin ve değerin kaçtı. Ayy pozitif aldık ama sonrası da varmis beklemekle vakit gecmiyor
İnşallah herşey güzel olsunnhayır ben daha yeni öğrendim. 20 şubatta kese muayenesi var
inşallah arkadaşım
çocuklar derken yeğenlerimden bahsetmiştimçocuğunuz varmı
İlk haftalarda bel ağrısı yasayan çok kişi var.Gunaydın kızlar, nasılsnz, bu gece benım ıcın cok zor gectı sabaha kadar dayanılmayan bır bel agrısı cektım, sag tarafm kopack gbıydı, neden oldu anlamadm, boyle bırsey yasayan var mı aranzda
Bulantilar nasıl gidiyor.Cnm 10.gün bile negatif olup 12.gün pozitif olan çok kişi var. Hakkında hayirlisi
ben yaşadım canım. kesin adet oluyorum diye banyoya koşardım. bugün 8 hafta oldu bikaç gündür iyiyim ama hala biraz fazla yorulsam başlıyor.Gunaydın kızlar, nasılsnz, bu gece benım ıcın cok zor gectı sabaha kadar dayanılmayan bır bel agrısı cektım, sag tarafm kopack gbıydı, neden oldu anlamadm, boyle bırsey yasayan var mı aranzda
Valla cnm dün gece bulantı evresini aştık kusmaya geçtik çok igrencti okadar fazla istifra ettim nefes alamadım arada.suan iyiyimBulantilar nasıl gidiyor.
canım bende 6.hftaya kadar hiçbişey hissetmedim sadece adet olacak gibi bel-kasık ağrısı oldu. ama zaten mide bulantısı vs ilerleyen haftalarda hcg yükseldikçe zirve yapıyor. yine de kimi sürekli bulantı yaşayıp kustuğunu yazıyor bende ara ara bulantı oluyor hiç kusmadım. tamamen yapısal bişey yani. hcg yükselmese yoğun kanaman olurdu kötü düşünmeKizlar merhaba 9. Gun test yaptim 128 cikti. Yarin 11. Gunum olacak tekrar yaptiricam..benim hiiiic belirtim olmadi. Korkuyorum.yukselmedimi acaba diye. En basindan beri sifir belirti.adet agrisida cekmem normalde. Ondan mi acaba. Bi anormallik olacak diye korkuyorum
Bu 2. Denemem canim. Ilkinde kimyasal olmustu ama 20 olmustu sonra hemen dustu.. iste benim adet agrimda olmadigi icin hic agrim yok herhalde. Insallah oledir yanicanım bende 6.hftaya kadar hiçbişey hissetmedim sadece adet olacak gibi bel-kasık ağrısı oldu. ama zaten mide bulantısı vs ilerleyen haftalarda hcg yükseldikçe zirve yapıyor. yine de kimi sürekli bulantı yaşayıp kustuğunu yazıyor bende ara ara bulantı oluyor hiç kusmadım. tamamen yapısal bişey yani. hcg yükselmese yoğun kanaman olurdu kötü düşünme
benimde ikinci denemem. zaten önceki denememde gezdiğim topiklerden hatırlıyorum nickini. bak ben kalp atışını duydum ama ya durduysa korkusu var. bu yüzden tüp bebek merkezi 20 sinde kontrole çağırdı ben yarın başka bir doktora daha gideceğim. hala orda olduğunu görmek istiyorumBu 2. Denemem canim. Ilkinde kimyasal olmustu ama 20 olmustu sonra hemen dustu.. iste benim adet agrimda olmadigi icin hic agrim yok herhalde. Insallah oledir yani
Dogrudur canim.onceden cok aktiftim. Bu surecte bilerek cok girmedim. Her asamasi stres. Rahat nefes alabilecegimiz zamana geceriz insallahbenimde ikinci denemem. zaten önceki denememde gezdiğim topiklerden hatırlıyorum nickini. bak ben kalp atışını duydum ama ya durduysa korkusu var. bu yüzden tüp bebek merkezi 20 sinde kontrole çağırdı ben yarın başka bir doktora daha gideceğim. hala orda olduğunu görmek istiyorum
bence bundan sonra bize rahat nefes yok :) bebişler doğduktan sonra da ya bişey olursa endişesi devam edecek. rabbim sağlıkla mutlulukla uzun ömürler versin bizlereDogrudur canim.onceden cok aktiftim. Bu surecte bilerek cok girmedim. Her asamasi stres. Rahat nefes alabilecegimiz zamana geceriz insallah
Anne olmak bu demek sanirimbence bundan sonra bize rahat nefes yok :) bebişler doğduktan sonra da ya bişey olursa endişesi devam edecek. rabbim sağlıkla mutlulukla uzun ömürler versin bizlere
Benimde öyle ara ara bulantı oluyor henüz kusmadim. 7 hafta 3 gün oldu. Senin ne kadarlıkcanım bende 6.hftaya kadar hiçbişey hissetmedim sadece adet olacak gibi bel-kasık ağrısı oldu. ama zaten mide bulantısı vs ilerleyen haftalarda hcg yükseldikçe zirve yapıyor. yine de kimi sürekli bulantı yaşayıp kustuğunu yazıyor bende ara ara bulantı oluyor hiç kusmadım. tamamen yapısal bişey yani. hcg yükselmese yoğun kanaman olurdu kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?