- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
Hadi inşallah güzel haberler verirsin cnmAllahım bekleyemedim kan testi için gittim sonuç iki buçuk saat sonra belli olacak.8.günüm merak işte hayırlısı
Merhaba cnim. Evet bende seni hatırladım. Rabbim tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin insallah. Simdi nasılsın tedavi asamasindamisinselam seni görünce hemen anımsadım. 1. negatifi benim topiğimde görmüştün. sonunda bebeğine kavuşmuşsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Yaaaa şükürler olsun canımmmm yine aynı topikteyiz nasipse. İnşallah sonuna kadar sağlıkla giderizzz. Cok ama coook sevindim senin adınabugün yaptım 134.43 çıktı
Bende tam sınırdayım :) ya 30 eylül yada 1 ekim :)rabbim nasip ederse bende ekim annesi olacağım.
Ay ben hamile olduğumu unutuyorum resmen. Zerre belirtim yok :)))Mide bulantısı yaşıyorumve gecmiyorrrrr
0.59 çıktı 8.gün değerimHadi inşallah güzel haberler verirsin cnm
Cnım üzülme yine 12. Gün test yaptır ama olmazsada üzülme. Herşey bizim için ve bu yolda zorluklarla sık sık karşılaşıyoruz. Ama emin ol bi gün daha güzeli senin oluyo hic beklemedigin bi anda. Ve negatifi yaşadığın için sevincin şükrün bambaşka oluyo. Pes etmek yoookkk0.59 çıktı 8.gün değerimsanırım olmadı
0.1 değil o yüzden belki yukselebilir. Hiç moralini bozma..0.59 çıktı 8.gün değerimsanırım olmadı
Biliyorum canım sana. nekadar üzülme desekte insan çok üzülüyo ama bende hayatımda 9 defa negatif gördüm ama hiç pes etmedim sende pes etme maddi manevi toparlan bir daha düşün ama şuda var 12. Gününde testini tekrarla belkide geç tutunma olur bilemezsin Rabbim seninde yüzüne baksın tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah0.59 çıktı 8.gün değerimsanırım olmadı
kaç haftalıksın şuanYaaaa şükürler olsun canımmmm yine aynı topikteyiz nasipse. İnşallah sonuna kadar sağlıkla giderizzz. Cok ama coook sevindim senin adına
Senin yerinde olsam yarın yine kan verirdim :)0.59 çıktı 8.gün değerimsanırım olmadı
Cnm 10.gün bile negatif olup 12.gün pozitif olan çok kişi var. Hakkında hayirlisi0.59 çıktı 8.gün değerimsanırım olmadı
Cnm yaa hakkında hayırlı değilmiş demekki dondurulmuş var mı0.59 çıktı 8.gün değerimsanırım olmadı
dondurulmuş yokCnm yaa hakkında hayırlı değilmiş demekki dondurulmuş var mı
inşallah ama umudumu yitirdim.Cnm 10.gün bile negatif olup 12.gün pozitif olan çok kişi var. Hakkında hayirlisi
ilk denemem ama bunun ilki sonu yokmuşinşallah ama umudumu yitirdim.
Dur değerin 0.1 olsa daha artmaz derdim ama şüpheli bi değer bence artacak gibi erken test yapınca insan böyle havada kalıyor malesefdondurulmuş yokiki tane birinci kalite embriyo transferi olmuştu.çok kötüyüm gözümde düşmeyi bekleyen gözyaşları var.kimsenin de haberi yok.evde annem ablam eşim çocuklar offff sabır ve sükunet ver Allahım.
inşallah arkadaşımDur değerin 0.1 olsa daha artmaz derdim ama şüpheli bi değer bence artacak gibi erken test yapınca insan böyle havada kalıyor malesef
Tam 7 haftalığım bugün. Sen kontrole gittin mi hickaç haftalıksın şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?