Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım hala devam ediyormu ? Eğer öyleyse mutlaka doktoruna ulaş ne olur ne olmaz , inşallah önemli birşey değildir.
Doktorum yoktu acile gittim. Alttan elle muayene etti. Oğluşum dogum pozisyonuna girmiş ama büyük derecede enfeksiyon görünüyo drri. Tahlil verdim bekliyorum

Doktorum yoktu acile gittim. Oranın kadın dogumu alttan kontrol etti eliyle. Cook sukur bisey çıkmadı oğluşum doğum pozisyonuna girmiş ama büyük derecede enfeksiyon gorunuyo dedi. Tahlil verdim bekliyorum
canım acil şifalar dilerim. verilen ilaçları doktoruna danışmadan kullanma olur mu? bazen gerçekten bazı doktorların diplomayı nasıl aldığına hayret ediyorum insan her doktorum diyene güvenemiyor ne yazık ki. güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Yok canım sonucu göstermedim bile ordaki doktora. Ekran görüntüsü aldım yarın kendi doktoruma msj aticam. Ona göre ilaç vericektir. Kızlar en ufak detayları atlamayın vücudunuzu iyi dinleyin. Daha 2 hafta once enfeksiyon tahlili yaptirdim hicbisey yoktu. Simdiki değerler okadar uçuk ki ve nettem arastirdigim kadariyla kum veya taş döküyorum ki umarım internette abartiliyodur

canım bahsettiğin akıntıdan başka bir belirtin oldu mu? ağrı, daha önceden değişik renkte hafif akıntı, ağrı vs? benim doktorum şimdiye kadar hiç idrar tahlili yapmadı mesela. bende korkuyorum böyle enfeksiyon olsa belki farkedilmeyecek.. bu arada reçeteyi yazdırsaydın keşke, antibiyotik artık reçetesiz verilmiyor, bayram günü uğraşmak zorunda kalmazdın..
internete çok güvenme canım, basit bir kızarıklıktan veremle bağlantı kurabiliyor gerçekten çok bilgi kirliliği var internette

Kızlar bende en son gittiğimde tahlilde hem crp hemde wbc değerim yüksek çıktı. Doktor kanda enfeksiyon olduğunu ve antibiyotik kullanmamı söyledi. Zinnat verdi 1 hafta sabah akşam içiyorum. Kullanmasam dedim yok olmaz dedi erken doğuma vs neden olabilir riske atmayalım dedi bende güvendiğim için tamam dedim.

Canım beni zaten en cok korkutan 1 gece öncesi vajinama kramp girdi. Ertesi günde akıntı olunca tedirgin oldum.

Kızlar bu sıcaklarla arası iyi olmayan bi brn degilim dmi? Ya durduğum yerde ter döküyorum bide beyaz tenliyim kıpkırmızı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…