- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Ay aynenAh bacim bende aynı derteyim eşim bile yanıma yaklaşamiyor
canım tek değilsin. sabaha kadar kaç yatak değiştiriyorum artık saymıyorum. geçen sabaha karşı artık havada serinlemiş olacak ki tam güzel güzel dalmaya başladım. eşim gelmiş üzerime battaniye örtüyor. uyuyan insan üşür diye düşünmüş. ağlayacaktım nerdeyse. artık zaten rahat ettiğim pozisyonu bulmak da zorlaştı..Ay aynengece birlikte yatıyoruz sabaha karşı hoop salondayım. Hele sarılınca nefesim daralıyo
Aynen hayirlisi olsun hakkimizdaHaklısın. Anm allah buyuk emegmızı bısa cıkarmaz ınsallah bn smdı bska hastaneye gıdıyorm yakın dıye ama yıne tedavı oldgum hastanede danuyorm bakalım be dıcekler sglklı olan kucagmıza alalımda nrmal dogumada katlanrz sezaryende allahın ıznyle
Bende ayni durumdayim kizlar izmir cokk sicak nefes alamiyorum uyuyamiyorum klima karsisindabyatsam carpiyo bütün gün kusuyorum ve daha aylardan hazirandayiz, daha temmuz agustos var nasil gececek bu gunler acabacanım tek değilsin. sabaha kadar kaç yatak değiştiriyorum artık saymıyorum. geçen sabaha karşı artık havada serinlemiş olacak ki tam güzel güzel dalmaya başladım. eşim gelmiş üzerime battaniye örtüyor. uyuyan insan üşür diye düşünmüş. ağlayacaktım nerdeyse. artık zaten rahat ettiğim pozisyonu bulmak da zorlaştı..
canım tek değilsin. sabaha kadar kaç yatak değiştiriyorum artık saymıyorum. geçen sabaha karşı artık havada serinlemiş olacak ki tam güzel güzel dalmaya başladım. eşim gelmiş üzerime battaniye örtüyor. uyuyan insan üşür diye düşünmüş. ağlayacaktım nerdeyse. artık zaten rahat ettiğim pozisyonu bulmak da zorlaştı..[/QUOTE
Ay güldürdün beni :)) bide bnim eşim çok üşüyen bi insan, yaz kış yorgansiz yatamaz. Simdi sırf salona gitmiyim ayri yatmayalim diye cam açık yatmaya razı oldu :)
Rabbim yardimcikiz olsunBende ayni durumdayim kizlar izmir cokk sicak nefes alamiyorum uyuyamiyorum klima karsisindabyatsam carpiyo bütün gün kusuyorum ve daha aylardan hazirandayiz, daha temmuz agustos var nasil gececek bu gunler acaba
Ben 2 ay önce boyadim bitkisel boya ileKızlar canıma tak etti saçlarımı boyatıcam artik doktorada sormadan
Ay aman maşallah diyelim. Işten 7de geldim hala uyumaya çalışıyorum sen düşün durumuCok şükür uyumada bir sıkıntım yok .sıcak olsada olmasada 23.00-09.00 uykudayim
Kotuymus senin durumAy aman maşallah diyelim. Işten 7de geldim hala uyumaya çalışıyorum sen düşün durumu
canım kaçıncı haftan? geçen hafta aynısı bana oldu çok korktum ama o gün çok yorulmuştum, çok ayakta kalmıştım. biz hareket halindeyken kuzularımız uyuyor ya belki ondandır. sırt üstü uzanmayı denedin mi? o pozisyonu sevmedikleri için tekmeler başlıyor hemen. yinede dünden beri hala hareket yoksa bi doktora git için rahat etsinKızlar günaydın. Ya bisey sorcam size. Oğlumun dün hareketleri hissetmedim hic. Yani iş yerinde yogundum. Sonra 7de geldim eve uzandım tatli yedim falan saat sabahın 4ü oldu hala hareket etmedi. Sonra uyumuşum sabah kalktim bu saat oldu hala hissetmedim ki normalde ayakta falanda hep yogun bi şekilde hissederim. Anormal bi durum dmi
Denedim cnim her sekilde yattim sabahin köründe tatli bile yedimcanım kaçıncı haftan? geçen hafta aynısı bana oldu çok korktum ama o gün çok yorulmuştum, çok ayakta kalmıştım. biz hareket halindeyken kuzularımız uyuyor ya belki ondandır. sırt üstü uzanmayı denedin mi? o pozisyonu sevmedikleri için tekmeler başlıyor hemen. yinede dünden beri hala hareket yoksa bi doktora git için rahat etsin
oh yaaa şükürler olsun canım. büyüdükçe daha mı uzun uyuyorlar acaba yada biz mi evhamlıyız bilemedimKızlar oğlum şimdi gümbür gümbür başladı tekmelemeye. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Ay cnim kendimi dinlemiyim diyorum ama elde değil ki. Kolay gelmedik bu günlereoh yaaa şükürler olsun canım. büyüdükçe daha mı uzun uyuyorlar acaba yada biz mi evhamlıyız bilemedim
canım ben seni anlıyorum. bizim yolumuzdan geçen herkes anlıyor ne hissettiğimizi. bende hala her doktor muayenesine yatarken kalbim kulaklarımda gümbürdüyor. tekmeler başlasın rahat ederim diyordum şimdi de tekme atmadı acaba uyuyor mu yoksa bişey mi oldu diye endişeleniyorum. bazen düşünüyorum olacağın önüne geçilmiyor, rabbim ne kadar ömür verdiyse biz de yavrularımızda o kadar yaşayacak diyorum ama bazen tekme beklerken buluyorum kendimi. duayla, sabırla ve teslimiyetle beklemekten başka çaremiz yok oysa ki..Ay cnim kendimi dinlemiyim diyorum ama elde değil ki. Kolay gelmedik bu günlerebide olumsuz okadar cok örnek duydum ki şu dönemde hepsi başima gelicekmis gibi hissediyorum rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?