How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ay aynen :KK43: gece birlikte yatıyoruz sabaha karşı hoop salondayım. Hele sarılınca nefesim daralıyo :KK43:
canım tek değilsin. sabaha kadar kaç yatak değiştiriyorum artık saymıyorum. geçen sabaha karşı artık havada serinlemiş olacak ki tam güzel güzel dalmaya başladım. eşim gelmiş üzerime battaniye örtüyor. uyuyan insan üşür diye düşünmüş. ağlayacaktım nerdeyse. artık zaten rahat ettiğim pozisyonu bulmak da zorlaştı..

canım tek değilsin. sabaha kadar kaç yatak değiştiriyorum artık saymıyorum. geçen sabaha karşı artık havada serinlemiş olacak ki tam güzel güzel dalmaya başladım. eşim gelmiş üzerime battaniye örtüyor. uyuyan insan üşür diye düşünmüş. ağlayacaktım nerdeyse. artık zaten rahat ettiğim pozisyonu bulmak da zorlaştı..
Bende ayni durumdayim kizlar izmir cokk sicak nefes alamiyorum uyuyamiyorum klima karsisindabyatsam carpiyo bütün gün kusuyorum ve daha aylardan hazirandayiz, daha temmuz agustos var nasil gececek bu gunler acaba :rolleyes:

canım tek değilsin. sabaha kadar kaç yatak değiştiriyorum artık saymıyorum. geçen sabaha karşı artık havada serinlemiş olacak ki tam güzel güzel dalmaya başladım. eşim gelmiş üzerime battaniye örtüyor. uyuyan insan üşür diye düşünmüş. ağlayacaktım nerdeyse. artık zaten rahat ettiğim pozisyonu bulmak da zorlaştı..[/QUOTE
Ay güldürdün beni :)) bide bnim eşim çok üşüyen bi insan, yaz kış yorgansiz yatamaz. Simdi sırf salona gitmiyim ayri yatmayalim diye cam açık yatmaya razı oldu :)

Kızlar günaydın. Ya bisey sorcam size. Oğlumun dün hareketleri hissetmedim hic. Yani iş yerinde yogundum. Sonra 7de geldim eve uzandım tatli yedim falan saat sabahın 4ü oldu hala hareket etmedi. Sonra uyumuşum sabah kalktim bu saat oldu hala hissetmedim ki normalde ayakta falanda hep yogun bi şekilde hissederim. Anormal bi durum dmi

Kızlar günaydın. Ya bisey sorcam size. Oğlumun dün hareketleri hissetmedim hic. Yani iş yerinde yogundum. Sonra 7de geldim eve uzandım tatli yedim falan saat sabahın 4ü oldu hala hareket etmedi. Sonra uyumuşum sabah kalktim bu saat oldu hala hissetmedim ki normalde ayakta falanda hep yogun bi şekilde hissederim. Anormal bi durum dmi
canım kaçıncı haftan? geçen hafta aynısı bana oldu çok korktum ama o gün çok yorulmuştum, çok ayakta kalmıştım. biz hareket halindeyken kuzularımız uyuyor ya belki ondandır. sırt üstü uzanmayı denedin mi? o pozisyonu sevmedikleri için tekmeler başlıyor hemen. yinede dünden beri hala hareket yoksa bi doktora git için rahat etsin

canım kaçıncı haftan? geçen hafta aynısı bana oldu çok korktum ama o gün çok yorulmuştum, çok ayakta kalmıştım. biz hareket halindeyken kuzularımız uyuyor ya belki ondandır. sırt üstü uzanmayı denedin mi? o pozisyonu sevmedikleri için tekmeler başlıyor hemen. yinede dünden beri hala hareket yoksa bi doktora git için rahat etsin
Denedim cnim her sekilde yattim sabahin köründe tatli bile yedim :( hala yok. Biraz daha beklicem aksama kadar etmezer gidicem hastaneye

oh yaaa şükürler olsun canım. büyüdükçe daha mı uzun uyuyorlar acaba yada biz mi evhamlıyız bilemedim
Ay cnim kendimi dinlemiyim diyorum ama elde değil ki. Kolay gelmedik bu günlere :( bide olumsuz okadar cok örnek duydum ki şu dönemde hepsi başima gelicekmis gibi hissediyorum rabbim korusun

Ay cnim kendimi dinlemiyim diyorum ama elde değil ki. Kolay gelmedik bu günlere :KK43: bide olumsuz okadar cok örnek duydum ki şu dönemde hepsi başima gelicekmis gibi hissediyorum rabbim korusun
canım ben seni anlıyorum. bizim yolumuzdan geçen herkes anlıyor ne hissettiğimizi. bende hala her doktor muayenesine yatarken kalbim kulaklarımda gümbürdüyor. tekmeler başlasın rahat ederim diyordum şimdi de tekme atmadı acaba uyuyor mu yoksa bişey mi oldu diye endişeleniyorum. bazen düşünüyorum olacağın önüne geçilmiyor, rabbim ne kadar ömür verdiyse biz de yavrularımızda o kadar yaşayacak diyorum ama bazen tekme beklerken buluyorum kendimi. duayla, sabırla ve teslimiyetle beklemekten başka çaremiz yok oysa ki..

Back