How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnim ozamanda baska telaslar baslicak. Tedavi esnası farkli tutunma aşaması farkli yok 3 ay gecsin düşük riski bitsin rahat nefes alalim dedi 7 ye girdik erken doğum riskinden korkuyoruz. Sonrada ateslendi dişi cıktı vucudu kizardi vs vs anlicagin bitmez bitmicek bizim endiselerimiz
doğru söylüyorsun canım bu endişeler hiç bitmiyor :( güzel günlerimiz olsun inşallah

Tünaydın kızlar:KK3:

tatlım 3 saatten fazla aç kalma dedi bana doktorum. sonrasında şekerin çok yükselir dedi. saydığın meyvelerin hepsi glisemik indeksi yüksek. illa yiyeceksen yanında yoğurt, ayran gibi bişey tüket şekerin hızlı yükselmesini engelliyor. ara öğünlerde 1 bardak ayran bile olsa iç canım

Canım çok teşekkür ederim gerçekten ,elimden geldiğince dikkat edeceğim ,bu arada ben kilo vermeye başladım 61 kilo olan ben bu sabah itibariyle 59.7 gördüm bu diyetle alakalı sanırım:KK64:

Tünaydın kızlar:KK3:

Canım çok teşekkür ederim gerçekten ,elimden geldiğince dikkat edeceğim ,bu arada ben kilo vermeye başladım 61 kilo olan ben bu sabah itibariyle 59.7 gördüm bu diyetle alakalı sanırım:KK64:
bende kilo vermeye başladım. şekeri kesince birde yediklerime dikkat edince tabi,,

Normal demekki :)) endişe etmemi gerektiren birşey yok öyleyse :)
canım ben az evvel diyetisyenimle görüştüm. mide bulantılarım tekrar başladığı için yiyemediğimi söyledim de önemli olan ekmeği yemen dedi. karbonhidrat eksikliği sıkıntı çıkarabildiği için sanırım meyve sebze vs bunları yiyemediğinde çok dert etme ama ekmeği yemeye çalış dedi bana

r merhaba. Ben bisey danışmak istiyorum sizlere. Biraz önce çamaşırım ıpıslak olmuş pantolonuma kadar gecmis ve sonra afedersiniz lavaboda ayağa kalktığımda tekrar ıslaklık oldu. Bu suyun gelmesi gibi bisey olabilirmi tedirgin olmam gereken bi boyutmu sizce. 26+1 haftalıgim ağrım sancim yok

r merhaba. Ben bisey danışmak istiyorum sizlere. Biraz önce çamaşırım ıpıslak olmuş pantolonuma kadar gecmis ve sonra afedersiniz lavaboda ayağa kalktığımda tekrar ıslaklık oldu. Bu suyun gelmesi gibi bisey olabilirmi tedirgin olmam gereken bi boyutmu sizce. 26+1 haftalıgim ağrım sancim yok
Doktoruna sorsan iyi olur.. kotu birsey degildir umarim oyle dusunelim ama tedbiri elden birakmamak gerekir

Back