Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ayy canım odamı ishal ediyor. Bende ferrum forta başladım çok fenayım. Ben antibiyotikten kaynaklandı sandım

Ayy canım odamı ishal ediyor. Bende ferrum forta başladım çok fenayım. Ben antibiyotikten kaynaklandı sandım
Evet canım ama benim öğleden sonra geçiyor. Antibiyotik daha da tetikliyor olabilir. Geçmiş olsun. benim 4 mayıs ta Dr kontrolüm var enfeksiyon için bana da antibiyotik verir.

Yaaaa ( rabbim sabır versin. Çoook üzüldüm( saglikla hayirla tekrar bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah. Kac haftalikti peki

Benimde oluyo ole bazen bi tarafa toplaniyo sertlesiyo ,gece uykudan uyaniyorum kramp gibi oluyo kasigimda ama kontrollerde doktorum bisi demedi , senin doktorun tüp bebek doktorun mu normal kadin dogumcu mu canim, ben tup bebek doktorumu biraktim normal doktora devam ediyorum diyorum ki acaba benim de kasilmalarim varda bu doktorum mu anlamadi diye endiselendim simdi

bu postun ekran goruntusunu aldim. detaylar icin cok tesekkur ederim guzel anne

bisey daha sorucam canim. ici tulbent olan havlunun ne ozelligi var? yani neden tulbent var

bisey daha sorucam canim. ici tulbent olan havlunun ne ozelligi var? yani neden tulbent var
Canım günaydın...Bebek ilk doğduğunda teni çok hassas olduğu için normal havluya silmeyi tercih etmiyorlar.Yani annemdd bizi büyütürken önce tülbentle kurulayıp sonra havluya sararmış.Eskiden böyle bir şey olmadığı için iki parça kullanırmış ama simdi bunu tek parçada çözmüşler,görünce bende kaçırmak istemedim doğrusu...Bulursan almanı tavsiye ederim...

Canım ben demir ilacını gece yatmadan önce alıyorum

Çok özür dilerim ama o arkadaşın çok patavatsızmış.hamile birine söylenecek sözmü.benim tüp bebek doktorum 10.haftayı geçirirsen kalp atışından korkma demişti.10.haftaya kadar kalp oluşum ve gelişimi hızlı oluyormus. 10 haftada tamamlanıyor demişti o yüzden korkma
Çok üzüldüm. Ama ben ilk duyduğumda üçüze doktor nasıl müsade etti demiştim kendi kendime. Doktor bana üç embriyo koymuştu ikinci denememde ve üçü tutarsa birini alırım demişti.çok riskli bir gebelik dedi. Biz ikize karşıyken üçüz imkansız demişti. Sağlıklı olsun tek olsun demişti. Ben çok ikiz istedim nasip değilmiş

Yaa Sezen arkadasa çok üzüldüm rabbim sabrını versin çok zor. Böyle durumlarda hep aklıma gelen şu oluyor acaba bir sorunu var mıydı yoksa hiç birşey yokken mi oldu. Doktora her gittiğimde soruyorum rahim agızı kapalı mı uzunluğu nasıl kanama alanım var mı bebekler çok aşağıda mı. Hatta doktor bi dur bi bak bebeklerine nasıl güzeller falan diyo ama yok ben bunları sormadan edemiyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah. Kızlar bu arada benim hep kasık ağrım var yani bazen batma gibi bazen regl ağrısı gibi yarın olsa da doktora gitsem

doktor bana rahim uzunluğundan hiç bahsetmedi. kontrolumde soracağım. sormakda aklıma gelmedi doğrusu. belkide bakıyordur bir sorun yok diye söylememiştir. sizler kötüsünü düşünmeyin. ikiz gebelik günümüzde çok ve sağlıklı bebekler doğuyor. üçüz gerçekten çok zor ve riskli bir gebelik. dediğim gibi ikinci tüp bebek denememde benim isteğim üzerine doktor 3 embriyo attı. ama şart koymuştu. üçüz olursa birini alırım demişti. çok riskli ve zor gebelik. bebekleriniz sağlıklı olması önemli demişti

Canım ben üçüz grubundayım ve çok fazla sağlıklı doğum yapan var, sezende üçüzle alakalı değil demiş. 2 haftada 1 kontrole gidiyordu. Serklaj olabilirmiydi önce Allah bilir. Gerçekten nasibi varsa ne olursa olsun yaşıyor. Maşallah sezen çok metanetli, asla neden demedi. Rabbim mükafatınıda verecektir. Seninde üçüz iyiki tutmamış alacaksa niye koyuyor? Banada bu saçma geliyor. Şimdi benide korku saldı, ağrılarım oluyor. Rabbime emanetiz.

Canım ilk başta birşey yoktu gayet iyi gidiyordu. Sonra heralde kanama olmuş. Gidince bi kese rahim ağzına gelmiş itemediler. Sonra ittiler dikiş attılar iyidi yani. Nasip

Kızlar cnm çok sıkkın iki gündür tartışma içindeyim eşimle .sinirlerime hakim olamıyorum ya delirtiyor bni .çocuklarıma bişe olur diye korkuyorum

Kızlar cnm çok sıkkın iki gündür tartışma içindeyim eşimle .sinirlerime hakim olamıyorum ya delirtiyor bni .çocuklarıma bişe olur diye korkuyorum
Bizde aynı durumdayız canım.. ya ben çok gerginim herşey batıyor ya o artık tahammül edemiyor bilmiyorum ama ortada bir sorun olduğu net. Birşeyler iyi gitmiyor gece çocuklarıma sarıldım ağladım biraz sonra hapşırma krizine girdim kasıklarıma nasıl agrı girdi varya dedim ki ulan ağız tadıyla ağlamaya bile izin yok

Bende tüp bebek merkezi mi biraktim çok uzak olduğu için normal kadın doğum Dr na gidiyorum, öyle birşey olsa söylerdi canım endişelenme , bir dahaki kontrole gittiğinde sor aklında kalmasın, ama bence olsaydı drun söylerdi içini ferah tut.
Proluton depotu bıraktınmı canım sen ?

Geçenlerde 2 gün üst üste tartıştık , dedimki ben hamileyim herzaman hamile olmayacağım bu geçici bir süreç nolur yani alttan alsan , kendini benimle bir tutma dedim Allaha şükür düzeldik, geç karşısına söyle sanki kendileri hamileler :)
Stres bebeklere iyi değil , sende kendine telkin ver canım bebişlerim için dünya yansa umrunda olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…