Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim canım. O nasıl bir arkadaş yaa ! Nasıl böyle birşey söyler! Negatif insanlardan özellikle uzak duruyorum Sanada tavsiye ederim,Rabbime emanet yavrularımız, bende ilk canlımı diye sordum
İnşallah göreceksin sende canım, aklına kötü şeyler getirme tabi insanın elinde değil biliyorum , kalbini ferah tut.

Canim gecmis olsun ,rahimdeki kasilmayi doktor nasil anliyor, sende kasilmayi hissediyor musun

Malesef etrafimizda böyle insanlar cok canim heleki bebeklerimizin tüp bebek olduğunu bilen en yakinlarimiz bazen daha çok üzüyor bizi bende surekli korku icindeyim hareket etmedimi uyuyamiyorum Allahim bu gunleri gosterdi şükür ins. Kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin Allahima emanet bebelerimiz

Acayip panik oldum dünden belli hiç iyi değilim hatta kocama hastaneye gidelim en azından kalp atışını duyalım oda bugün uzaktan bi akrabası vefat edince oraya gitti böyle bu şekilde pazartesiyi bekleyecem psikolojikmen hiç güzel bi hamilelik geçirmiyorum çok hevesleniyorum böyle rahat hamilelik geçiren annelere Rabbim bizlerinkinide korusun

Ya cnim dinleme boyle insanlari. Stresten baska bisey degil.

Arkadaslar kim idrar yollari iltihabi ilaci içip barsak bozulmasi yaşamıştı? Bana ozelden mesaj atabilir mi? Nekadar sürdü? Serum aldi mi? Ogrenebilir miyim?

Arkadaslar kim idrar yollari iltihabi ilaci içip barsak bozulmasi yaşamıştı? Bana ozelden mesaj atabilir mi? Nekadar sürdü? Serum aldi mi? Ogrenebilir miyim?
Canım emily arkadaşımızdı sanırım. Bende ilacı içtim ve 2 gündür çok kötüyüm, ishal oldum ama bildiğin su gibi. Birde il dışına çıktık köydeyim şuanda perişan haldeyim. Birşey olsa hastane 2 saat uzakta. Gece ağrıdan uyuyamadım çok korkuyorum.
Birde kızlar sezen arkadaşımız 3üzlerini kaybetti çok etkilendim. Dünden beri çok kötüyüm.

Neden kaybetti ne oldu , allahim sabir versin , bu kadar tattirdi anneligi bize guzel allahim yarim birakmasin kucagimiza almayida nasip etsin ins. Cok korkuyorum kizlar nasipten ote bisi yok nasipse alacagiz kucagimiza biliyorum ama mubaRek gunlerin hatirina Allahim yalvariyorum cekemeyecegim yukler verme bizi bebeklerimizle imtihan etme

Canım ilk tuvalette kesenin biri eline gelmişti hemen apar topar hastaneye gidip dikiş atmışlardı herşey yolundaydı. Sonradan enfeksiyon nedeniyle su patlamış ve normal doğumla bebekleri gelmiş rabbim sabır versin. Herhalde rahim ağzı kısalığı varmış. Benimde çoğul ya çok korktum

Canim cok üzüldüm gecmis olsun sana da. Reflor ictim simdi patates haslicam. Idrar yollarim duzeldi şükür. Hem saşe hem vajinal fitil aldim geçti.

Ah kuzum tekil cogul farketmiyoki hepimiz korku icindeyiz Allahima emanet ins. Bebeklerimiz

Canim gecmis olsun ,rahimdeki kasilmayi doktor nasil anliyor, sende kasilmayi hissediyor musun

Canım ultrasondan bakarak söyledi, ben kasılma olduğunu bilmiyordum, Dr dan çıktıktan sonra düşündüm bazen uykudan uyanıyorum kesemi sert böyle sanki top gibi hissediyorum birde bazen hafif hafif adet ağrısına benzeyen kısa süreli bel ve kasık ağrısı oluyordu bunlar kasılmadan oluyormuş, biraz öncede sağ tarafıma bir kramp girdi bebeğin olduğu yer çok korkuyorum birşey olacak diye

Böyle haberlere çok üzülüyorum,endişelerim de artıyor, Anladım ki doğuma kadar tabi Rabbim nasip ederse bu korkular hiç bitmeyecek.

Canım benimde bazen belimden vuruyor, sanki adet sancısı gibi. Dün gece çok kötüydüm. Sanki doğum yapıyo gibiydim. Rabbime emanetiz inşAllah sonuna kadar sağlıkla gideriz

Canım benimde bazen belimden vuruyor, sanki adet sancısı gibi. Dün gece çok kötüydüm. Sanki doğum yapıyo gibiydim. Rabbime emanetiz inşAllah sonuna kadar sağlıkla gideriz

Amin canım inşallah, Allaha emanet yavrularımız, bilsemki bebeğime birşey olmayacak ağrılara seve seve razıyım .

Ay canım ne kadar üzüldüm Sezen arkadaşa Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tez vakitte tekrardan sağlıkla anneliği tattırsın ve büyük sabırlar versin bizlerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim kandilimizi mübarek etsin yavrularımızla nice kandiller geçirmek dileğiyle inşallah

Hayırlı Kandil'ler kızlar. 23 nisan Bayram'ımız kutlu olsun gelecek yıl bu Bayram'ı inş bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin Allah hepimize aminn. Sezen arkadaşa çok üzüldüm Rabbim büyük sabırlar versin. Kızlar içtiğim demir hapı gyno ferro sanol sabah ile öğle arası beni isal yapıyor bu ilaçtan içen var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…