- 10 Ocak 2017
- 130
- 213
- 18
- 31
cnm bendede akıntı çok fazla oluyo.bide kasiklarimda yanma hissiyle birlikte keseyi hissediyor gibiyim birden ayağa kalkınca yada yatarken dönünce fln çok değişik bişey sendede oluyormu?ya kızlar birşey sorcam 2-3 gündür sanki altımda birşey varmış gibi hissediyorum. jel kullandığımızda jel aşağı indiğinde hissettiğim durumu hissediyorum. aynadan bakıyorum birşey yok. doktoru aradım normal dedi ama içim rahat etmedi. sizdede oluyormu.
ben hissetmiyorum ama senin normal sen artık bebeği hissetmeye başlarsın. hissettiğin belkide bebektircnm bendede akıntı çok fazla oluyo.bide kasiklarimda yanma hissiyle birlikte keseyi hissediyor gibiyim birden ayağa kalkınca yada yatarken dönünce fln çok değişik bişey sendede oluyormu?
selam canım. demir ilacına sen geç bile kalmışsın bana 12.haftada başlattı.Selam kızlar, bende daha bebekleri hissetmiyorum. Dün kan sonuçlarını aldım. Kansızlık başlamış ve ferrum fort verdi, Progestana devam ediyorum. Coraspini bırakmıştım zaten,birde vitamine devam.
Bu arada tsh çok düşük çıktı, dahiliye ye soralım dedi. Eğer ilaç kullan derse ilaç kullanmaya başlayacağım.
canım bende 12.haftada başladım demir ilacına. son kontrolümde doktorum mutlaka kırmızı et yememi söyledi. demir ilacı kullanıyorsun et yemezsen değerlerini toparlayamayız dedi. birde eğer tiroid ilacı verirlerse birbirleriyle etkileşimleri olduğu için aynı öğünde içilmemesi gerekiyor aklında olsun.Selam kızlar, bende daha bebekleri hissetmiyorum. Dün kan sonuçlarını aldım. Kansızlık başlamış ve ferrum fort verdi, Progestana devam ediyorum. Coraspini bırakmıştım zaten,birde vitamine devam.
Bu arada tsh çok düşük çıktı, dahiliye ye soralım dedi. Eğer ilaç kullan derse ilaç kullanmaya başlayacağım.
Tamam canım inşAllah düzelir tiroit. Ona canım sıkıldı zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz. Bu arada 2 gündür demir hapını alalı kusuyorum yine. Tekrar başamı sarıyorum anlamadımcanım bende 12.haftada başladım demir ilacına. son kontrolümde doktorum mutlaka kırmızı et yememi söyledi. demir ilacı kullanıyorsun et yemezsen değerlerini toparlayamayız dedi. birde eğer tiroid ilacı verirlerse birbirleriyle etkileşimleri olduğu için aynı öğünde içilmemesi gerekiyor aklında olsun.
valla alakası var mı bilmiyorum ama ben ilk 3 ay kusmuyordum, şimdilerde sabah kahvaltıdan sonra banyoya koşuyorum. ama demir ilacı kabızlık yapıyor ondan eminim.Tamam canım inşAllah düzelir tiroit. Ona canım sıkıldı zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz. Bu arada 2 gündür demir hapını alalı kusuyorum yine. Tekrar başamı sarıyorum anlamadım
bende gidicem cinsiyetler belli olunca. hangi dukkanlari tavsiye edersin ve neler aldin canim?Kızlar merhaba...Dün annemle Eminönü'ne geçtik, belki biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim.Havuzlu Han diye,sadece bebek eşyaları ve Lohusa ihtiyaçlarını satan 5-6 katlı bir han var.Aradığınız her şeyi bulmanız mümkün.Anadolu yakasında oturuyorum ve burada sorduğum bebek mağazalarına göre fiyatları çok uygun.Peşin yaptığınız ödemelerde indirimde yapıyorlar.Daha erken mi bilemem ama ben dün dayanamayıp bir sürü şey aldım.Size de fikir olsun diye buraya yazayım istedim.Yolunuz düşerse muhakkak bir uğrayın derim.
Bu arada yarın kontrolümüz var bakalım paşamız nasıllar?17. haftada yapılan omurilik için kan testimizin sonucunu da yarın alacağız.İnşallah bir sorun yoktur.
Ayrıca vajinal akıntı için doktorun verdiği fitille kurtuldum,çok rahatsız oluyorsanız doktorunuzla paylaşım.
Canım bende dün sabah demir hapına başladım gyno ferro sanol isminde sabah 07:00 de kalkıp aç karna içiyorum. Geçen gece de kalsiyum d3 karışımı suda eriyen vitamine başladım dozajı baya yüksek. İçince uykum geldi yarım saat uyumuşum kalktım bayılcak gibi oldum çok korktum dün gece eşim kırdı yarısını içtim.decaviti de 2 güne bir içicem çünkü Demir hapının içinde de 0,50 mg folik asit var. Dün gece proloton oldum sağlık görevlisi hızlı yaptı igneyi çocuk gibi ağladımSelam kızlar, bende daha bebekleri hissetmiyorum. Dün kan sonuçlarını aldım. Kansızlık başlamış ve ferrum fort verdi, Progestana devam ediyorum. Coraspini bırakmıştım zaten,birde vitamine devam.
Dün hemogram ve idrar test sonuçlarımı aldım. İkiz hamilelik olunca sanırım hct 36,6 olmuş oysa önceki testlerimde 42 idi. Tokluk şekerim, kolesterol, karaciğer enzimlerim, tsh lerim normal çıktı ama sanırım idrarımda enfeksiyon çıkmış lökosit 5-6 yazıyordu.dr antibiyotik verir bana. Dr 4 mayısa randevu verdi ikili test için verdiğim kan sonucum o zamana çıkacak o yüzden.Tamam canım inşAllah düzelir tiroit. Ona canım sıkıldı zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz. Bu arada 2 gündür demir hapını alalı kusuyorum yine. Tekrar başamı sarıyorum anlamadım
Ben dün gece içtim antibiyotik tek kullanımlık. Bende de lökosit ve eritrosit görüldü yazıyordu.Dün hemogram ve idrar test sonuçlarımı aldım. İkiz hamilelik olunca sanırım hct 36,6 olmuş oysa önceki testlerimde 42 idi. Tokluk şekerim, kolesterol, karaciğer enzimlerim, tsh lerim normal çıktı ama sanırım idrarımda enfeksiyon çıkmış lökosit 5-6 yazıyordu.dr antibiyotik verir bana. Dr 4 mayısa randevu verdi ikili test için verdiğim kan sonucum o zamana çıkacak o yüzden.
Canim oncelikle saglikla gelsin bebislerin.Handaki her dükkan cok guzel ancak sahsi fikrim alışverise en alt kattan baslaman.Oranin fiyatlari daha uygun ve cok cesit var.Giris katta kısmet bebek magazası diye bir magaza var ben organik hastane çıkışı istiyordum orada buldum,ayrıca içi tülbent disı havlu banyo havlusuda var orada.Bunu her yerde bulamamıştım.Bir alt katta chicconun ürünlerini satan bi magaza var orada cok kaliteli body ve tulumlar var.Kök boyayla yapılmış battaniye aldım mesela oradan.Aslıda niyetim sadece fikir edinmekti ama annemle gidince "al kizım al kızım" demesine dayanamadım :) Cok sirin patikler vardı, benim 15 tl ye aldığım patik orada 8 tl idi.Gönlünce gez icind sinenleri al canım.Eğer büyük alışveris dusunuyorsan liste yapabilirsin,gerci oradaki magazalar sana bi liste veriyorlar.Cok kucuk seylerde bakma,hemen buyuyorlarmis ben genellik 3-6 ay aldım tulumları...simdiden bol keyifli alışverışlerbende gidicem cinsiyetler belli olunca. hangi dukkanlari tavsiye edersin ve neler aldin canim?
Ama cnim demir ilacida tiroid ilacida aç karnina iciliyo. Nasil farkli zamanda icebilicez ki? Bn ikisini ayni anda iciyorum sabahcanım bende 12.haftada başladım demir ilacına. son kontrolümde doktorum mutlaka kırmızı et yememi söyledi. demir ilacı kullanıyorsun et yemezsen değerlerini toparlayamayız dedi. birde eğer tiroid ilacı verirlerse birbirleriyle etkileşimleri olduğu için aynı öğünde içilmemesi gerekiyor aklında olsun.
tatlım ilaçların etkileşimleri varmış. ben birini uykumun arasında alarmla uyanıp içip diğerini uyandıktan sonra içiyordum ama son zamanlarda uykum daha derin. bazen alarmı kapatıp uyuyordum. uyanınca içip bekleyip diğerini içiyordum öyle de çok aç kalıyorum dayanamıyorum dedim doktoruma. birini sabah birini öğlen iç dedi. ama kural şu; kahvaltıdan 2 saat sonra içeceksin ve içtikten yarım saat sonra yemek yiyebilirsin. sanırım midenin boşalması için 2 saat sonrada ilacın emilmesi için yarım saat beklemek gerekiyor.Ama cnim demir ilacida tiroid ilacida aç karnina iciliyo. Nasil farkli zamanda icebilicez ki? Bn ikisini ayni anda iciyorum sabah
Aynı anda içilmemesi gerekiyormuş canım. Arada en az 30/45 dk olması gerekiyormuş ama doktorum miden bulanır beklerken dedi. O yüzden demir ilacını gece iç yatmadan 1.5 saat önce bişey yeme öyle kullan dedi. Aklında bulunsunAma cnim demir ilacida tiroid ilacida aç karnina iciliyo. Nasil farkli zamanda icebilicez ki? Bn ikisini ayni anda iciyorum sabah
Tamamdir kızlar tesekkur ederimAynı anda içilmemesi gerekiyormuş canım. Arada en az 30/45 dk olması gerekiyormuş ama doktorum miden bulanır beklerken dedi. O yüzden demir ilacını gece iç yatmadan 1.5 saat önce bişey yeme öyle kullan dedi. Aklında bulunsun
Gözün aydın canım benimde pazartesi kontrolüm ve içimde yine büyük korku var çünkü çok hafif göğüs ağrısı dışında hiç bi belirtim yok hatta dün arkadaşlarla oturuyorduk onlarlada bunu paylaştım ve bi arkadaş ay acaba kalbimi durdu diyince çok kötü oldum acayip panik oluyorum oğlumdada bunu çok yaşadım Rabbim inşallah evlatlarımızın acısını bizlere göstermez sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba kızlar,
Bugün Dr gittik bebişi mi gördüm ,korkularla gittim yine Allaha şükür herşey yolunda yine 1 hafta önde gözüküyor 18 de. Yalnız rahimde kasılma yine var dedi magnezyum verdi , proluton vuruldum yine,benim bu riskim hiç bitmeyecek sanırımbu arada bacaklarımız kapalıydı cinsiyeti öğrenemedik malesef ,2 hafta sonraya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?