- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Canım ben erkeğe muhammed emir, kıza elif meva düşünüyorum ancak eşim sanki annesinin ismini koymak istiyor. Bende istemiyorum, bilmiyorum ne olacak :)Kızlar oğluma isim bulamıyorumne zormuş erkek ismine karar vermek.. eşimle bir cok isim hakkinda konusuyoruz ama iste bu diyemiyoruz... sizde durumlar nedir?
Canım geçmiş olsun, birşey olmaz inşAllah. Çoğu kişide olabiliyor.Kızlar tiroidin yanında birde insulin direncim yüksek cıktı( ay valla cok bunaldim bi plesenta bi bunlar. Cok gerildim
Canım bir arkadaş vardı görse yaZar zaten, onda bi sıkıntı çıkmadı galibaİnşallah öyledir canım çok korkuyorum. Biri çıkıp benim de öyle oldu korkma dese(
Bol bol dinleneçeksin cnm çok önemli dinlenmek.anı hareketlerden sakın gerisini Rabbim bilir.Merhaba uzun zamandır takip ediyorum dum sizleri Allah nasip ederse bende ekim de doğum yapcam bugün banada serum yaktılar düşük tehlikesi var diye
Canım ben erkeğe muhammed emir, kıza elif meva düşünüyorum ancak eşim sanki annesinin ismini koymak istiyor. Bende istemiyorum, bilmiyorum ne olacak :)
Canım geçmiş olsun, birşey olmaz inşAllah. Çoğu kişide olabiliyor.
Canım bir arkadaş vardı görse yaZar zaten, onda bi sıkıntı çıkmadı galiba
Bende kalp atisinda kesildi.Arkadaslar estrofemı ne zamana kadar kullandınız acaba kalp atısıyla bırlıkte kesılıyor mu yoksa devam mı edılıyor?
Bulanti bitti ama koku hassasiyeti devam. Bi de evelsi gun hamburger yemistim ve cikardim neden bilmiyorum.Kızlar bulantilariniz nasıl benim tamamen bitti gibi..
Amiin cnim amiin. Allaha emanetlerSorma cnm banada bugün kontrolde başım ağrıyor burnum kanıyor diye yüksek tansiyona korkulu artık sürekli tansiyonum ölçülecekmis. Gittik tansiyon aleti aldık 200 tl ye . Bir arkadaşımın 5 ayda tansiyon ve şeker çıkmış. Kız hem insülin vuruluyor hem tansiyon ilacı aliyor.Rabbim evlatlarimizi ve bizleri korusun sakınsın
Cok ama cok gecmis olsun cnimmKızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
Kızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.Kızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
Canım çok geçmiş olsun iyi olun inşAllahKızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
Nasıl bir korku yasamissindir cnm çok geçmiş olsun .Rabbim bebeklerine ve sana sağlık versin .bolca yat dinlen bakalım. Moralini yüksek tutKızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini ve seni korusun çok şükür emin ellerdesin doktorlar artık seni iyi etmeden çıkarmazlarKızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
Cok gecmis olsun.Kızlar dün serum alıyım kendime geliyim diye Acıbadem Beylikdüzü'ne gittim. Zofer vurdular damardan serum falan derken oraya çıkardım ama acı su ve avuç dolusu kan çıkardım dr çok korktu Ambulansla Bakırköy'e sevk etti. Bebekler iyi dediler bişey yok ama müşade altında kalmalısın yatırdılar bi ton test yaptılar kanım düşmüş yani azalmış o yüzden bir ton daha test yaptılar Bülent tıraşta telefondan takip etti. Bayagı korktuk yani birşey diyemedik bile. Gastronomi doktoru endoskopi yapmak istemiyorum yara zaten için bide ben mahvetmiyim dedi en azından bir kaç gün kusturmayalım ki daha da miden kötü olmasın dedi. Öyle yani yatıyorum hastanede bebekler iyi ama ben bittim yani. Dikkat edin kendinize
Cok gecmis olsun canimÇok sağolun kızlar allah razı olsun. Sizde dikkat edin kendinize. Dr kusmak doğal olmalı sizin zorlamamanız gerekiyor dedi. Git eğil ve çıkan çıksın öğürme çıkartmak için. Kusmayı bilmek gerek dedi ve kusmayı öğretti:)) size söylemek istedim dikkat edin diye.. rabbim yavrularımızı korusun.
Normal cnm o akıntı hissi yada akintiya kızlar birşey sorcam 2-3 gündür sanki altımda birşey varmış gibi hissediyorum. jel kullandığımızda jel aşağı indiğinde hissettiğim durumu hissediyorum. aynadan bakıyorum birşey yok. doktoru aradım normal dedi ama içim rahat etmedi. sizdede oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?