• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar su anda kuafördeyim ve saçımı boyatıyorum.Organics colour system adlı boya ile...Artık Allaha emanet...
ben saç boyasını c.tesi sordum 1 ay sonra boyatabilirsin dedi ve bir boya önerdi. bende 1 ay sonra önerdiği boyayı alıp boyuyacağım

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür yolunda herşey, cinsiyetler belli oldu. 1 kız 1 erkek dedi :)) rahimide ölçtü iyi dedi
Ohhh masallah cnim. Ne mutlu sana. Iki duyguyuda tadicaksin insallah. Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah

Kızlar cinsiyet netleşti iki erkek.ayrıca pişik sandığım şey doğum lekesizmis doktor dedi sanırım birazda mantar çıktı fitil verdi.ayrıca crinone jel baslatti günde 1 kez .erken doğum riskinden dolayı önlem alıyoruz dedi
Hayırlı olsun cnim. Rabbim sağlıkla kucagina almayida nasip etsin

Arkadaslar adete gore gebelik haftam 5 gün geride. Yani şuan 6+4 haftalık olması gerekirken aşağı yukarı 5+5 :'( internette çok araştırdım. Normal gebelik olsa geç döllenme ama bu tüp bebek niye böyle oluyor. Keseyi gördük daha kalp atışı için bu cuma gideceğim çok korkuyorum... Benim gibi tecrübesi olan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mı?

Transferin gecikmis miydi?
Arkadaslar adete gore gebelik haftam 5 gün geride. Yani şuan 6+4 haftalık olması gerekirken aşağı yukarı 5+5 :'( internette çok araştırdım. Normal gebelik olsa geç döllenme ama bu tüp bebek niye böyle oluyor. Keseyi gördük daha kalp atışı için bu cuma gideceğim çok korkuyorum... Benim gibi tecrübesi olan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mı?

Kızlar oğluma isim bulamıyorum :( ne zormuş erkek ismine karar vermek.. eşimle bir cok isim hakkinda konusuyoruz ama iste bu diyemiyoruz... sizde durumlar nedir?

Kızlar tiroidin yanında birde insulin direncim yüksek cıktı :(( ay valla cok bunaldim bi plesenta bi bunlar. Cok gerildim :(

Tüp bebekte geç döllenme olabiliyor. Yani embriyonun rahme tutunması geç olmuş olabilir. Sıkma canını güzel düşünmek en önemlisi. Neylerse eyler rabbim güzel eyler. Hakkimda hayirlisi ol de ve rahatlamaya çalış cnım Allahın izniyle düzene girer. 1 hafta geriden ve ileriden gitmeso normal sayılıyor.

İnşallah öyledir canım çok korkuyorum. Biri çıkıp benim de öyle oldu korkma dese :KK43:(
Cnm o haftalarda geride gidende var haftasinde gidende ilerisi haftalarda belli olur misal bnm 9 haftaya kadar normaldi
Sonra bir hafta öne gecti

Tüp bebekte geç döllenme olabiliyor. Yani embriyonun rahme tutunması geç olmuş olabilir. Sıkma canını güzel düşünmek en önemlisi. Neylerse eyler rabbim güzel eyler. Hakkimda hayirlisi ol de ve rahatlamaya çalış cnım Allahın izniyle düzene girer. 1 hafta geriden ve ileriden gitmeso normal sayılıyor.

İnşallah öyle olmuştur arkadaşım inşallah. Birkaç olumsuz örneğe rastladım ve cok korktum. Rabbim hayırlısını verir inşallah. Çok sağol destegin icin.

Kızlar tiroidin yanında birde insulin direncim yüksek cıktı :KK43:( ay valla cok bunaldim bi plesenta bi bunlar. Cok gerildim :KK43:
Sorma cnm banada bugün kontrolde başım ağrıyor burnum kanıyor diye yüksek tansiyona korkulu artık sürekli tansiyonum ölçülecekmis. Gittik tansiyon aleti aldık 200 tl ye . Bir arkadaşımın 5 ayda tansiyon ve şeker çıkmış. Kız hem insülin vuruluyor hem tansiyon ilacı aliyor.Rabbim evlatlarimizi ve bizleri korusun sakınsın

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum dum sizleri Allah nasip ederse bende ekim de doğum yapcam bugün banada serum yaktılar düşük tehlikesi var diye

Back