Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bn 9 hafta gibi bıraktım. Ama değişiyor daha geç daha erken bırakana var .12. Haftaya kadar kullanndiran doktordaArkadaslar estrofemı ne zamana kadar kullandınız acaba kalp atısıyla bırlıkte kesılıyor mu yoksa devam mı edılıyor?
Kızlaaar tiroid cıktı bendede. Daha 2 ay olmadi yaptirali hicbisey yoktu. nasil bi yol izleniyo?
Sağol canım benım bırde benım bu gun ilk kontrolum vardı ve doktor alttan ultrasonla baktı ve ben burdan ustten bakıldıgını okumustum cok tedırgın oldum doktorum ılk kontrolu alltan yapıyoruz dedi ama kasıklarım cok agrıyo ve korkuyorum inş. Bisey olmaz alltan baktıran var mı acabaCnm bn 9 hafta gibi bıraktım. Ama değişiyor daha geç daha erken bırakana var .12. Haftaya kadar kullanndiran doktorda
ben 11.haftaya kadar kullandımArkadaslar estrofemı ne zamana kadar kullandınız acaba kalp atısıyla bırlıkte kesılıyor mu yoksa devam mı edılıyor?
ilk 3 ay alttan bakabilir hiçbir sakıncası yok. bebeğe tehlikesi yok.hepimize 3-4 kontrolu alttan yaptılarSağol canım benım bırde benım bu gun ilk kontrolum vardı ve doktor alttan ultrasonla baktı ve ben burdan ustten bakıldıgını okumustum cok tedırgın oldum doktorum ılk kontrolu alltan yapıyoruz dedi ama kasıklarım cok agrıyo ve korkuyorum inş. Bisey olmaz alltan baktıran var mı acaba
canım benim epey zaman alttan bakıldı. hatta geçen hafta kontrole gittiğimde rahim ağzına bakmak için yine vajinal ultrason yapıldı. bebeğe hiç bir zararı yok, olsa zaten doktorlar bakmazdı. sadece normalde olduğundan daha fazla rahatsız ediyor. kasık ağrısı büyüyen rahminden kaynaklanıyor.Sağol canım benım bırde benım bu gun ilk kontrolum vardı ve doktor alttan ultrasonla baktı ve ben burdan ustten bakıldıgını okumustum cok tedırgın oldum doktorum ılk kontrolu alltan yapıyoruz dedi ama kasıklarım cok agrıyo ve korkuyorum inş. Bisey olmaz alltan baktıran var mı acaba
Sağolun kızlar içim rahatladı acaba kendımı mı kastım o zaman dun bu kadar kasıklarım agrımıyordu bacaklara kadar inen bı agrı var yumurtalıklarım catlıcakmıs gıbı inş sabaha kadar gecercanım benim epey zaman alttan bakıldı. hatta geçen hafta kontrole gittiğimde rahim ağzına bakmak için yine vajinal ultrason yapıldı. bebeğe hiç bir zararı yok, olsa zaten doktorlar bakmazdı. sadece normalde olduğundan daha fazla rahatsız ediyor. kasık ağrısı büyüyen rahminden kaynaklanıyor.
rahimde genişliyor her geçen gün o yüzdende kasık ağrısı oluyor. benim hala ara ara oluyor. sanırım kasık ağrısından kurtuluş yokSağolun kızlar içim rahatladı acaba kendımı mı kastım o zaman dun bu kadar kasıklarım agrımıyordu bacaklara kadar inen bı agrı var yumurtalıklarım catlıcakmıs gıbı inş sabaha kadar gecer
Daha öncede kanamam olmustu aslında o yuzdende tedırgın oldum tetıkler mi diye rabbim korusun inş. Kasıklarım cok agrı basladı ama alttan bakıldıktan sonra. bırde doktorum estrofemi de bırak artık dedı sadece progestan fıtıl ve folik asıt al dedı o kadar ilaçlara alıstıkkkı ilacı bırakmak bıle tedırgın edıyo rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeilk 3 ay alttan bakabilir hiçbir sakıncası yok. bebeğe tehlikesi yok.hepimize 3-4 kontrolu alttan yaptılar
Yarın gidicem cnim insallah ciddi bisey cikmaz. Rabbim korusun meleklerimizicanım endokrinolojiye gidiyorsun. benimde hamilelikle yükseldi. haftanı bilmiyorum ama benim 12.haftaya kadar yükseldi, her ay tahlil verdim. şimdi ilacımın dozunu düşürdüler. ayrıca aklında olsun kadın doğum doktorum bundan sonra her ay tahlil verme, o verdiğin 1 tüp kan için 1 kutu demir ilacı içiyorsun, kanın bebeğini beslemen için sana lazım dedi.
Alttan bakıldı banada o ağrılar pskoloikte olabilir cnm .ayrıca bol bol dinlen ve sıvı tüket özellikle şu. Bebekten dolayı ağrı çok çekeceksin bn hala çekiyorum .olumsuz olma bebeğin yerleşiyor. Yerini yapıyor yayılıyor büyüyorSağol canım benım bırde benım bu gun ilk kontrolum vardı ve doktor alttan ultrasonla baktı ve ben burdan ustten bakıldıgını okumustum cok tedırgın oldum doktorum ılk kontrolu alltan yapıyoruz dedi ama kasıklarım cok agrıyo ve korkuyorum inş. Bisey olmaz alltan baktıran var mı acaba
Gittim hastaneye 3 tüp kan verdim ama napalim işte istiyo doktorlar onlarda bilmemeliler sıkıntı varsa. Öğleden sonra sonuc qlcm insallah hayirdirDenizatidenizyildizi canim ben hamileligin basindan beri troid ilaci kullaniyorum.Hicbir sıkıntıli durum yok,kontrol altında tutulduğu sürece hiç merak etme.Yalnız heray kan tahlili yaptırmamak bence yanlış.Çünkü vitamin değerlerinin ve özellikle troid değerin kontrol edilmeli.Ben her ay yaptırıyorum o verdiğin kanıda çok kısa sürede alırsın.Sakın dert etme...
benimde öyle. rutin bulantı yok ama pis bir koku olunca çabuk etkileniyorum. koku hassasiyeti devam ediyor..Kızlar bulantilariniz nasıl benim tamamen bitti gibi..
Canim cilek yedigim gun ben hep kusuyorum bi sende gozlemle bakalim kendiniartık bir günümüz bir günümüze uymuyor. daha geniş iç çamaşır giyinmeyi dene yada pudra sür iyi gelir. öğlen yemek yedim yattım kalkınca çilek yedim üzerinede ilaçlarımı aldım. yarım saat geçmedi hepsini çıkardım. bu zamana kadar böyle olmamıştım. neden oldu anlamadım
bir daha yemem. annem sen öğlen yemek yesende 2 saatten fazla olmuş boş mideye yemişsin dedi. belki ondan olmuşturCanim cilek yedigim gun ben hep kusuyorum bi sende gozlemle bakalim kendini