Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar,

çok fena grip olmuşum böyle çalışmakda çok zor doktor balık yagı verdi bana marincap special acaba solgarın kini alsaydım

merhabalar. kontrolden geldim kızlar. herşey yolunda.. doktorum günde 150 gr et yemek zorundasın, demir ilacı kullanıyorsun et yemezsen değerlerin dibe vurur dedi. ben kırmızı etten tiksindim daha yeni yeni kıymalı bişeyler yemeye çalışıyordum. ama yemezsen 6.ayda kan iğneleri, şurupları bile yeterli gelmeyebilir dediği için bi şekil bulmaya çalışcam artık.

bana doktorum haftada 2 gün kırmızı et 4 gün sebze 1 gün beyaz et(balık tercihimdir)dedi

Kizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi oglum olacak nasipse ,saglikla hayirla dogsun ins.
gözünaydın canım

Gözün aydın canım, ayy artık bende hissetmek istiyorum. Daha birşey yok gibi, halbuki 2. Gebelikte daha erken olur diyorlar :)
Kizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi oglum olacak nasipse ,saglikla hayirla dogsun ins.
Hayırlı olsun canım, yarın bende gideceğim inşAllah benimkilerde kesinleşir

Benimde hep sirti dönük yatiyodu canim gec gosterdi hatta göstermiyor diye kiz diyenler oldu ,karnima bakıp kiz diyenler oldu ,bi tek erken oynadı diye erkek olabilir diyolardi , hayirlisi saglikli dogsunlarda

Oh oh kızlar maşallah kaynana topiği hakikaten benim oğlum kıpır kıpır hiç yerinde durmuyo bi baş aşağı bi ayaklar yanda doğru düzgün ultrason fotoğrafı bile yok o yüzden. Kızımında dünya umurunda değil 4 gün önden gidiyo kardeşine göre şişko hiç kımıldamıyo öyle yatıyo çok gülüyoruz doktorla ya

Maşallah cnım. Benim oglumunda akli fikri uyumak :)))

Benimde hep sirti dönük yatiyodu canim gec gosterdi hatta göstermiyor diye kiz diyenler oldu ,karnima bakıp kiz diyenler oldu ,bi tek erken oynadı diye erkek olabilir diyolardi , hayirlisi saglikli dogsunlarda
öyle sağlıklı olsunlarda. varsa resim atsana bakayım benimki gibimi. :) eşime diyorum dünya umrunda değil. zorla o kadar çikolata yedim banamısın demedi. benimde erken hareket etti. bugünde sanki hissettim

3 gündür hafif baş ağrısı çekiyorum.ne sebep olabilir bende bırak migreni baş ağrısı nedir bilmem

3 gündür hafif baş ağrısı çekiyorum.ne sebep olabilir bende bırak migreni baş ağrısı nedir bilmem
Oluyor cnm o bebek büyüdükçe ostrojen hormonu salgiliyor vücut oda damaraton genişlemesine sebep oluyor oda baş ağrı burun kanaması bla bla bla isde sem dua et bn ya piştim kızlar yada başka bise oluyom.kilot kenarları bile çok kotu canımı acıtıyor. Kabarmis hep .yrn sbh 9 da randevum var iple cekiyorum

artık bir günümüz bir günümüze uymuyor. daha geniş iç çamaşır giyinmeyi dene yada pudra sür iyi gelir. öğlen yemek yedim yattım kalkınca çilek yedim üzerinede ilaçlarımı aldım. yarım saat geçmedi hepsini çıkardım. bu zamana kadar böyle olmamıştım. neden oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…