- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Lekelenme falan yoksa içini rahatlatan tut canım dinlen yinede doktorun dediği gibiAnladim canim hayirlisi baska bisi yapmadim ama neden boyle oldu bilmiyorum
bana doktorum haftada 2 gün kırmızı et 4 gün sebze 1 gün beyaz et(balık tercihimdir)dedimerhabalar. kontrolden geldim kızlar. herşey yolunda.. doktorum günde 150 gr et yemek zorundasın, demir ilacı kullanıyorsun et yemezsen değerlerin dibe vurur dedi. ben kırmızı etten tiksindim daha yeni yeni kıymalı bişeyler yemeye çalışıyordum. ama yemezsen 6.ayda kan iğneleri, şurupları bile yeterli gelmeyebilir dediği için bi şekil bulmaya çalışcam artık.
gözünaydın canımKizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi oglum olacak nasipse ,saglikla hayirla dogsun ins.
Gözün aydın canım, ayy artık bende hissetmek istiyorum. Daha birşey yok gibi, halbuki 2. Gebelikte daha erken olur diyorlar :)kızlar biraz önce sanki bebeği hissettim. erken ama bence oydu. karnımda gıdıklanma gibi birşey hissettim. açtım kanıma baktım sol tarafın böyle içe doğru sanki çöktü sonra yavaş yavaş kalktı düzledi. sanki yer değişti :)
Hayırlı olsun canım, yarın bende gideceğim inşAllah benimkilerde kesinleşirKizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi oglum olacak nasipse ,saglikla hayirla dogsun ins.
İns. Canim Allah gonlune gore versinGözün aydın canım, ayy artık bende hissetmek istiyorum. Daha birşey yok gibi, halbuki 2. Gebelikte daha erken olur diyorlar :)
Hayırlı olsun canım, yarın bende gideceğim inşAllah benimkilerde kesinleşir
kaynana topiği dedim ya ben boşuna mı dedim yani :) sağlıkla gelsin inşallahKizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi oglum olacak nasipse ,saglikla hayirla dogsun ins.
Kaynana topigikaynana topiği dedim ya ben boşuna mı dedim yani :) sağlıkla gelsin inşallah
c.tesi doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi. bir çıkıntı gördü. bir dahaki gelişinde kesin söylerim dedi. bebeğim bana sırtını dönmüş uyuyordu. açmadı bacağını. sanırım benimde oğlum olacakKaynana topigi
Benimde hep sirti dönük yatiyodu canim gec gosterdi hatta göstermiyor diye kiz diyenler oldu ,karnima bakıp kiz diyenler oldu ,bi tek erken oynadı diye erkek olabilir diyolardi , hayirlisi saglikli dogsunlardac.tesi doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi. bir çıkıntı gördü. bir dahaki gelişinde kesin söylerim dedi. bebeğim bana sırtını dönmüş uyuyordu. açmadı bacağını. sanırım benimde oğlum olacak
Maşallah cnım. Benim oglumunda akli fikri uyumak :)))Oh oh kızlar maşallah kaynana topiği hakikatenbenim oğlum kıpır kıpır hiç yerinde durmuyo bi baş aşağı bi ayaklar yanda doğru düzgün ultrason fotoğrafı bile yok o yüzden. Kızımında dünya umurunda değil 4 gün önden gidiyo kardeşine göre şişko hiç kımıldamıyo öyle yatıyo çok gülüyoruz doktorla ya
öyle sağlıklı olsunlarda. varsa resim atsana bakayım benimki gibimi. :) eşime diyorum dünya umrunda değil. zorla o kadar çikolata yedim banamısın demedi. benimde erken hareket etti. bugünde sanki hissettimBenimde hep sirti dönük yatiyodu canim gec gosterdi hatta göstermiyor diye kiz diyenler oldu ,karnima bakıp kiz diyenler oldu ,bi tek erken oynadı diye erkek olabilir diyolardi , hayirlisi saglikli dogsunlarda
Oluyor cnm o bebek büyüdükçe ostrojen hormonu salgiliyor vücut oda damaraton genişlemesine sebep oluyor oda baş ağrı burun kanaması bla bla bla isde3 gündür hafif baş ağrısı çekiyorum.ne sebep olabilir bende bırak migreni baş ağrısı nedir bilmem
artık bir günümüz bir günümüze uymuyor. daha geniş iç çamaşır giyinmeyi dene yada pudra sür iyi gelir. öğlen yemek yedim yattım kalkınca çilek yedim üzerinede ilaçlarımı aldım. yarım saat geçmedi hepsini çıkardım. bu zamana kadar böyle olmamıştım. neden oldu anlamadımOluyor cnm o bebek büyüdükçe ostrojen hormonu salgiliyor vücut oda damaraton genişlemesine sebep oluyor oda baş ağrı burun kanaması bla bla bla isdesem dua et bn ya piştim kızlar yada başka bise oluyom.kilot kenarları bile çok kotu canımı acıtıyor. Kabarmis hep .yrn sbh 9 da randevum var iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?