- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Ay benim merkezim berbatti :))bende sabredemediğim için şimdiye kadar 2 hafta arayla tüp bebek merkezi ve kadın doğum doktoruma gittim. ama tüp bebek merkezinde takibimi yapan doktor kadın doğumcuların gebelik takibinde daha iyi olduğunu söyledi. bundan sonra sadece normal doktora gideceğim ama bende özlüyorum. hem tüp bebek merkezinin ultrasonu daha net gösteriyor :)
ya çok korktum acayip kasık ağrısı yaptı ishal. yolculuk olayını ben bugün sordum 2-3 saatlik mesafeye gidebilirsiniz dediKızlar uçak yolculuğu yasak olabilir mi? 25inde dr randevum bileti şimdiden alacağım sizin fikriniz nedir? 1 saat 15 dk uçuş sonra 3-4 saat otobüs yolculuğu sıkıntı olur mu acaba
Evet boylu boyunca uzaniyodu. Lavaboya bi git gel öyle bakalim bide dedi. Geldim bastırdı falan biraz anca gözlerini açtı kafasını hareket ettirdi o sırada resim kaydı uzaylı gibi cıktı bnim minik oğlum :) sana ne dedi?doktor sana ne dedi. seninkidemi uyuyordu neden resim çekemediniz
benimde bana sırtını döndü uyudu uyanmadı. şükür sağlıklı bir sorun yok.bir kaç gün önden gidiyorEvet boylu boyunca uzaniyodu. Lavaboya bi git gel öyle bakalim bide dedi. Geldim bastırdı falan biraz anca gözlerini açtı kafasını hareket ettirdi o sırada resim kaydı uzaylı gibi cıktı bnim minik oğlum :) sana ne dedi?
benim merkez iyiydi şimdi normal doktorumun ultrasonu çok küçük ve karanlık geliyor bana. bilmiyorum ki acaba görüntüyü büyütmek çıktıyı o şekilde almak doktorun elinde mi..Ay benim merkezim berbatti :))
Canim ben de ayniyim demiri hala alamadim bulanti da etkiliydi. Ama bebeginin sekerini de dusurmemen gerek. Demir ilaci ac karnina olmasindan ziyade sut urunleri ve çay olmaksizin, c vitamini iceren birseylerle alinmali etkili olmasi icin. Mesela portakal suyu. Kahvaltini hazmettikten sonra alabilirsin. Oglen yemeginde sut urunu tuketmediysen de alabilirsin.kızlar tiroidi için ilaç kullananlar sabah yine aç karnına olan demir ilacını nasıl içiyor? ben alarm kurup uykumun arasında tiroid ilacını içiyorum uyanınca demir ilacını.. ancak her iki ilaçtan sonra kahvaltı yapmadan bi süre beklemek gerektiği için, özellikle tiroid alarmına uyanamamışsam çok aç kalıyorum. kahvaltıya oturunca gözüm dönmüş oluyor. sizin dengeler nasıl?
Dr bana ucak veya arabada max 3-4 saat yolculuk olabilir. Sık olmamak kaydiyla demisti. Her saat basi yurumen gerekiyor. Kan dolasimini artirmak ve pihtilasmasini engellemek için.Kızlar uçak yolculuğu yasak olabilir mi? 25inde dr randevum bileti şimdiden alacağım sizin fikriniz nedir? 1 saat 15 dk uçuş sonra 3-4 saat otobüs yolculuğu sıkıntı olur mu acaba
ben ikisinede devam ediyorum pıhtılaşma olmadığı halde. 24. haftada aspirini bırakcamSlm kizlar bn uzun zamandir hic bakamadim gruba pihtilasma icin sadece clexana kullaniyorum aspirimde kullaniyordm biraktirdi dpktorum aspirini clexana yeterli ddi siz ne bliosnuz bnnla ilgli ??
Bsy olur mu ki 1aya yakindir aspirini kestik clexana yeterli ddi bnde bsy diyemedim doktoraben ikisinede devam ediyorum pıhtılaşma olmadığı halde. 24. haftada aspirini bırakcam
Bende ilk basta hem aspirini hem clexani kullaniyordum bende de pihtilasma yok canim ama 10. Haftada kanamam oldu doktorum aspirini kesti sadce clexane ile devam ettim sonrası şükür hic bi seyim yokBsy olur mu ki 1aya yakindir aspirini kestik clexana yeterli ddi bnde bsy diyemedim doktora
canım bir sıkıntı olmaz iğne aspirinden daha etkili. yeterli olmasa doktorun kesmezdi.Bsy olur mu ki 1aya yakindir aspirini kestik clexana yeterli ddi bnde bsy diyemedim doktora
geçmiş olsun canım. korkma sıkıntı olacağını sanmıyorum. benim sandık zemin kattaydı.Kizlar sabah oy vermeye gittigim okulda sandigim 5. Kattaydi dinlene dinlene ciktim ama bütün gün asagiya dogru bi baski hissediyorum tuvalete gittigimde agri cok artiyo doktorum progestan fitil koy yat dinlen bugün dedi yarin ultrasona gitcem korkuyorum hic benim gibi oldunuz mu
Canım bende hep öyleyim, artık az yürüsem, ayakta kalsam kasıklarıma çok kötü ağrı giriyor ve dik duramıyorum. Sanki doğuracak gibi oluyorum. O nedenle artık misafir kabul etmeyeceğim. 2 defadır alıyorum ayakta kalmaktan sonra bayılacak gibi oluyorum ağrıdan. Temizlik falanda artık asla yapmam cuma süpürge tutayım dedim, yine aynı sancı oldu. Dikkat etmem lazım, ben biraz tez canlıyım ama erken doğumu tetikliyomuş.Kizlar sabah oy vermeye gittigim okulda sandigim 5. Kattaydi dinlene dinlene ciktim ama bütün gün asagiya dogru bi baski hissediyorum tuvalete gittigimde agri cok artiyo doktorum progestan fitil koy yat dinlen bugün dedi yarin ultrasona gitcem korkuyorum hic benim gibi oldunuz mu
Allah korusun canim sende dinlen bende dinleneyim allah bebeklerimizi bagislasin bizeCanım bende hep öyleyim, artık az yürüsem, ayakta kalsam kasıklarıma çok kötü ağrı giriyor ve dik duramıyorum. Sanki doğuracak gibi oluyorum. O nedenle artık misafir kabul etmeyeceğim. 2 defadır alıyorum ayakta kalmaktan sonra bayılacak gibi oluyorum ağrıdan. Temizlik falanda artık asla yapmam cuma süpürge tutayım dedim, yine aynı sancı oldu. Dikkat etmem lazım, ben biraz tez canlıyım ama erken doğumu tetikliyomuş.
canım ben onu 3 kutu kullandım 2 kutuyu ağızdan aldım. daha yeni başlamışşın her gün aldıkça günün yarısı uyumakla geçiyor. sarhoş gibi oluyorsun. baş dönmesi yapıyor. artık dayanamayıp son kutuyu fitil olarak aldım. şükürler olsun dün doktor bıraktırdı. kurtuldum. dayanamazsan fitil olarak al. akıntın çok oluyor ama en azından başın dönmüyor,sersemlemiyorsun.emily07 canım ben bugün ilk kez progestan ağıZdan aldım, sabahtan beri bi garibim, çok fena başım dönüyor, uyku hali var. Jelde böyle değildi. Heralde fitil gibi kullancam yine
Benim evim 5. Katta asansör yok ve inip çıkmak zorundayim. Yani ondan bişey olacağını sanmıyorum.Kizlar sabah oy vermeye gittigim okulda sandigim 5. Kattaydi dinlene dinlene ciktim ama bütün gün asagiya dogru bi baski hissediyorum tuvalete gittigimde agri cok artiyo doktorum progestan fitil koy yat dinlen bugün dedi yarin ultrasona gitcem korkuyorum hic benim gibi oldunuz mu
Anladim canim hayirlisi baska bisi yapmadim ama neden boyle oldu bilmiyorumBenim evim 5. Katta asansör yok ve inip çıkmak zorundayim. Yani ondan bişey olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?