Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

hiç duymamıştım canım, araştırcam mutlaka. teşekkür ederim uyardığın için.

Canım bende aynı durumdaydım doktorum uyumadan 1 saat önce iç dedi demir ilacını

kızlar bugün doktor bana idrar testi yaptı enfeksiyon korkutacak şekilde değil az bir şey var dedi. bana tek kullanımlık monurol diye toz suda eritilen bir ilaç verdi. 1 saat önce o ilacı içtim. biraz önce bağırsaklarımı bozdu acayip kasık ağrısı yaptı. ishalden nasıl kurtulcam ben şimdi

Bak arkadaşını hafife alma :)) şaka bi yana çok geçmiş olsun cnim. Valla ne iyi gelir bilmiyorum araştır bi internetten. Geçer bi an önce

Bak arkadaşını hafife alma :)) şaka bi yana çok geçmiş olsun cnim. Valla ne iyi gelir bilmiyorum araştır bi internetten. Geçer bi an önce
ya önemli birşey yok dedi. az birşey var oda bütün gebelerde olur dedi. keşke içmeseydim. acayip kasık ağrısı ile wc ye koştum. şükür ağrım geçti

Kızlar artık ben daha iyiyim Allah'a şükür.(yani tam emin değilim ama öyle hissediyorum ve umuyorum:)))))
ya önemli birşey yok dedi. az birşey var oda bütün gebelerde olur dedi. keşke içmeseydim. acayip kasık ağrısı ile wc ye koştum. şükür ağrım geçti
patates haşla yarın canım aç karnına ye geçer hemen :)

Insallah ciddi bi problem yoktur cnım. Ay bnde 1 ay nasil sabretcem bilmiyorum
bende sabredemediğim için şimdiye kadar 2 hafta arayla tüp bebek merkezi ve kadın doğum doktoruma gittim. ama tüp bebek merkezinde takibimi yapan doktor kadın doğumcuların gebelik takibinde daha iyi olduğunu söyledi. bundan sonra sadece normal doktora gideceğim ama bende özlüyorum. hem tüp bebek merkezinin ultrasonu daha net gösteriyor :)

Kızlar uçak yolculuğu yasak olabilir mi? 25inde dr randevum bileti şimdiden alacağım sizin fikriniz nedir? 1 saat 15 dk uçuş sonra 3-4 saat otobüs yolculuğu sıkıntı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…