Canım bende kızımın park yatağında yatırcam ilk aylar, baya genişti çünkü. Araba evde bi tane var kızıma almıştık hiç kullanmadıbunlara nasip olurmu bilmiyorum :)
Canım elevit yerine bence decavit kullan. Onda domuz jelatini olduğu saptanmıştı en son. Bilgin olsun bir araştır istersen
canım vinalac iç gayet güzel eleviti bırak istersenhiç duymamıştım canım, araştırcam mutlaka. teşekkür ederim uyardığın için.
Insallah ciddi bi problem yoktur cnım. Ay bnde 1 ay nasil sabretcem bilmiyorumbugün kahverengi lekelenmem oldu. kontrolümü ptesi gününe aldım. hem bi sorun olmadığından emin olayım hem özlüyorum uzun süre görmeyince, bebeğimi görmüş olurum..
Canım böyle Yanyana olanlar avm kapısından (otopark çıkışı)falan zorlanıyormuş geçmekte ben de böyle bişey düşünüyodum ama aklım karıştı
Canım bende aynı durumdaydım doktorum uyumadan 1 saat önce iç dedi demir ilacınıkızlar tiroidi için ilaç kullananlar sabah yine aç karnına olan demir ilacını nasıl içiyor? ben alarm kurup uykumun arasında tiroid ilacını içiyorum uyanınca demir ilacını.. ancak her iki ilaçtan sonra kahvaltı yapmadan bi süre beklemek gerektiği için, özellikle tiroid alarmına uyanamamışsam çok aç kalıyorum. kahvaltıya oturunca gözüm dönmüş oluyor. sizin dengeler nasıl?
banada 3 hafta sonraya gün verdi. bugün resmen bana sırtını dönmüştü bebişim. yüzünü göstermediInsallah ciddi bi problem yoktur cnım. Ay bnde 1 ay nasil sabretcem bilmiyorum
Cnm en altta değişiklikleri kaydet yazar .ayarları yaptığın yeri onu tiklaİstanbuldayım düzeltiyorum ama aynısı duruyor bir yerde yalnızlık yapıyorum ama bulamadım
Yo gayet rahat geçiyor cnm .önceden hep böyleydi zatenCanım böyle Yanyana olanlar avm kapısından (otopark çıkışı)falan zorlanıyormuş geçmekte ben de böyle bişey düşünüyodum ama aklım karıştı
Cok kötü oluyosun dmi göremeyincebanada 3 hafta sonraya gün verdi. bugün resmen bana sırtını dönmüştü bebişim. yüzünü göstermedi
evet hareketli görürüm diye umut etmiştimCok kötü oluyosun dmi göremeyince
Bnde rüyamda oğlumu görmüştüm çok hareketliydi ağzını aciyodu yumuk yumuk ellerini gözlerine koyuyodu. Öyle görürüm diye hayal etmiştim :))evet hareketli görürüm diye umut etmiştim
Bak arkadaşını hafife alma :)) şaka bi yana çok geçmiş olsun cnim. Valla ne iyi gelir bilmiyorum araştır bi internetten. Geçer bi an öncekızlar bugün doktor bana idrar testi yaptı enfeksiyon korkutacak şekilde değil az bir şey var dedi. bana tek kullanımlık monurol diye toz suda eritilen bir ilaç verdi. 1 saat önce o ilacı içtim. biraz önce bağırsaklarımı bozdu acayip kasık ağrısı yaptı. ishalden nasıl kurtulcam ben şimdi
ya önemli birşey yok dedi. az birşey var oda bütün gebelerde olur dedi. keşke içmeseydim. acayip kasık ağrısı ile wc ye koştum. şükür ağrım geçtiBak arkadaşını hafife alma :)) şaka bi yana çok geçmiş olsun cnim. Valla ne iyi gelir bilmiyorum araştır bi internetten. Geçer bi an önce
Çoo şükür cnimmya önemli birşey yok dedi. az birşey var oda bütün gebelerde olur dedi. keşke içmeseydim. acayip kasık ağrısı ile wc ye koştum. şükür ağrım geçti
doktor sana ne dedi. seninkidemi uyuyordu neden resim çekemedinizÇoo şükür cnimm
patates haşla yarın canım aç karnına ye geçer hemen :)ya önemli birşey yok dedi. az birşey var oda bütün gebelerde olur dedi. keşke içmeseydim. acayip kasık ağrısı ile wc ye koştum. şükür ağrım geçti
ptesi doktoruma soracağım. zaten mide bulantısı yapıyor.canım vinalac iç gayet güzel eleviti bırak istersen
bende sabredemediğim için şimdiye kadar 2 hafta arayla tüp bebek merkezi ve kadın doğum doktoruma gittim. ama tüp bebek merkezinde takibimi yapan doktor kadın doğumcuların gebelik takibinde daha iyi olduğunu söyledi. bundan sonra sadece normal doktora gideceğim ama bende özlüyorum. hem tüp bebek merkezinin ultrasonu daha net gösteriyor :)Insallah ciddi bi problem yoktur cnım. Ay bnde 1 ay nasil sabretcem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?