- 10 Ocak 2017
- 130
- 213
- 18
- 31
çok sevindimben öğrendim canım. 16.haftamın içinde öğrendim. erkekmiş. senin belli oldu mu yoksa popo mu çeviriyor :)
gözün aydın canımKizlar benim de oglusum oluyooooorr :)
kaynana topiği oldu burasıKizlar benim de oglusum oluyooooorr :)
Mukemmel bir isim oldu bukaynana topiği oldu burası
Seninki bayağı erken belli olmuş canım hayırlı olsun başında bu hafta dedi erkek gibi ama kesin birşey demiyorum yinede 16. Haftayı bekleyelim dediKizlar benim de oglusum oluyooooorr :)
Yolunda cok şükür. Bende 11 haftalikken öğrendim oğluşum olacağını :)slm kızlar herkez burdaymis umarım hersey yolundadir cinsiyet ogrendinizmi Bebeğinizin?
Tebrikler cnimm hayırlı evlat olsun insallah :)Kizlar benim de oglusum oluyooooorr :)
İstanbul Avrupa duzeltemiyorum ki yaneden düzeltmiyorsun,hangi ildesin
Sor tbi cnim yine karından bakiliyo onada. O bakmistir muhakkak yolundadir soylememistir. Için rahat etsin en azindanrahim uzunluğuna nasıl bakıyorlar kızlar doktor bakmadı sorayım mı yarın
canım ultrasonla da bakılıyor elle muayene ederek de bakıyor bazıları. ben genelde soruyorum, unutma ihtimali var çünkü..rahim uzunluğuna nasıl bakıyorlar kızlar doktor bakmadı sorayım mı yarın
Merhaba kizlarrrr bu topige galiba ilk defa yazıyorum. Yazilarin tamamini okuyamadim ama ara ara sayfalari dolandim güzel haberler okudum anne adaylari inş bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Benim size bir sorum olacak kacinci denemenizde hamile kaldiniz bu msj okuyan arkadaşlar cevap verebilirsw çok sevinirim benim 4. Denemem ilk iki deneme hic tutmadi üçündü deneme diş gebelik oldu şuan da beklemedeyim haftaya sonucum belli olacak. Cevaolarinizi bekliyorum
bence boşverin kimin kaçıncı tutunduğunu. çünkü burada çok farklı acılar yaşayan insanlar var. bunlar seni strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. herkese söylediğimi sana da söyleyim. tutunması için dua etme sağlıkla kucağına almayı nasip et diye dua et. belki bunu sana söylediğim için kızıyorsun ama ben tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum. sorunun cevabıda benim 3 denememde de tutundu. rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kizlarrrr bu topige galiba ilk defa yazıyorum. Yazilarin tamamini okuyamadim ama ara ara sayfalari dolandim güzel haberler okudum anne adaylari inş bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Benim size bir sorum olacak kacinci denemenizde hamile kaldiniz bu msj okuyan arkadaşlar cevap verebilirsw çok sevinirim benim 4. Denemem ilk iki deneme hic tutmadi üçündü deneme diş gebelik oldu şuan da beklemedeyim haftaya sonucum belli olacak. Cevaolarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?