Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
rahim uzunluğuna nasıl bakıyorlar kızlar doktor bakmadı sorayım mı yarın

kızlar akşamdan beri başım ağrıyor geçmedi bir türlü. normalmi baş ağrısı. ilginç olan mide bulantım geçti

Merhaba kizlarrrr bu topige galiba ilk defa yazıyorum. Yazilarin tamamini okuyamadim ama ara ara sayfalari dolandim güzel haberler okudum anne adaylari inş bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Benim size bir sorum olacak kacinci denemenizde hamile kaldiniz bu msj okuyan arkadaşlar cevap verebilirsw çok sevinirim benim 4. Denemem ilk iki deneme hic tutmadi üçündü deneme diş gebelik oldu şuan da beklemedeyim haftaya sonucum belli olacak. Cevaolarinizi bekliyorum

canım merhaba. rabbim bize sağlıkla kucaklamayı, sana ve bekleyen tüm hemcinslerimize de anneliği nasip etsin inşallah. benim ikinci denememdi. aynı merkezde önce histeroskopi ile rahim düzeltildi sonra ilk tedaviye başladık. ilki negatif, ikinci tedavi dondurulmuşlarlaydı tuttu çok şükür. inşallah haftaya güzel bir sonuç alırsın.

bence boşverin kimin kaçıncı tutunduğunu. çünkü burada çok farklı acılar yaşayan insanlar var. bunlar seni strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. herkese söylediğimi sana da söyleyim. tutunması için dua etme sağlıkla kucağına almayı nasip et diye dua et. belki bunu sana söylediğim için kızıyorsun ama ben tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum. sorunun cevabıda benim 3 denememde de tutundu. rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…