• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
c.tesi doktora gidicem oda verir belki

sağlıkla kullansınlar canım.

geçmiş olsun canım. doktora bir sorsaydın benim o kadar şiddetli değil çok ayakta durunca

kız artık söyle 3 ayı geçti ne zaman söyleyeceksin ben 12 haftayı doldurunca söyledim
Sagol cnim. Sordum normal diyo. Magnezyum kalsiyum verdi banamisin demedi

canım şuan tam o dediğin ağrıyı yaşıyorum. zaten doktorum yürüyüş yaparken bile yarım saati geçme demişti. ayakta sabit durmak daha yorucu. seninle haftalarımız yakındı sanırım, yolun yarısına az kaldı, dayancaz şekerim :KK66:
Ay insallah cnim dayancazda yeni basliyo sancılı dönem :) 15+5 oluyorum 5 dk sonra :)))

kontrollere eşinizlemi gidiyorsunuz yoksa yanlızmı
Eşimle gidiyorum ben ;) bazen oğlanı okula bırakıyor ben hastanede bekliyorum sıramı başkasına veriyoRum o gelene kadar.bu yola beraber çıktık Allah ayırmasın
O yanımda olunca bbaşka oluyor .bazen onu izliyoRum nasıl heyecanlı koca ekran var ona bakio doktorun ekranında doktorun ensesine yapışıp bakıyor ;)

kızlaaaaar! bilhassa daha önce doğum yapan arkadaşlarım, karnımda tam bebişin olduğu yerde nabızdan biraz daha kuvvetli pıt pıtlar hissediyorum. bazen kas seğirmesi gibi. başladı mı ki acaba?
Cnimm ya onu bnde 13. Haftadan beri hissediyorum bide gecen gun ciddi 1 tane tekmesini hissettim :))

Cnimm ya onu bnde 13. Haftadan beri hissediyorum bide gecen gun ciddi 1 tane tekmesini hissettim :))
Bn de tekme hissediyorum.iki tane ya bide baya belli anneme soruyorum sen hossetmismiydin diye oda evet dio.bu arada bnde tek yumurta ikiz iyim bir kizkardesim var ;) annem tam günün de doğurmuş 9 ay durmuşuz.ayrıca ikiz olduğumuzu bilkiolarmis.ozmn ultrason ne gezer .doğumda öğrenmiş kadincagiz;)

Eşimle gidiyorum ben :KK66: bazen oğlanı okula bırakıyor ben hastanede bekliyorum sıramı başkasına veriyoRum o gelene kadar.bu yola beraber çıktık Allah ayırmasın
O yanımda olunca bbaşka oluyor .bazen onu izliyoRum nasıl heyecanlı koca ekran var ona bakio doktorun ekranında doktorun ensesine yapışıp bakıyor :KK66:
benimde ekrana yapışıyor. birde ilk defa ultrason gördüğü için daha yeni yeni öğreniyor bir çok şeyi. :)

Bende eşimle gidiyorum hiç yalnız bırakmıyo sağolsun. Hemen açıyo kamerayı kayıt ediyo bebekleri :)
bendde hep onla gittim. o yüzden c.tesi gidiyoruz. hiç kameraya çekmedim ama bu sefer çekeceğim. dedesi merak etmiş. oda hiç ultrason görüntüsü görmemiş. eskiden nerde babam işe giderdim akşam eve gelirdim anneniz doğurmuş derdi. telefon yok haber veremiyor tabi :)

Disarda nefis bir hava var. Gunaydin herkese.
kızlaaaaar! bilhassa daha önce doğum yapan arkadaşlarım, karnımda tam bebişin olduğu yerde nabızdan biraz daha kuvvetli pıt pıtlar hissediyorum. bazen kas seğirmesi gibi. başladı mı ki acaba?
Canim.ben bir kac haftadir hissediyorum. Son hafta bir kac saatte bire indi. Dr ilk hickirdigini hissedersin dedi. Simdi hareketliligini hissediyorum. Hatta gece esim de elini koyuyor o da hissediyor.
kontrollere eşinizlemi gidiyorsunuz yoksa yanlızmı
Bazilarina ben bazilarina ailecek gidiyoruz. Buyuk ekrana veriyorlar. Hareketlerini izliyoruz. Cok keyifli.

Günaydın kızlar kaç gündür bakamadim yazılanlara bizim de dün ikili test sonucu için aradılar çok şükür bir sorun yok doktor sorun olmazsa 3-4 lu yaptırmayi demişti en son pazartesi gitmiştik herşey gayet iyiydi bebişin yüzü kemiklesmeye başlamıştı :)
Bizimki tam gunuyle uyumlu 13+5 olduk bugun

Günaydın kızlar kaç gündür bakamadim yazılanlara bizim de dün ikili test sonucu için aradılar çok şükür bir sorun yok doktor sorun olmazsa 3-4 lu yaptırmayi demişti en son pazartesi gitmiştik herşey gayet iyiydi bebişin yüzü kemiklesmeye başlamıştı :)

Bizde hep esımle gidiyoruz.Hatta bugüne kadar olan hiçbir aşamada yalnız bırakmadı sağolsun...Daha önce iki kez kalp atışları durduğu için bebeklerimizi kaybettiğimiz için ultrasonda önce kalp atışı görmek ya da duymak istiyor.o ana kadar yüzündeki tedirginliği görmelisiniz... DaDLiShey DaDLiShey benimkide koca ekrana bakmak varken doktorun tepesinden bakmayı tercih ediyor :)

Bizde hep esımle gidiyoruz.Hatta bugüne kadar olan hiçbir aşamada yalnız bırakmadı sağolsun...Daha önce iki kez kalp atışları durduğu için bebeklerimizi kaybettiğimiz için ultrasonda önce kalp atışı görmek ya da duymak istiyor.o ana kadar yüzündeki tedirginliği görmelisiniz... DaDLiShey DaDLiShey benimkide koca ekrana bakmak varken doktorun tepesinden bakmayı tercih ediyor :)
canım haklılar ama. hep seviniyoruz, hayal kürüyoruz sonra bişey olunca yıkım daha büyük oluyor. bu sefer eşim bana bile sürekli kaptırma kendini dedi. hala doktora gidiyorum ilk ultrasonu görelim sonra konuşalım diyoruz. yaşama eşiğini geçsek rahat ederiz belki..

Back