Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kızlar akşamdan beri başım ağrıyor geçmedi bir türlü. normalmi baş ağrısı. ilginç olan mide bulantım geçti
arada benimde oluyor. çıldıracak kadar olmazsa ilaç içmiyorum. epeyce soğuk suyla kafamı özellikle ense kökünü ıslattığımda çok rahatlıyorum. birde eşim saç diplerine masaj yaptığında. dene istersen. geçmiş olsun..

bende ilaç almadım canım. biraz önce birşeyler yedim geçti. allahdan bende migren yok.

Hayir canim kizmiyorum bilakis yazdiklarinda sonuna kadar haklisin çünkü bunu bir önceki denememde yasadim tutsun bir defa da dedim tuttu ama yanlis yere tutundu şuan da yabbim saglikla dogurmayi nasip etsin saglikli bir bebeğim olsun diye dua ediyorum. Cevabin için de tesekkur ederim.

Benimde dondurulmuş csnim bu defa inş saglikli bir bebeğim olur . ve benin gibi isteyen herkesin Rabbim kucagini doldursun

inşallah bu sefer annesine tutunur ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Rabbim hakkında hayırlısını nasip saglikla kucağına alabilecegin bi evlat nasip etsin insallah. Bnim ikinci denemede tuttu. Ilkinde 1 tane kalitesiz embriyo olusmustu malesef hic tutunamadi. Guzel haberlerini bekliyoruz

Cnm bnm bu 3. Denemem.ilkinde de tutmustu kalbi durdu kaybettim.ikinci kimyasal gebelik.bu 3. Deneme Rabbim kucağımıza alıp sağlıklı bir şekilde buyüzmeyi nasip etsin.umarım seninde tutar ve sağlıkla dünyaya getirirsin.

Günaydın kızlar
Bende bugün başağrısıyla uyandım yine migrenim
emily07 güzel haberlerini bekliyoruz, büyük ihtimal cinsiyeti öğrenirsin , benimde randevum haftaya cuma 1 ay olacak yine iyi dayandım , içerde herşey yolundadır umarım , henüz daha hissetmedim ben bebişi

ister istemez insan endişeleniyor. benim doktorum sağolsun beni kırmadı bu zamana kadar 2 haftada bir çağırdı. bakalım sanırım bundan sonra 3 haftada çağırır.

ister istemez insan endişeleniyor. benim doktorum sağolsun beni kırmadı bu zamana kadar 2 haftada bir çağırdı. bakalım sanırım bundan sonra 3 haftada çağırır.

Hissedince Çok da tedirgin olmayız diye düşünüyorum ama evet bana soruyorlar bebek nasıl ?iyidir herhalde içeride neler oluyor bilmiyorumki diyorum senin birazdan endişelerin biter , yavrusunu görünce :)) ben daha 1 hafta bekliycem

kizlar bende her sabah bas agrisiyla uyaniyorum. bazen birkac saate geciyor bazen tum gun mahvediyor beni. birde sabahlari kusarken burun kanamasi basladi. gittigimde soracagim.

en cetrefilli konuya gelelim ikiz olanlardan bebek arabasi tavsiyesi alabilirmiyim. bir de yatak nasil almayi dusunuyorsunuz? ilk aylarda yanyana uyutmak gerekirmis ayri olunca huzursuz oluyolarmis diye okudum. ama ikisini basbasa birakip gidip uyuyamam. allah korusun

Cnm bn ikiz gebeyim ve bnm gebeligimin başından beri burun kanaması var baş ağrısını anlatmama gerek yok kabus.doktorum ostrojen hormonunun dolayı damarların genisledigini kanamanın normal olduğunu söyledi .yatak konusuna gelince bnm oğlumun besik yatağı vardı .onu kullanmam. Besiklerjni göre büyük ikisi basbasa kıçına yatsin yanyana daha huzurlu uyurlarmis.araba konusunda çok pahalı bir model almayı dusunmuyorum. Yeni çıkan modeller çok pahalı 2 binden assa yok.suny baby nin bir modeli var onu alabilirim yinede bilmiyorum .

Kızlar bende kontrolden çıktım. Cok şükür hersey yolunda 1 hafta önden gidiyo hala. Ama boylu boyunca uyuyo hep poz vermiyo hic 1 tane resim alabildik pek bi cirkin :) gecen kontrolde d vitamini, magnezyum, kalsiyum başlatmıştı şimdide kan ilacı verdi. Cumlemiz icin hakkimizda hayirlisi olsun evlatlarimizi bizlere bagislasin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…