arkadaşım bana iğdeyi önerdi. midedeki suyu emiyormuş. yanma ve bulantıyı geçiriyormu. onun bulantılarına iğde ve galeta iyi gelmiş. dene istersen. belki sanada iyi gelirAnladım kızlar.. geçmeyecek bu ne yaparsak yapalım 16. haftayı bekleyeceğiz mecburen daha cok var nasıl geçecek hayat böyle bilmiyorum. İğde hiç yemedim canım hayatımdaemily07
4.ayda çıkar diyorlar ama benim çıkmaya başladı. En azından kot gibi kan dolaşımını engelleyici şeyler giyme canımmerhaba kizlar 16 haftalik oldum.fiziki olarak hic degisiklik yok karnim hic cikmadi ayni kiyafetlerleyim sizde oyle misiniz. Ne zaman belli oluyor
Onu da deniyim canımarkadaşım bana iğdeyi önerdi. midedeki suyu emiyormuş. yanma ve bulantıyı geçiriyormu. onun bulantılarına iğde ve galeta iyi gelmiş. dene istersen. belki sanada iyi gelir
Herkesin yapısıyla alakalı herhalde. Benim çıktı göbeğim eski pantolonum kapanmıyor tam göbek kısmına denk geldiği için. Hamile pantolonu falan giyiniyorum mecbur. İkiz diye çabuk çıkmıştır belki benimmerhaba kizlar 16 haftalik oldum.fiziki olarak hic degisiklik yok karnim hic cikmadi ayni kiyafetlerleyim sizde oyle misiniz. Ne zaman belli oluyor
Hiçbirşeye bakmaya bile halim yok. İçimi kemiriyorlar almicam onlara hiçbirşeyMerhaba kızlar
Bir şeyler almaya başladınız mı? Ben sepet beşikle bebek arabası aldım. Bir buçuk aydır raporluyum. Evde sıkıntıdan patladım, hep alışveriş yaptım.
Kızlar son yıllarda çocuklara iki isim koyulmasıyla ilgili ruh sağlığı uzmanlarının ve doktorlarının yaptığı araştırmalar var. Onların sonuçlarına internetten bakın isterseniz.
Ay canım benim hiç belirtim olmadı çok şükür. Anneannem on çocuk doğurmuş, demek ki hiç eziyeti yokmuş da habire doğuruyormusHiçbirşeye bakmaya bile halim yok. İçimi kemiriyorlar almicam onlara hiçbirşey
Hastayım böyle olanlara yaaa. Benim her an başım dönüyor her an çıkarma istegim var ve gümde 2-3 kere çıkarıyorum. Neler vermezdim sizin gibi olmak için. MaşallahAy canım benim hiç belirtim olmadı çok şükür. Anneannem on çocuk doğurmuş, demek ki hiç eziyeti yokmuş da habire doğuruyormus
Dünden beri yaşıyorum kasıklarımda agrı ve batma var hapşırmaya bile çok dikkat ediyorum. Vajinada agrı değilde yanma oluyor salı günü kontrolüm var diye gitmedim acile. Salı günü öğreneceğimKarın kaşık ve vajinal ağrı çeken var mı kızlar ?
İkiz diye heralde iki kişilik büyüme yaşıyoruz ondan olabilir diye düşündüm. Yarın randevum var işallah iyi haberle gelirim.sali günüde senin güzel haberini bekliyorum.bu arada bnm gobusum belirgin çoğul gebelikte daha belirgin oluyorDünden beri yaşıyorum kasıklarımda agrı ve batma var hapşırmaya bile çok dikkat ediyorum. Vajinada agrı değilde yanma oluyor salı günü kontrolüm var diye gitmedim acile. Salı günü öğreneceğim
Yukselir ins. Canim sikinti yapma test gununde tekrar yapkızlarrr fıkır solermısınızz... 2.gun emrıyosu transferımn 9. gnukan degerım 18 cıktı erken yaptm blıyorummm deger yukseleblrm dımı ınsallah daha ck erken cnku
Canım ben daha hissetmiyorum bebekleri. Senindemi 2. Gebeliğin? Erken hissetmişsin ilkse.Kizlar bugün bebegimi hic hissetmedim dunden beri cok kusuyorum midemi usutmusum sanirim gebelige bagli kusma degil çünkü bu eminim, Allah korusun ama bebegin kalbi dursa yada suyu azalsa bunu biz nasil hissederiz salı günü kontrolum var diye acile falan gitmedim esim cok kiziyo onuda panikletiyorum diye saliya kadar beklemek zorundayım acaba hastayim üşüttüm diyemi bebegim hic hareket etmiyo , normalde gun içinde mutlaka yediklerime yatisima falan tepki verirdi bir kezde olsa hissederdim
Yok canim benim ilk ama ben erken hissetmistim 12 haftalıkken bile hissediyodum ama bugun hic hissetmedimCanım ben daha hissetmiyorum bebekleri. Senindemi 2. Gebeliğin? Erken hissetmişsin ilkse.
Birşey yoktur canım merak etme. Ben kızımda 19-20.haftada hissetmiştim. Şimdi ikiz olmasına rağmen daha hissetmedim sanki :) yapıya göre değişiyo demekkiYok canim benim ilk ama ben erken hissetmistim 12 haftalıkken bile hissediyodum ama bugun hic hissetmedim
Kızlar isim konusunu dusunuyormusunuz?
Canım 14. Haftada azaldi benim. Ama bulanti sebebiyle hic yiyemedigim ama yemem gereken şeyler var. Mesela süt ve sut ürünleri. Az once cilekli sut yaptim icebilmek için direk bulantim oldu. Yagli, şekerli, salçalı herşey, tum sut urunleri bulanti yapiyordu bende.Ya kızlar ne olur bana yardımcı olun ne zaman geçti bu bulantılar. Ben artık kendimden bile iğreniyorum ve hiç geçmeyecek hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. İkiz diye mi fazla çekiyorum bu kadar. Hiçbirşey yapasım yok eşim gel dışarı çıkalım diyo çıkamıyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor
Ben gun icinde vajinal ve bele vuran sanci hissediyorum.Karın kaşık ve vajinal ağrı çeken var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?