- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
İns. Bisi yoktur canim ,allah bebelerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.Birşey yoktur canım merak etme. Ben kızımda 19-20.haftada hissetmiştim. Şimdi ikiz olmasına rağmen daha hissetmedim sanki :) yapıya göre değişiyo demekki
Cnm ihtimalleri düşünme. Bebeğinin sağlıklı fakat bazen daha sakin olurlar hissedemezsin.hmn korkma mideni usuttunmu saç çıkıyor diyemi kusuyorsun acaba.panik yok sakin ol kendini dinlemeyi bırak ve bebeği de rahat bırakKizlar bugün bebegimi hic hissetmedim dunden beri cok kusuyorum midemi usutmusum sanirim gebelige bagli kusma degil çünkü bu eminim, Allah korusun ama bebegin kalbi dursa yada suyu azalsa bunu biz nasil hissederiz salı günü kontrolum var diye acile falan gitmedim esim cok kiziyo onuda panikletiyorum diye saliya kadar beklemek zorundayım acaba hastayim üşüttüm diyemi bebegim hic hareket etmiyo , normalde gun içinde mutlaka yediklerime yatisima falan tepki verirdi bir kezde olsa hissederdim
kasık ve arada bel ağrısı çekiyorum canım.Karın kaşık ve vajinal ağrı çeken var mı kızlar ?
CANIm bende tedavi öncesi bakır renge boyatmayı çok istemiştim, ancak kuaförün musluğu bozuktu şansıma bir türlü yapılmadı. Dedim nasip değilmiş. Ben artık doğumdan sonra boyatırım, zaten kapalıyım :)kızlar bugün gratis de saç boyaları ilgilenen bayanla konuştum. bir boya önerdi. hatta kendi arkadaşıda 3.aydan sonra bu boya ile boyayacakmış yeni aldı dedi. içinde amonyak, rezorsin ve paraben yokmuş. kutunun üzerindede yazıyor. resmini çektim sizinle paylaşmak için. sizce güvenilirmi.
Eki Görüntüle 1979818 Eki Görüntüle 1979820
Bende boyatmayı düsünüyorum canım,color skin diye bir boya var nette onu araştırırken bu ürünle karşılaştım.Gayet olumlu yorumlar okudum.Amonyak ve paraben olmaması bile yeterli.Sen kaça gordün gratiste?Nette 40 küsur civarındaydı sanırsamkızlar bugün gratis de saç boyaları ilgilenen bayanla konuştum. bir boya önerdi. hatta kendi arkadaşıda 3.aydan sonra bu boya ile boyayacakmış yeni aldı dedi. içinde amonyak, rezorsin ve paraben yokmuş. kutunun üzerindede yazıyor. resmini çektim sizinle paylaşmak için. sizce güvenilirmi.
Eki Görüntüle 1979818 Eki Görüntüle 1979820
35tl olması lazım. grasis de canım.Bende boyatmayı düsünüyorum canım,color skin diye bir boya var nette onu araştırırken bu ürünle karşılaştım.Gayet olumlu yorumlar okudum.Amonyak ve paraben olmaması bile yeterli.Sen kaça gordün gratiste?Nette 40 küsur civarındaydı sanırsam
önemli olan amonyak olmaması senin bahsttiğin boyadada amonyak yok. logona marka kına bazlı bir boya olduğunu duymuştumKizlar bitkisel boya degilmis bunlar. Sadece sante ve logona bdih markaliymis... ama tabi bunlar kimyasala gore daha iyidir ama yeterli midir bilemem....
Sadece amonyak olmamasi yeterli degilmis canim icinde hayvansal urunden silikona petrolden bir cok kimyasala urun oluyormus.. bana doktorum piyasadaki organik boyalara guvenme dedi. Sertifikali olmali dedi.önemli olan amonyak olmaması senin bahsttiğin boyadada amonyak yok. logona marka kına bazlı bir boya olduğunu duymuştum
Bende 14. Haftaya girdim ama göbüş yok zaten göbekliydim o yüzden hiç belli olmuyor aynı kıyafetleri giyiyorum şuan bir kaç tane bol büyük beden üst aldım :) yazıda öyle geciricem galiba :)merhaba kizlar 16 haftalik oldum.fiziki olarak hic degisiklik yok karnim hic cikmadi ayni kiyafetlerleyim sizde oyle misiniz. Ne zaman belli oluyor
Sagol canim kesin üşüttüm ben midemi eminim kusmalarimdan dun acilde serum yedim geldim eve kusmalarim kesildi daha iyiyim ama dinlenmem lazim acilde ultrasona sokmadilar ama kusmalardan dolayi bebek de beslenememistir onunda sekeri dusmustur dediler gece rahat uyudum ins. Bugun hissederim bebegimi yarin ultrasonum var görsem dahada rahatlicam ins.Cnm ihtimalleri düşünme. Bebeğinin sağlıklı fakat bazen daha sakin olurlar hissedemezsin.hmn korkma mideni usuttunmu saç çıkıyor diyemi kusuyorsun acaba.panik yok sakin ol kendini dinlemeyi bırak ve bebeği de rahat bırak
Bende hergun 4:30 ,5:30 gibi uyaniyorun acikma yok ama don don cogu zaman 7 gibi zor dalıyorum uykuya bende anlamadim neden ole ama bi ablam bebekde ole alisiyo senlen bir dogduktan sonrada hergun 4te -5te uyanir uyumaya calis duzen kur dedigünaydın kızlar, çok garip huylarım çıkmaya başladı. sabah 5 de tuvalete kalkıyorum. acıkmış bir şekilde uyanıyorum. bir daha uyuyamıyorum açlıktan. dün 6 ya kadar yatakda döndüm uyuyamayınca kalktım birşeyler yedim geri yattım. bugün yine oldu üşendim kalkmadım ama zor daldım. sizdede oluyor mu? normalde sabah kalkar kalkmaz kahvaltı edemem
insanın elinde değilki. saate bakıyorum hep saat 5 oluyor. uyumakta gerçekten zorlanıyorumBende hergun 4:30 ,5:30 gibi uyaniyorun acikma yok ama don don cogu zaman 7 gibi zor dalıyorum uykuya bende anlamadim neden ole ama bi ablam bebekde ole alisiyo senlen bir dogduktan sonrada hergun 4te -5te uyanir uyumaya calis duzen kur dedi
Biliyorum canim bende ayni problemi yasiyorum iki gun once gece 4de sut isitip ictim uykum gelsin diye ama iste yine bir saat sonrasi uyuyabildiminsanın elinde değilki. saate bakıyorum hep saat 5 oluyor. uyumakta gerçekten zorlanıyorum
Ben 1 aydir bu duzende uyaniyorum. Ve nasil duzelir bilmiyorum. Bu hafta dr a soracağım gittigimde.Bende hergun 4:30 ,5:30 gibi uyaniyorun acikma yok ama don don cogu zaman 7 gibi zor dalıyorum uykuya bende anlamadim neden ole ama bi ablam bebekde ole alisiyo senlen bir dogduktan sonrada hergun 4te -5te uyanir uyumaya calis duzen kur dedi
Ostrojenden damarlar genişliyor demisti dr. Hamile oldugumdan beri lastik gibi geniz akintim var. Cok rahatsiz ediyor uyurkenGünaydınlar kızlar bende bir aya yakındır gece nefes problemi yaşıyorum eşim hatta yarım nefes alıyorsun diyo ve bu yüzden gece iki 3 kez uyanıyorum burnum tıkanıyor ve bu yüzden ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum buda beni mafediyo ağzım daima kuruyo boğaxım çok acıyo ne yapacam böyle bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?