Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ya tabi inşallah olmaz belirti ama iste insan tedirgin oluyo ters bisey olucak diye

Canım ben sabah akşam crinone jele devam ediyorum + proluton depot 3 günde birdi bu durumda 2 gün üst üste vurdurmamı söyledi.
Crinone jel de aktıkça korkarak lavaboya gidiyorum kanmı diye .
İyi bari Kanaman durmuş ama drun mutlaka çağırması gerekirdi ,ne zorluklar yaşadık yaşıyoruz.

Benimde lekelenmelerim basladi kizlar dr. Haber verdim simdi drumdan haber bekliyorum bana da dua edin.

Çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bir şey değildir,bol bol dinlen.Dualarım seninle.

Bebislerinin kesesini gören arkadaşlar vajinal ultrason da mı gördü?

Evet canım benim kanamam olduğu için gittim karından göremedi vajinal baktı.

Vajinal ultrasonla baktı dimi .benimki karından baktı

Arkadaslar sanırım iki doktorunuz var çoğunuzun. Tedavi olduğumuz doktorun takibi yeterli değil mi?neden bu şekilde yapıyorsunuz merak ettim.

Arkadaslar sanırım iki doktorunuz var çoğunuzun. Tedavi olduğumuz doktorun takibi yeterli değil mi?neden bu şekilde yapıyorsunuz merak ettim.
Aslinda özel olarak iki dr secmiyoruz canim ama ozelde tüp bebek tedavisinde ilaclari vs seyleri yazdirmak icin devlette bi dr da gidip gelmek gerekiyo benim ole basladi yani

Merhaba arkadaşlar bu sabah kalktım çok ufak parca kan pıhtısı geldi korktum doktora gittim keseyi gördük kalp atışlarıda oluşmuş dedi ama a dinlemedik cuma günü gel bi hafta daha geçsin dedi ama hala lekelenmem devam ediyor igneye devam ediyorum

kalp atisini duydunuz mu vajinalde? yada ne zaman duydunuz :)
Canim bn şuan 5+3 günlüğüm. Normalde vajinal ultrasondan gorulur.benim doktorum karından baktı. Tup bebek doktorum salı günü vajinal bakcak gitcn

Ah canim hepimiDe ayni dert allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebelerimizi

Benim iki gündür burun kanamam var niye bilmiyorum.yoğun değil Allah tan

Gittim yalnız üstten baktı . Bnde tüp bebek doktorum u aradım salı günü gidicem alttan bakcak

Birşey kalmadı şurada salıya :) bende çarşamba günü gideceğim zaten aramızda 1 gün var ,hayırlısıyla şu kalp atıslarınıda görürüz inşallah ,beklemek yorucu.

Canım bol bol dinlen,kalp atışı çok önemli biliyorsun Allaha şükür görmüşsün,Rabbim yar ve yardımcın olsun .

Benim iki gündür burun kanamam var niye bilmiyorum.yoğun değil Allah tan

Hamilelik döneminde burun kanamaları normal diye biliyorum ama Dr yinede bir sor istersen.

Selam kızlar doktora gittim bugün.Keseyi ve embriyoyu gördük ama henüz 5+1 imiş...Geç tutunmuş olabilir dedi,zaten değerlerim ilk başta düsüktü.Haftaya kalp atışlarına bakacagız dedi.Zaten merkezde cuma günü çağırmıştı..Hayırlısı artık...Keseyi görmek içinde bi embriyo görmek bile o kadar mucizevi ve güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Vajinal mi bakti ? Karından mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…