- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Ya tabi inşallah olmaz belirti ama iste insan tedirgin oluyo ters bisey olucak diyestres yapma lütfen...Bende 6. haftanın içindeyim ve hiç belirtim yok.Yarın doktor kontrolüm var.Baş dönmem bile yok yani sen düşün,herkes aynı şekilde yaşamaz.Ayrıca asıl sıkıntılar 7. haftadan sonra başlarmış
Dün sabah oldu kanamam ögleden sonra kesildi doktor cagırmadı bende anlamadım crinone jel kullanıyordum onu bırak progesteron igneye başla kanaman bitene kadar vurul dedi şimdide böyle kahverengi şeklinde kurumuş kan n şeklinde geliyor
Benimde lekelenmelerim basladi kizlar dr. Haber verdim simdi drumdan haber bekliyorum bana da dua edin.
Bebislerinin kesesini gören arkadaşlar vajinal ultrason da mı gördü?
Dr um clexani ve coraspirini kesti kizlar baska bisi önermedi kanamayi durduran igne falan demedi ins. Ne yaptigini biliyodur allahima emanet bebegimcnm ınşlh onemlı bırsey degıldır, haberdar et bızı dualarımız senınle
Gittim yalnız üstten baktı . Bnde tüp bebek doktorum u aradım salı günü gidicem alttan bakcakMaşallah annesi Rabbim nazarlardan korusun ,yarın kalp pıt pıtlarınıda duyarsın hayırlısıyla inşallah.
Vajinal ultrasonla baktı dimi .benimki karından baktıKızlar hayırlı cumalar. Ya bnde bugün 5+6 günlüğüm. Ve çok arada baş dönmem dışında zerre belirtim yok. Kalbinin attığını geçen hafta gördüm. Salı günü kalp atışı duymaya gidicem ve çok tedirginim. Mide bulantım ağrım falan hicbirsey yok
bence sizinki ikiz hadi hayirlisi ☺Amin canım seninde gözün aydın, değerin kat kat katlansın inşAllah.. benimde değer 1185,18 çıktı. Banada çok fazla geldi :) 2 embriyo transfer edilmişti.
kalp atisini duydunuz mu vajinalde? yada ne zaman duydunuz :)Vajinal ultrasonla baktı dimi .benimki karından baktı
Aslinda özel olarak iki dr secmiyoruz canim ama ozelde tüp bebek tedavisinde ilaclari vs seyleri yazdirmak icin devlette bi dr da gidip gelmek gerekiyo benim ole basladi yaniArkadaslar sanırım iki doktorunuz var çoğunuzun. Tedavi olduğumuz doktorun takibi yeterli değil mi?neden bu şekilde yapıyorsunuz merak ettim.
Canim bn şuan 5+3 günlüğüm. Normalde vajinal ultrasondan gorulur.benim doktorum karından baktı. Tup bebek doktorum salı günü vajinal bakcak gitcnkalp atisini duydunuz mu vajinalde? yada ne zaman duydunuz :)
Ah canim hepimiDe ayni dert allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebelerimiziMerhaba arkadaşlar bu sabah kalktım çok ufak parca kan pıhtısı geldi korktum doktora gittim keseyi gördük kalp atışlarıda oluşmuş dedi ama a dinlemedik cuma günü gel bi hafta daha geçsin dedi ama hala lekelenmem devam ediyor igneye devam ediyorum
Evet cnim vajinal baktıVajinal ultrasonla baktı dimi .benimki karından baktı
Kaynanamin 3 oglu var hepsinde hamileyken burnu kanarmis canim ins. Hamileligin güzel cececek ona yoralimBenim iki gündür burun kanamam var niye bilmiyorum.yoğun değil Allah tan
Gittim yalnız üstten baktı . Bnde tüp bebek doktorum u aradım salı günü gidicem alttan bakcak
Merhaba arkadaşlar bu sabah kalktım çok ufak parca kan pıhtısı geldi korktum doktora gittim keseyi gördük kalp atışlarıda oluşmuş dedi ama a dinlemedik cuma günü gel bi hafta daha geçsin dedi ama hala lekelenmem devam ediyor igneye devam ediyorum
Benim iki gündür burun kanamam var niye bilmiyorum.yoğun değil Allah tan
Vajinal mi bakti ? Karından mi ?Selam kızlar doktora gittim bugün.Keseyi ve embriyoyu gördük ama henüz 5+1 imiş...Geç tutunmuş olabilir dedi,zaten değerlerim ilk başta düsüktü.Haftaya kalp atışlarına bakacagız dedi.Zaten merkezde cuma günü çağırmıştı..Hayırlısı artık...Keseyi görmek içinde bi embriyo görmek bile o kadar mucizevi ve güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?