- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden henuz istemedi canim. sadece kansizligim var demire bbaktirdim.Ayyy kızlar canım çok pizza çekiyordu, akşam dayanamadım yedim. Geçende çiğ köfte yemiştim. Bu hamileliğimde hep yasakları canım çekiyor ya kızlar sizde sonucu öğrendikten sonra kan falan verip diğer şeylere bakıldı mı? O ne zaman oluyor? Bu hastalıklara bakıyorlar ya, isimlerini hatırlayamadım.
Sanırım o hesaplama pek doğru değil.Benim transferimde 11 ocak 5. gün embriyosu.Kesenin içinde embriyoyu nokta gibi gördük ama kese boyutuna göre doktor 5 hafta 1 günlük dedi ki zaten transferden sonrasını hesaplayınca o tarihe denk geliyor.Çok fazla düşünüp aklınızı karıştırmayın,sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...:)sormayin gercekten hala inanamiyorum demekki nasil yer etmisse icimde. cok sukur bugunlere geldik. 13 ocak 3.gun embriyosu. sizin?
ben internetten bu haftanin hesaplamasini yaptim ama emin degilim siz keseyi gordunuz mu
İşallah kucagimizada alirız. Salı günü ordayim ben kontrolAaa. Bende ankada da gökhan bey ile ikinci kez pozitifi gördüm. İlk denememde bir kızım oldu. Sonra Ankara da 3 başarısız deneme daha. En sonunda yine gökhan beyle şimdi 7 haftalık hamileyim
Bende bugün gidicem canımİşallah kucagimizada alirız. Salı günü ordayim ben kontrol
Olur cnm bnm belim yariliyordu resmen korkmaGünaydın herkese, arkadaşlar bel ağrısı çok derken bu gece bekarken olan adet agrimi çektim. Allahım ne kötü ağrı kesici de kullanamadım. Böyle olan var mı? yoksa ben de ters giden bişeyler mi var ki?
Normalde bugün gidecektim bende ama eşimin toplantisi var yarına aldık. Ben osmaniyede oturuyorumBende bugün gidicem canım
Gökhan bey istersek 3 ay kontrol ediyormuş bizi sen nasıl bir yol çizdin cnm devamında hastane olarakBende bugün gidicem canım
Ben adana da oturuyorum. 3 ay gökhan beye gidicem tabi. Bugünü bekliyorum açıkçası kalp atımını duymadan plan yapmak istemedim ama araştırıyorum hastahane ve doktor. Hatta sen Başkent'te Halis bey demiştin. Bir kaç kişiden Gonca hanımı duydum. Bugün kalp atımı duyarsak inşallah bir doktorda karar kılıcamGökhan bey istersek 3 ay kontrol ediyormuş bizi sen nasıl bir yol çizdin cnm devamında hastane olarak
Canım sanırsam seninle transfer günümüz aynıydı.11 ocak değil mi?Birde seninki de 5 gün embriyosu idi...Gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz,bilgin varsa yardımcı olabilirsin?Gökhan bey istersek 3 ay kontrol ediyormuş bizi sen nasıl bir yol çizdin cnm devamında hastane olarak
Hızlı cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Ben istanbuldayım,o yüzden de maslak acıbadem bülent tıraş ile fulya bahçeci kliniği arasında seçemiyorum,adetime de çok az zaman kaldı.Buraları hakkında bir bilginiz veya buralardan pozitif sonuç alanınız var mıdır peki acaba ?
İnternette tüp bebek gebelik hesaplama diye arama yap. Yumurta toplama ve ya blastokist transfer gününe göre hesaplıyorCanım sanırsam seninle transfer günümüz aynıydı.11 ocak değil mi?Birde seninki de 5 gün embriyosu idi...Gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz,bilgin varsa yardımcı olabilirsin?
ama ona göre hesaplayınca kesenin boyutu aynı olmuyor.cuma günü merkezin doktoru çağırdı 21. gün kalp atışını duymaya bekliyorum dediİnternette tüp bebek gebelik hesaplama diye arama yap. Yumurta toplama ve ya blastokist transfer gününe göre hesaplıyor
İlk zamanlar ultrason ölçümleri tutmayabilir aradaki fark zamanla kapanacaktır.bir hafta 10 gün geri iken bir hafta sonra gittiğinde 2 gün geride olabilir. Önemli olan son adet tarihine yada bizim için transfer tarihine göre yapılan hesaplamadırama ona göre hesaplayınca kesenin boyutu aynı olmuyor.cuma günü merkezin doktoru çağırdı 21. gün kalp atışını duymaya bekliyorum dedi
ama ona göre hesaplayınca kesenin boyutu aynı olmuyor.cuma günü merkezin doktoru çağırdı 21. gün kalp atışını duymaya bekliyorum dedi
Canim bn şuan 5+5 günlük görünüyorum.yarn tüp bebek doktoruma gitcez orda nasıl görünür bilmiyorumCanım sanırsam seninle transfer günümüz aynıydı.11 ocak değil mi?Birde seninki de 5 gün embriyosu idi...Gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz,bilgin varsa yardımcı olabilirsin?
son adet tarihin neydi peki canım? Benim tüp bebek merkezi test yaptığım günden sonra ki 21. gün kalp atışı için çağırdıNormal kadın doğum doktorları son adet tarihine göre hesapliyor yarın tüp bebek doktoruma gidince ak koyun kara koyun belli olur