Vajinal mi bakti ? Karından mi ?Selam kızlar doktora gittim bugün.Keseyi ve embriyoyu gördük ama henüz 5+1 imiş...Geç tutunmuş olabilir dedi,zaten değerlerim ilk başta düsüktü.Haftaya kalp atışlarına bakacagız dedi.Zaten merkezde cuma günü çağırmıştı..Hayırlısı artık...Keseyi görmek içinde bi embriyo görmek bile o kadar mucizevi ve güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Ilk karindan bakti keseyi gorduk ama embriyoyu göremeyince alttan baktı.O zaman gördük çok sukür insallah saglikli bi sekilde kalp atislarini duyarız.Sen kac haftaliksin ve duyabildin mi kalp atislariniVajinal mi bakti ? Karından mi ?
Bn 5+3 bugün bnim gittiğim doktor karından baktı ve kese güzel buyumuş dedi .ya vajinal bakmaya gerek yok dedi delirdim.tup bebek doktorumu aradum salı günü gel birlikte bakalım dedi vajinal bakacak.Ilk karindan bakti keseyi gorduk ama embriyoyu göremeyince alttan baktı.O zaman gördük çok sukür insallah saglikli bi sekilde kalp atislarini duyarız.Sen kac haftaliksin ve duyabildin mi kalp atislarini
Bazı doktorlar alttan bakmak istemiyor,keseyi gördük bizde büyümesi iyi dedi ama embriyoyu gormeden birakmadi...Hayirli haberler aliriz insallah canimBn 5+3 bugün bnim gittiğim doktor karından baktı ve kese güzel buyumuş dedi .ya vajinal bakmaya gerek yok dedi delirdim.tup bebek doktorumu aradum salı günü gel birlikte bakalım dedi vajinal bakacak.
5 yumurtadan dördü döllenmis biri ise yaramaz dedi doktorum.İki yumurta birinci kalite ikisi orta kalite dedi.5.gün transfere karar verdi.blaskotist miydi neydi adı...Cumartesi bakalım sabah gideceğim inşallah iyi geçer.
hayırlı ugurlu olsun, ınslh guzel sonuclar alırsınDün gerçekleşti transfer iki tane yerleştirildi.yalnız herkesin beş dk süren operasyonu bende yirmi dk sürdü.Rahim tersmis.uyanık olunca da herseyi duyuyorsun iyice gerilim. tamam tedavi sonlanacak şükür sonunda basarildi.Bugün dehşet bel ağrım var
Merhaba. Öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın. Ama ben cok merkezden kaynaklandigini düşünmüyorum. Bn devlette ve şartları cok iyi olmayan bi devlet hastanesinde rapor hakkimi kullanmak icin denedim. Ilki negatifti ama doktordan yana şansızdım. 2 ay sonra yine ayni hastanede diger doktorla denedim çok şükür 6 haftalık hamileyim. Demek istedigim hastane olayina degilde doktor olayina takılmalisin. Doktoruna sonsuz guvenmen lazım. Insallah hakkında hayırlısı olsunMerhaba hayırlısı olsun hepimiz için inşallah,
Birşey sorabilir miyim izninizle,hangi merkez ya da hastanede pozitif sonuç aldınız acaba ,benim 3.denemem olacak ve iki yer arasında kararsızım,tekrar olumsuz sonuç almaktan korkuyorum.Fikir verirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Cnm bn adana ankada tup bebek merkezinde yaptırdım. Dr..Gökhan ciragil başarılı bir ekipMerhaba hayırlısı olsun hepimiz için inşallah,
Birşey sorabilir miyim izninizle,hangi merkez ya da hastanede pozitif sonuç aldınız acaba ,benim 3.denemem olacak ve iki yer arasında kararsızım,tekrar olumsuz sonuç almaktan korkuyorum.Fikir verirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Aaa. Bende ankada da gökhan bey ile ikinci kez pozitifi gördüm. İlk denememde bir kızım oldu. Sonra Ankara da 3 başarısız deneme daha. En sonunda yine gökhan beyle şimdi 7 haftalık hamileyimCnm bn adana ankada tup bebek merkezinde yaptırdım. Dr..Gökhan ciragil başarılı bir ekip
Hem merkez hem de doktor olarak ankada gökhan bey benceMerhaba hayırlısı olsun hepimiz için inşallah,
Teşekkürler.
inşallahhayırlı ugurlu olsun, ınslh guzel sonuclar alırsın
benim de sadece kese gorundu embriyoyu goremedik iki hafta sonra tekrar gidicez. vajinal ultrason yapabiliriz ama tercih etmiyorum su an dedi. ama ben kac haftalik oldugunu sormayi unuttum ne hos..Ilk karindan bakti keseyi gorduk ama embriyoyu göremeyince alttan baktı.O zaman gördük çok sukür insallah saglikli bi sekilde kalp atislarini duyarız.Sen kac haftaliksin ve duyabildin mi kalp atislarini
Ne guzel heycanlar değil mi?Sizin transfer tarihi ne zamandı?benim de sadece kese gorundu embriyoyu goremedik iki hafta sonra tekrar gidicez. vajinal ultrason yapabiliriz ama tercih etmiyorum su an dedi. ama ben kac haftalik oldugunu sormayi unuttum ne hos..
sormayin gercekten hala inanamiyorum demekki nasil yer etmisse icimde. cok sukur bugunlere geldik. 13 ocak 3.gun embriyosu. sizin?Ne guzel heycanlar değil mi?Sizin transfer tarihi ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?